İnş kanda pozitif çıkar canım dualarımız seninlebu arada sabah tekrar test yaptım negatif çıktı kızlardünden beri göğüslerim çok ağrıyo normalde uçlarında var 2 gündür dokunamıyorum.ilaçlardan galiba.yarın sabah 9 kan vercem dua edin lütfen...
Cmt toplandı canım yarın 4. Gün transfer yapılacak canımNe zaman toplamavyapilmisti canım unuttum,ben yine
İnş içlerinden bir cengaver çıkıp bebişine kavuşmanı sağlayacak tatlımKızlar aşılama bitti , 45 milyon sperm yıkandıktan sonra 38 milyona düştü .
Hadi hayırlı olsun canım. Kaç embriyo verildi? Test günün ne zaman? İnş sonucu pozitif olur bitanemBenimde transferim oldu hakkimiza hayirlisi ins
İnş canım. İnş senin de en kısa zamanda bebişlerin olurKızlar öncelikle merhabalar bende ekim ayında tüp bebek yapacam ama 1 denemem olmuştu olumsuz sonuçlandı ilk tüp bebek denemem yaklaşık 2 yıl önce oldu ama o kadar herşey zoruma gidiyor ki gerek çevremin etkisi gerekse arkadaşlarımın baskısı ve kayın Validem var yanımda birlikte oturuyoruz onun laf sokmaları hep kendi torunlarini bize söylemesi hep laf atması beni cokkkk fazla üzüyor benden önce ve benden sonra evlenen arkadaşlarımın 3 çocuğu oldu allah onlara bagislasin gözümüz yok kimsenin bebeğin de ama bizi inci tip uzmelerini anlamıyorum ve ben artık memleketime bile gitmek istemiyorum hep çevre konuşmalarından dolayı bizlerde isterdik bizim çocuklarımız olsun bizlerde isterdik normal yolla hamile kalmayi ama Rabbimin bildiği birsey vardir diyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bizlere hayırlı sağlıklı bebiş ler nasip etsin inşallah
Hadi hayırlı olsun canım. İnş herşey çok güzel ilerlerKizlarrrr adet oldumm bayramin birinci gunu gidiyorum ayy adet olduguma sevinecegim hic gelmezdi aklima
Evet öyle olacak canım anestezili. Vaginismus var bendeHayırlı olsun cnm inşallah iyi haberler verirsin bizlere de istersen transferinde anestezi kullanarak yap daha rahat edersin
Saol canım inş güzel haberlerimiz olur test günün ne zaman?Bayrama büyük heycanla giriyoruz sen ve ben :) hayırlı olsun
İnşallah canım hepimizin inşÇok sevindim canım senin adına stres yok umut ve pozitiflik var inşallah gönlünden geçen olur :)
Saol tatlım ben de vaginismus olduğundan anestezi verilecekCanim hadi gozun aydin bak hocada ordaymis 4.gunde guzel Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin sanada hepimizede Allah yardimcin olsun canimcim transfer icin cok cok abarti su icme yani ben 2 bucuk litre su ictim yinede cok idrara sikismadm ama yetrli dedier ve transfer yapildi asiri sikistirma kendini hadi hayrlisi
Aminn canim inss heycan dorukta seninde transferin olcak ins cok guzel gecer bebisini alir gelirsin sonra 9 ayin tadini cikarirsin insHadi hayırlı olsun canım. İnş herşey çok güzel ilerler
Dimi :)Hadi hayrlsyla al bebslerini gel canm sevndm demek onlarda sensiz sklms orda
Evet kızlar benim transfer 19
Kayisicekirdegi 19
Encokistedigimsin. 21
Dyg_brk 22
Huriye 23 Eylül
Hadi hayirlisi . Bunlar aklima gelenler kayisi cekirdegini umarim dogru hatirlamisimdir
Tatlım ne sorunu süper bişey. Çoğul gebeliği düşündürüyor rahat ol sorun yok. Bak bebişlerş üzme annesi bozuşuruz sonraYa arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi
İnş canım hepimiz inşAminn canim inss heycan dorukta seninde transferin olcak ins cok guzel gecer bebisini alir gelirsin sonra 9 ayin tadini cikarirsin ins
İnşallah canim cikmaz merak etmeGünaydın kızlar bugün saat 7:30 da yumurta toplamam var inşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan halledip gelirim
Hadi kolay gelsin canım benim de transfer var inş darısı başınaGünaydın kızlar bugün saat 7:30 da yumurta toplamam var inşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan halledip gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?