Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ya arkadaşlar kusura bakmayın yaa . Nasıl düşük cumleler kuruyorum bilmiyorum. Ben bile okuyunca anlamiyorum tovbe tovbe

Ayyy canım sağolasın.içim rahatladı böyle örnekleri okuyunca:)sonucu kesinlikle paylaşacağım..hepimiz için hayırlısı olsun,evlerimiz bereket dolsun

İnşAllah pozitif çıkar bayram hediyesi olur :)

Ya arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi

Ya arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi
yoktur bsy cogul gebelik oldugu belli, ondan yuksek takma bunları

Allahin izniyle yokturr senin icindeki minikler yarisiyor resmen o dio ben kendmi belli edcem digeri ben dio anam noolsn birden firliyor betahcg :) hatta belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…