İnşAllah hayatım cümlemizin olurO da inşallah tez zamanda olur canım
Canim bende de sık sık olmasada kasık ahridi oluyor . Bugün de bel ağrım vardı. Nirmalde uşurum ablama ateş basar .ama 2 gundur gece Bana sicak geliyorbende bilmiyorum ama adet sancilari gibi agrilarim oluyor belim dizim vucudumuq ates basiyy
evet 19 cnm
Sabır canım sabır güzel olacak inşallahValla olumlu düşünüp sonra hayal kırıklığı yaşamaktan çok yoruldum .
Ben anlıyorum hepsini , telefon yazıyor yanlış bendede oluyor boşversene ana tema önemli olanYa arkadaşlar kusura bakmayın yaa . Nasıl düşük cumleler kuruyorum bilmiyorum. Ben bile okuyunca anlamiyorum tovbe tovbe
İnşAllah bitanemSabır canım sabır güzel olacak inşallah
Inşallah olumlu olur sonucun.ben de şu anda kaçı döllenecek telaşı var:)insallh bende bekliyorum test zamanimi ama niyese ilk gun cok heyecnliydm simdi sanki hic bisey yokmus gibi relaxim
Ya inşallah herşey gönlümüzce olur.çok sabrettik artık gülmenin zamanı geldi diye düşünüyorummm:)Canimmm hayirli olsun cok sevindim Rabbim kucagina almayida nasip eder ins darisi bizim basimiza inssss ...benimde sorun esimde bakalim neler olucak
Ayyy canım sağolasın.içim rahatladı böyle örnekleri okuyunca:)sonucu kesinlikle paylaşacağım..hepimiz için hayırlısı olsun,evlerimiz bereket dolsunCanım bir arkadaşın 10 yumurtadan 6 tane embriyosu oldu 5. Güne gitti hepsi de. Transfer sonrası kalanları dondurttu. Bir arkadaşın 6 yumurtadan 4 embriyosu oldu. Benim 11 yumurtadan 5 embriyom oldu şu an 3 günlükler. Bence 9 yumurtadan en az 3-4 belki de daha fazla embriyon olur. Hiç stres yapma tatlım. Dua et sadece. Bize de sonucu bildir lütfen
bu arada sabah tekrar test yaptım negatif çıktı kızlardünden beri göğüslerim çok ağrıyo normalde uçlarında var 2 gündür dokunamıyorum.ilaçlardan galiba.yarın sabah 9 kan vercem dua edin lütfen...[/QUOTEgüzel haberlerini okuyalım inşallahh
Amin arkadaşımmm.allah yardımcımız olsunBenimde transferim oldu hakkimiza hayirlisi ins
Çok zekisin bebisimBen anlıyorum hepsini , telefon yazıyor yanlış bendede oluyor boşversene ana tema önemli olan
Telefonlar hep böyle saçma sapan yazıyor hayatım anlayan anlıyor :)Çok zekisin bebisim
yoktur bsy cogul gebelik oldugu belli, ondan yuksek takma bunlarıYa arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi
Nebilim diceksiniz millet yuksek ister ben ne istiyorum dimi.fazlasi da kafama takildi bu surec boyle hepimiz yasiyoruz.takintili olduk artkyoktur bsy cogul gebelik oldugu belli, ondan yuksek takma bunları
Tatlisin benceYa arkadaşlar kusura bakmayın yaa . Nasıl düşük cumleler kuruyorum bilmiyorum. Ben bile okuyunca anlamiyorum tovbe tovbe
Allahin izniyle yokturr senin icindeki minikler yarisiyor resmen o dio ben kendmi belli edcem digeri ben dio anam noolsn birden firliyor betahcg :)Ya arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?