Denize gidiyosun antalyaya hem yolculuk yapican hem denize giricen valla arkdsm dr izin vermis olabilir de ben olsam yinede riske atmazdm Allah korusun olumsuz bisey olsa dr a gidip sen izin verdn bisey olmaz dedin bak oldu diyebilcekmisin yinede Allah korusun bisey olmasin da yani ben olsm girmem denizede girmem enfeksiyon kapma riskinide unutma belki kizicaksiniz bana ama ben kendi adma boyle dusunuyorumBen yarın denize gidiyorum Antalya'ya :) doktora sordum kızlar denize girebilsin Dedi aşılamadan sonra.
Ya doktora sordum aşılamayı etkilemez Dedi , ben ilk aşılamamda hep yattım çok psikolojim bozuldu . Denize girmesem bile tatile gidicem çünkü çok ihtiyacım var psikolojik olarak ....Denize gidiyosun antalyaya hem yolculuk yapican hem denize giricen valla arkdsm dr izin vermis olabilir de ben olsam yinede riske atmazdm Allah korusun olumsuz bisey olsa dr a gidip sen izin verdn bisey olmaz dedin bak oldu diyebilcekmisin yinede Allah korusun bisey olmasin da yani ben olsm girmem denizede girmem enfeksiyon kapma riskinide unutma belki kizicaksiniz bana ama ben kendi adma boyle dusunuyorum
Sen bilirsin canim asilama hakkinda bi fikrim yok zatende siz daha iyi bilirsiniz tecrubelisin Allah'a emanet olYa doktora sordum aşılamayı etkilemez Dedi , ben ilk aşılamamda hep yattım çok psikolojim bozuldu . Denize girmesem bile tatile gidicem çünkü çok ihtiyacım var psikolojik olarak ....
Zaten duruyosam vicdan azabi cekmemek icin duruyorum :/ yapmasaydm belki olurdu dusuncesi olmasin dieYolculuk yapma.bence ben gitmiyorum bayram icin anne babamn yanina yani ben yapmiyorum sonra vicdan yapmak istemiyorum cunku evet benim.ilk gunden beri.kasiklarimda batmalat kucuk kucuk agri.belimde agri gelip gidiyodu bide sugibi akinti hala devam ediyo zaten ama belirti.aramamak lazim herkeste ayni olmuyo cunku
Aynen oleym bende :) hayrolsn bu ucuk hallerimzİçimde manasız bir heyecan var manyak gibi bişey oldum , sonuç belli olsunda rahatlıyım ...
17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse
Ya bende bayramdn sonra giderim belki baska dra ama karindan gorulurmu alttan baktrmak istemiyorumMasallah cnm harika gidiyor. Senin doktorda benimki gibi gamsiz uzun zaman vermis kontrol icin:) amatabi biz dayanamayip baktirdik pazarteside tekrar kendi doktorum bakacak:)
Ne cok ya ya dedim ya off bu hamilelik.biraaz mallastiriyo mu ne insaniYa zaten 2000hcg nin ustu kese gorunuyomis ta karindan gorunurmu.neyse bayramdn sonra giderim derim karindan baktrmak istyrm gorurse gorr olmadi beklicez
Hahah ay cok guldum yumrta ha.alemsiniz yaKızlar zaman geçmiyor şuan kocam yumurta pişiriyor sıkıntıdan ne yapacağımızı şaşırdık
Canım antibiyotik vermediler sonda takıldı mı tam bilmiyorum açıkçası. O acıma yanma tahrişe bağlı gibi. Kan idrar yolundan mı vaginadan mı bilemiyorum. Klozet kullanıyorum orada pek kan gözükmüyor tuvalet sonrası peçeteye silince geliyor. Ara arada iç çamaşırımda damla damla leke gibi gördüm. İnş sıkıntı yoktur.Ben anestezisiz yaptrdim canim sonda takildi cikti tahris olmus yada enfksyn olmus olabilir kan nerden geliyo idrr yolundan mi antibiyotik vermistirler onu duzenli ic bolda su ic canm
Arkadaslar ilk gunlerde belirti olmaz demi Ben cok rahat geciriyorm ilk denememdeki gbi deli gbi yataklarda deilm hatta sanki tup bebek yaptrmams gbym :/ iyimi kotumu anlamadmki bu halmden bise
Kızlar belirtilere takılmayın sakin olun bakem :)Bende aşılama olmuşum gibi değil , ilk sefer bende yattım Ramazan ayında . Şimdi normal hayatımı yaşıyorum böyle tutmaz gibi geliyor bana
Pozitif kuzum pozitif. Çifte bayram sana. Bayramın kutlu olsun tebrikler tatlımKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?