- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Benim test tarihim 2 ekimRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya .........................14 Eylül ...........25 Eylül
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül..............5 Ekim
canım benim napalım sınav icerisindeyiz ben ılk tup bebekte hamıle kaldım tam 8 hafta hamile moduna giriyosun kalp atısı yok mecbur kurtaj böylesi dahada zor simdi gene sonuc bekliyorum bastan cok pozitiftim ama hiç belirti falan olmayınca moralde düstü anlıyacagın gercekten kolay gibi görünen ama cok zor bir sınavdan geciyoruzallah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın canım.tekrar deniycem ama korkuyorum doktoruda değiştircem bana hiç bir test yapmadan direk tüp bebek yaptı.neyse öyleydi böyleydi derken olmadı nasip artık.sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum
Hayatım şimdi bunları hiç düşünme bayramı atlat , adet olunca yeni bir şans yeni bir heves yine gücünü toplar Allah ın izniyle yaparsın bebeğini :)allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın canım.tekrar deniycem ama korkuyorum doktoruda değiştircem bana hiç bir test yapmadan direk tüp bebek yaptı.neyse öyleydi böyleydi derken olmadı nasip artık.sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum
Seninde çok zor hayatım heves etmişsin hamile Kalmışsın sonra bebeğini kaybetmişsin . Allah hepimizin yüzüne baksın .canım benim napalım sınav icerisindeyiz ben ılk tup bebekte hamıle kaldım tam 8 hafta hamile moduna giriyosun kalp atısı yok mecbur kurtaj böylesi dahada zor simdi gene sonuc bekliyorum bastan cok pozitiftim ama hiç belirti falan olmayınca moralde düstü anlıyacagın gercekten kolay gibi görünen ama cok zor bir sınavdan geciyoruz
İnş canım tebrikler tekrardan17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse
Benim test günüm 5 ekim canım ekleyebilir misin?Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya .............................14..............25 Eylül
687403 (Gülay )..........19................2 Ekim
Kayisicekirdegi...........19
Encokistedigimsin......21
Dyg_brk ........................22
sirine 82 .......................22
MK128 ..........................22
Huriye ..........................23 Eylül
Tabi canım onlar bizim minik inşaat işçilerimiz içeriye evlerini kuruyorlar :)alemsin ya arı gibi calıssınlar bakalım hayırlı olsun insallah
Canım benim inş güzel haberler alacağın zamanlar çok yakındır. Allahım büyük. Hayırlısı hakkında bitanemcanım ben bı sınavı başaramadım .rabbim size güzel haber almayı nasip etsin...ben inanın çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hayırlısı böyleymiş
Kursunlar şu evleri artık ne inatçı çıktılar yaaaaaaTabi canım onlar bizim minik inşaat işçilerimiz içeriye evlerini kuruyorlar :)
Ben anestezisiz yaptrdim canim sonda takildi cikti tahris olmus yada enfksyn olmus olabilir kan nerden geliyo idrr yolundan mi antibiyotik vermistirler onu duzenli ic bolda su ic canmKızlar bişi soracam transferim sabah yapıldı ilk 2 gün lekelenme hafif kanama olabilir. 2 günden sonra olursa arayın demişlerdi. Transferim anestezili olduğu için idrara sıkışık değildim tam emin değilim ama galiba idrar sondası ile sıvı verip işlem bitince sıvıyı boşaltıp sondayı çıkarmışlar. Tuvaletimi yaparken idrar yaptığım yer ve vagina ağzının olduğu yerler acıyor yanıyor. Pembe hafif kırmızı lekelenme var peçeteyi biraz ıslatıyor. Normal demişlerdi ama insan korkuyor yine de. Sizde nasıl olmuştu kızlar? Size bu konuda ne söylemişlerdi?
Bende aşılama olmuşum gibi değil , ilk sefer bende yattım Ramazan ayında . Şimdi normal hayatımı yaşıyorum böyle tutmaz gibi geliyor banaArkadaslar ilk gunlerde belirti olmaz demi Ben cok rahat geciriyorm ilk denememdeki gbi deli gbi yataklarda deilm hatta sanki tup bebek yaptrmams gbym :/ iyimi kotumu anlamadmki bu halmden bise
Bilmoorm neden boleyim pat die kalkiyorm gezesim gelior ben bursdaym ailem hatayda bi cilgnlk yapip aniden yola cikabilirz o derece yani. Baska bi yerde olsam zman gecer kimse blmiorda tupbebek yaptrdgmi su gbi akardi zaman. Hemde tutmasa acida cekmezdim o kdr naslsa normal hayatmdaym die aaaayyyhhhh kafamda deli sorulaaarrrrrrrBende aşılama olmuşum gibi değil , ilk sefer bende yattım Ramazan ayında . Şimdi normal hayatımı yaşıyorum böyle tutmaz gibi geliyor bana
Yolculuk yapsam sence sonucunu etkilermiii? Birde ilk gunlerde belirtin oldmu hic seninSakin olun kizlar normal hayatniza devam edin rahat olun ama yavas hareket ve sakin olun kendinize hassas davrann hersey guzel olcak insallah
allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın canım.tekrar deniycem ama korkuyorum doktoruda değiştircem bana hiç bir test yapmadan direk tüp bebek yaptı.neyse öyleydi böyleydi derken olmadı nasip artık.sizlerin güzel haberlerinizi bekliyorum
Sayfayı senin güzel haberini alıp umutlanmak için açmıştım arkadaşım ..seni çok iyi anlıyorum ve burdaki herkesin de anladığını düşünüyorum.dediğin gibi bu ortak sınavımız kimimiz için daha kolay kimimiz için de daha zor geçiyor.ben çok bunalımlar atlattığım için söylüyorum canım başta senin iyi olman lazım sen yoksan bebek de zaten yok.lütfen topla kendini ve önümüzdeki aylar için hazırlan.unutma canım bebeğin sana kavuşacağı günü bekliyor ve dimdik duran bir anne istiyor...allah gönlüne göre verir inşallah..canım ben bı sınavı başaramadım .rabbim size güzel haber almayı nasip etsin...ben inanın çok kötüyüm ömrümden ömür gitti hayırlısı böyleymiş
Yolculuk yapma.bence ben gitmiyorum bayram icin anne babamn yanina yani ben yapmiyorum sonra vicdan yapmak istemiyorum cunku evet benim.ilk gunden beri.kasiklarimda batmalat kucuk kucuk agri.belimde agri gelip gidiyodu bide sugibi akinti hala devam ediyo zaten ama belirti.aramamak lazim herkeste ayni olmuyo cunkuYolculuk yapsam sence sonucunu etkilermiii? Birde ilk gunlerde belirtin oldmu hic senin
İçimde manasız bir heyecan var manyak gibi bişey oldum , sonuç belli olsunda rahatlıyım ...Bilmoorm neden boleyim pat die kalkiyorm gezesim gelior ben bursdaym ailem hatayda bi cilgnlk yapip aniden yola cikabilirz o derece yani. Baska bi yerde olsam zman gecer kimse blmiorda tupbebek yaptrdgmi su gbi akardi zaman. Hemde tutmasa acida cekmezdim o kdr naslsa normal hayatmdaym die aaaayyyhhhh kafamda deli sorulaaarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?