- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Hadi anniş minik yavrulari alda gel sicak yuvalarina getirGünaydınnnnnn bugün benim için çooook güzel bir gün. Minişlerime kavuşucam birazdan. İnş annelerini çok sever de yalnız bırakmazlar sımsıkı tutunurlar. Arefe günü mübarek gün birbirimize dua edelim kızlar. İnş Rabbim ol der ve olur inş hepimizin bebişleri. Dualarımdasınız siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Heyecan mutluluk dorukta şu an bende :)
Az biraz canm ama cok da az degil insanlar tek bir yumurtayla cikiyo yola esinde sperm problemi yoksa yetr canm guzelce dollenip gelisirler Allah'in izniyleKizlar ben geldimmm. Ama 7 tane yumurta toplanmış bu normal mi sizce
Canım bence yanlarına bir de test günlerimizi ekleyebilir misin? Daha iyi olur bence. Benimki 5 ekim687403 (Gülay )..........19
Kayisicekirdegi...........19
Encokistedigimsin......21
Dyg_brk ........................22
sirine 82 .......................22
MK128 ..........................22
Huriye ..........................23 Eylül
Canım 2 gün kalmış ne güzel :) evde hiç test yaptın mı? İnş pozitifle sonuçlanırdnya................14 eylul transfer 25 eylul test
3 ekim dimi? Hadi hayırlısı12 gun sonra canm :) heyecan dorukta
Olabilir canım herkeste sayı farklı. Önemli olan sayıdan ziyade yumurtanın kalitesi ve güzelce döllenip kaliteli embriyoya dönüşmesi. İnş öyle olur tatlımKizlar ben geldimmm. Ama 7 tane yumurta toplanmış bu normal mi sizce
Hosgeldin canm hayrli ugurlu olsun bebislern mutlu sona az kaldiiiSelam kızlar ben geldimmmmm
Ama artık 1 kişi olarak değil 3 kişi olarak, 2 miniş ve ben :) saat 9da 4 günlük morula fazında sağlıklı 2 embriyo transfer edildi. Diğer üçünü donduracaktık ama onlar sağlıklı değilmiş. Dr dondursak bile onlarla gebelik şansı zayıf sen illa istersen dondururuz ama bence dondurmayalım dedi. Biz de dondurmadık. İnş bu 2 minişim tutunur sıkı sıkı. Bugün otelde kalıp yarın dönücez eve içim rahat etsin diye. İnşallah bayramdan sonra bir bayram daha yaparız. Hepimizin minişlerine sesleniyorum.
Sevgili minişler şimdi sıra sizde. Annişler elinden geleni yaptı tembellik yapmayın çalışın bakem hadi bakalım kazı çalışmaları başlasınnnn :)
Dollendikten sora sknti yok Allahn izniyleKizlar ben geldimmm. Ama 7 tane yumurta toplanmış bu normal mi sizce
Cok heycanli yaa ins mutlu haberi vericeksin canim vala gun sayicaz hep beraberSelam kızlar ben geldimmmmm
Ama artık 1 kişi olarak değil 3 kişi olarak, 2 miniş ve ben :) saat 9da 4 günlük morula fazında sağlıklı 2 embriyo transfer edildi. Diğer üçünü donduracaktık ama onlar sağlıklı değilmiş. Dr dondursak bile onlarla gebelik şansı zayıf sen illa istersen dondururuz ama bence dondurmayalım dedi. Biz de dondurmadık. İnş bu 2 minişim tutunur sıkı sıkı. Bugün otelde kalıp yarın dönücez eve içim rahat etsin diye. İnşallah bayramdan sonra bir bayram daha yaparız. Hepimizin minişlerine sesleniyorum.
Sevgili minişler şimdi sıra sizde. Annişler elinden geleni yaptı tembellik yapmayın çalışın bakem hadi bakalım kazı çalışmaları başlasınnnn :)
hadi hayirlisi olsun insalalhSelam kızlar ben geldimmmmm
Evet biz elimizden geleni yapıyoruz :) Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın .Selam kızlar ben geldimmmmm
Hiçbirşey hissetmiyirum desemİnş canım çok saol. Senin minişler napıyor bakem içerde. İnş kazı çalışmaları son sürat devam ediyordur içerde :)
İnşallah canım17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse
İnşallah canımyarın sabah idrar testi yapıcam cuma gunü kan vericem insallah cifte bayramım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?