Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

kizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik
Arkadaşım çok var senin gibi yarın doktorunu ara. Bazen oluyor korkma ...

Canim hosgeldin . Hepimiz ayni dertten muzdaribiz . Bize laf sokanlara bizlerde onlarada evladi verenin bize vermeyenin uaradanimiz olduğunu böbürlenmeleeinin ne kadar seviyesizce oldugunu bildirmek lazimda
Gözün aydın canım

MK128 bende varıııımmmm bugün oldu benimde transferim

3. Embryosu dun yapildi transfer :)

Evet kızlar benim transfer 19
Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
Hadi hayirlisi . Bunlar aklima gelenler kayisi cekirdegini umarim dogru hatirlamisimdir

Acaba biz nasil kaynana olucaz

Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
Hadi hayirlisi . Bunlar aklima gelenler kayisi cekirdegini umarim dogru hatirlamisimdir
Benimde aşılamam 22 eylül :) ben biraz farklı kaldım aranızda ama benide alın ...

He he harika

Almaz miyiz canim yaa . Aslinda daha detayli liste yapmak istiyorum da telden girince zorlanıyorum

Çok ciddiyetsiz buldum sizi çok ayıp

kizlar memlekete geldim ama yolda dinlenme tesisinin tuvaletine gittim sanki camaşirimda bi kucucuk kan gordumdaha transferm4 gun oldu bole bisey olabilirmj acaba ne edecem ben ya kafam cok karisik
Ya kuzu neden telaş yapiyorsun hmen olabiliyormus boyle ki yerlesme kani bile düşünülüyor

Olurmus boyle arada hafif lekelenmede olr dedi dr belkide yerlesior bebikkk
bende bilmiyorum ama adet sancilari gibi agrilarim oluyor belim dizim vucudumuq ates basiyy
Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
evet 19 cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…