Arkadaşım çok var senin gibi yarın doktorunu ara. Bazen oluyor korkma ...kizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik
Olurmus boyle arada hafif lekelenmede olr dedi dr belkide yerlesior bebikkkkizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik
Hayırlı oldun cnm inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.Ay kıyamam seni unuttumhayatım ekim başı hepimiz müjdelerimizi verelim inşAllah ... Tabiki önce tüp bebekler sizin emeğiniz çok çok büyük ...
3. Embryosu dun yapildi transfer :)İnşallah canim demek ayni günde sonuc alacagiz . Ben sana soracagim soruyu kendime,sormusum kacinci. Gun embriyosu idi ne zman transfer yapıldı
Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsinİnsallah tamamen cikartcaz hayatimizdan bebislerimizle
Canim hosgeldin . Hepimiz ayni dertten muzdaribiz . Bize laf sokanlara bizlerde onlarada evladi verenin bize vermeyenin uaradanimiz olduğunu böbürlenmeleeinin ne kadar seviyesizce oldugunu bildirmek lazimdaKızlar öncelikle merhabalar bende ekim ayında tüp bebek yapacam ama 1 denemem olmuştu olumsuz sonuçlandı ilk tüp bebek denemem yaklaşık 2 yıl önce oldu ama o kadar herşey zoruma gidiyor ki gerek çevremin etkisi gerekse arkadaşlarımın baskısı ve kayın Validem var yanımda birlikte oturuyoruz onun laf sokmaları hep kendi torunlarini bize söylemesi hep laf atması beni cokkkk fazla üzüyor benden önce ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın 3 çocuğu oldu allah onlara bagislasin gözümüz yok kimsenin bebeğin de ama bizi inci tip uzmelerini anlamıyorum ve ben artık memleketime bile gitmek istemiyorum hep çevre konuşmalarından dolayı bizlerde isterdik bizim çocuklarımız olsun bizlerde isterdik normal yolla hamile kalmayi ama Rabbimin bildiği birsey vardir diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah
Gözün aydın canımKızlar şimdi aradılar yarın 8:30da gelin transferiniz olacak dediler yarın bebişlerin 4. Günü ilginç olacak. İçimden hep 23ü geçmişti 23 sayısını ve çrş gününü severim yarın hoca da ordaymış o yapacak transferi. 2 tane istiycem kabul ederse. Yaaa çooook heyecanlı ve mutluyum saatler geçmez şimdi :) dualarınızı bekliyorum şekerler
Kızlar şimdi aradılar yarın 8:30da gelin transferiniz olacak dediler yarın bebişlerin 4. Günü ilginç olacak. İçimden hep 23ü geçmişti 23 sayısını ve çrş gününü severim yarın hoca da ordaymış o yapacak transferi. 2 tane istiycem kabul ederse. Yaaa çooook heyecanlı ve mutluyum saatler geçmez şimdi :) dualarınızı bekliyorum şekerler
3. Embryosu dun yapildi transfer :)
Acaba biz nasil kaynana olucazHayatım kaynanalar geri kafalı ancak konuşurlar oğullarını doldururlar bu dünyanın kanunu bu :) ama eşin seni seçmiş seni seviyor annesini seçmedi . Ben en başlarda aşırı takıyordum ay çok çocukmuşum...Biz sadece tedavilerimize konsantre olalım elalem ne derse dedin ...
Çok zor evlat sahibi olduğumuz için tabiki gözümüzden bile sakınırız ama bize yapılanı yapmayız . Bizim tek suçumuz anamız bizi kız doğurdu erkekler kıymetli bu dünyada ...Acaba biz nasil kaynana olucaz
Benimde aşılamam 22 eylül :) ben biraz farklı kaldım aranızda ama benide alın ...Evet kızlar benim transfer 19
Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
Hadi hayirlisi . Bunlar aklima gelenler kayisi cekirdegini umarim dogru hatirlamisimdir
He he harikaBizim çocuğumuz olmuyor demiyor da eşim sürekli burç ay gün saat hesaplıyor . Bugün 1.5 saat beklettiler sperm vermek için delirdi resmen . Biran önce olsun artık diyor . Normalde aşırı rahattır eşim bugün kavga etmediği hemşire kalmadı . Başımda bekliyor aşılama olurken şimdide sürekli uyu diyor ay Nasıl uyurum robotmuyum ben :)
Çok ciddiyetsiz buldum sizi çok ayıpGülelim valla hayatım biz bugün çok güldük aşılama olurken zaten idrara sıkışığım bide güldürüyor eşim . Güldürme bak fenayım diyorum eve zor yetiştim . Arabada güldürme valla yaparım arabana diyorumböyle lakayit aşılama olmaz .
Ya kuzu neden telaş yapiyorsun hmen olabiliyormus boyle ki yerlesme kani bile düşünülüyorkizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik
Ağlanacak halimize gülüyoruz artık tepkilerimiz şaşırdı ....Çok ciddiyetsiz buldum sizi çok ayıp
Yerlesme kani bile oldugu dusunulebiliyor diyecektim . Muhteşem cumlelerimden biriYa kuzu neden telaş yapiyorsun hmen olabiliyormus boyle ki yerlesme kani bile düşünülüyor
As niye aglayacakmissiniz canim . En guzeli mihabbetinizin,devami sonrasi çocukAğlanacak halimize gülüyoruz artık tepkilerimiz şaşırdı ....
Muhabbet çok iyide 4 yıldır çocuk yok :)As niye aglayacakmissiniz canim . En guzeli mihabbetinizin,devami sonrasi çocuk
bende bilmiyorum ama adet sancilari gibi agrilarim oluyor belim dizim vucudumuq ates basiyyOlurmus boyle arada hafif lekelenmede olr dedi dr belkide yerlesior bebikkk
evet 19 cnmEvet kızlar benim transfer 19
Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
Hadi hayirlisi . Bunlar aklima gelenler kayisi cekirdegini umarim dogru hatirlamisimdir
O da inşallah tez zamanda olur canımMuhabbet çok iyide 4 yıldır çocuk yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?