- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Canim g9zun aydin ayy Allah tamamina erdirsin insallhSelam kızlar ben geldimmmmm
Ama artık 1 kişi olarak değil 3 kişi olarak, 2 miniş ve ben :) saat 9da 4 günlük morula fazında sağlıklı 2 embriyo transfer edildi. Diğer üçünü donduracaktık ama onlar sağlıklı değilmiş. Dr dondursak bile onlarla gebelik şansı zayıf sen illa istersen dondururuz ama bence dondurmayalım dedi. Biz de dondurmadık. İnş bu 2 minişim tutunur sıkı sıkı. Bugün otelde kalıp yarın dönücez eve içim rahat etsin diye. İnşallah bayramdan sonra bir bayram daha yaparız. Hepimizin minişlerine sesleniyorum.
Sevgili minişler şimdi sıra sizde. Annişler elinden geleni yaptı tembellik yapmayın çalışın bakem hadi bakalım kazı çalışmaları başlasınnnn :)
Ohohh had sevndm canmm17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse
Nasıl heyecanlandım canım mesajını okuyunca anlatamam:) allah tamamına erdirsin inşallah:)Evet biz elimizden geleni yapıyoruz :) Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın .
Benim de 6 tanesi döllenmiş ,cuma transfer var. bakalım hayırlısıı:))Nasıl heyecanlandım canım mesajını okuyunca anlatamam:) allah tamamına erdirsin inşallah:)
6.gun yaptım cıkmamıstıCanım 2 gün kalmış ne güzel :) evde hiç test yaptın mı? İnş pozitifle sonuçlanır
alemsin ya arı gibi calıssınlar bakalım hayırlı olsun insallahSelam kızlar ben geldimmmmm
Ama artık 1 kişi olarak değil 3 kişi olarak, 2 miniş ve ben :) saat 9da 4 günlük morula fazında sağlıklı 2 embriyo transfer edildi. Diğer üçünü donduracaktık ama onlar sağlıklı değilmiş. Dr dondursak bile onlarla gebelik şansı zayıf sen illa istersen dondururuz ama bence dondurmayalım dedi. Biz de dondurmadık. İnş bu 2 minişim tutunur sıkı sıkı. Bugün otelde kalıp yarın dönücez eve içim rahat etsin diye. İnşallah bayramdan sonra bir bayram daha yaparız. Hepimizin minişlerine sesleniyorum.
Sevgili minişler şimdi sıra sizde. Annişler elinden geleni yaptı tembellik yapmayın çalışın bakem hadi bakalım kazı çalışmaları başlasınnnn :)
canım ben bı sınavı başaramadım .rabbim size güzel haber almayı nasip etsin...ben inanın çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hayırlısı böyleymişNurumilk tatlım bugün kan verecektin inşallah çok güzel bir haberle dönersin bitanem. Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun gülüm.
verdim canım negatifNurumilk yarin kan verceksin demi
Uc tane bebiss heralde canm17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse
Bidahaki aya olur bitanemmm nolur üzülmeverdim canım negatif
6 ekim benim test tarihim :)Rumuz .................Transfer günü ..........Test günü
Dnya ............................14 Eylül ...........25 Eylül
687403 (Gülay )..........19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi...........19 Eylül
Encokistedigimsin......21 Eylül
Dyg_brk ........................22 Eylül
sirine 82 .......................22..............3 Ekim
MK128 ..........................22 Eylül
Huriye ..........................23 Eylül....5 Ekim
allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın canım.tekrar deniycem ama korkuyorum doktoruda değiştircem bana hiç bir test yapmadan direk tüp bebek yaptı.neyse öyleydi böyleydi derken olmadı nasip artık.sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorumBidahaki aya olur bitanemmm nolur üzülme
Hayirlisi canim bayram uğurlu gelir inşallahBenim de 6 tanesi döllenmiş ,cuma transfer var. bakalım hayırlısıı:))
Yok canım uzme kendini. Biz sinavimizi gayet iyi veriyoruz . Elimizden geleni yapiyoruz . Takdir Allahıncanım ben bı sınavı başaramadım .rabbim size güzel haber almayı nasip etsin...ben inanın çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hayırlısı böyleymiş
Bugun hep aklmdaydn o hevesle actm mesajlariverdim canım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?