Halay başısın canım :) Hadi önce pıtır pıtır müjdeleri verelim sonra da pıtır pıtır doğuralım :)687403 (Gülay )..........19
Kayisicekirdegi...........19
Encokistedigimsin......21
Dyg_brk ........................22
sirine 82 .......................22
Huriye ..........................23 Eylül
Günaydın canım. Hayirlisi ile gitval gel bebislerini ve inşallah sana tutunup annelik hissini bir daha yasatirlar .Günaydınnnnnn bugün benim için çooook güzel bir gün. Minişlerime kavuşucam birazdan. İnş annelerini çok sever de yalnız bırakmazlar sımsıkı tutunurlar. Arefe günü mübarek gün birbirimize dua edelim kızlar. İnş Rabbim ol der ve olur inş hepimizin bebişleri. Dualarımdasınız siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Heyecan mutluluk dorukta şu an bende :)
İnşallah canim bugün nurumülkten de guzel haber alırızHalay başısın canım :) Hadi önce pıtır pıtır müjdeleri verelim sonra da pıtır pıtır doğuralım :)
İnş canım çok saol. Senin minişler napıyor bakem içerde. İnş kazı çalışmaları son sürat devam ediyordur içerde :)Günaydın canım. Hayirlisi ile gitval gel bebislerini ve inşallah sana tutunup annelik hissini bir daha yasatirlar .
İnş canım önce kendini sonra bizi mutlu eder inşİnşallah canim bugün nurumülkten de guzel haber alırız
İnşallah canim hepimiz mutlu olalimİnş canım önce kendini sonra bizi mutlu eder inş
dnya................14 eylul transfer 25 eylul test687403 (Gülay )..........19
MK128 ..........................22
Cnm kafama takma ben cok gordum yuksek deger ikiz oluo genelde...allah korusun dis gebelikte normal giderken bi anda deger firliyo sonra geri inio..rahat ol cann benm:)Ya arkadaslar benim bu bhcg degerim simdi kafama takildi kimsede boyle yuksek degil benimki cok yuksek bi sorun yoktur.demi ya bukadar artis normal degil gibi geliyo bana.off simdide bunu taktim kafaya bisorun yoktur dimi
12 gun sonra canm :) heyecan doruktaHadi hayırlı olsun canım. Kaç embriyo verildi? Test günün ne zaman? İnş sonucu pozitif olur bitanem
Aminn canm cumlemizinAmin arkadaşımmm.allah yardımcımız olsun
Evet bende varımsirine82 var canım 22 eylül
Hadi rastgetirsin Rabbum bebisler tutunsun insHadi kolay gelsin canım benim de transfer var inş darısı başına
Test gunumuzudemi yazsak ellerine saglik canm687403 (Gülay )..........19
MK128 ..........................22
Ay bisey kalmamis yarinmi test gunun bayramin olsun ins yarin canm idrar testi yaptinmidnya................14 eylul transfer 25 eylul test
Hadi bebislerini al da gelGünaydınnnnnn bugün benim için çooook güzel bir gün. Minişlerime kavuşucam birazdan. İnş annelerini çok sever de yalnız bırakmazlar sımsıkı tutunurlar. Arefe günü mübarek gün birbirimize dua edelim kızlar. İnş Rabbim ol der ve olur inş hepimizin bebişleri. Dualarımdasınız siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Heyecan mutluluk dorukta şu an bende :)
yarın sabah idrar testi yapıcam cuma gunü kan vericem insallah cifte bayramım olurAy bisey kalmamis yarinmi test gunun bayramin olsun ins yarin canm idrar testi yaptinmi
Ay senin test gnun yakinmisss hadi hayrlsiyla ver mujdeli haberiiiodnya................14 eylul transfer 25 eylul test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?