Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Ben yarın denize gidiyorum Antalya'ya :) doktora sordum kızlar denize girebilsin Dedi aşılamadan sonra.
Denize gidiyosun antalyaya hem yolculuk yapican hem denize giricen valla arkdsm dr izin vermis olabilir de ben olsam yinede riske atmazdm Allah korusun olumsuz bisey olsa dr a gidip sen izin verdn bisey olmaz dedin bak oldu diyebilcekmisin yinede Allah korusun bisey olmasin da yani ben olsm girmem denizede girmem enfeksiyon kapma riskinide unutma belki kizicaksiniz bana ama ben kendi adma boyle dusunuyorum

Ya doktora sordum aşılamayı etkilemez Dedi , ben ilk aşılamamda hep yattım çok psikolojim bozuldu . Denize girmesem bile tatile gidicem çünkü çok ihtiyacım var psikolojik olarak ....

Ya doktora sordum aşılamayı etkilemez Dedi , ben ilk aşılamamda hep yattım çok psikolojim bozuldu . Denize girmesem bile tatile gidicem çünkü çok ihtiyacım var psikolojik olarak ....
Sen bilirsin canim asilama hakkinda bi fikrim yok zatende siz daha iyi bilirsiniz tecrubelisin Allah'a emanet ol

Zaten duruyosam vicdan azabi cekmemek icin duruyorum :/ yapmasaydm belki olurdu dusuncesi olmasin die

17.gun bhcg test yekrari 10514 coksukur iyi gidiyor 8 yada 9 ekime cagrdi beni heralde ozamana kadar kalp atisida.duyariz Allah izin verrse

Masallah cnm harika gidiyor. Senin doktorda benimki gibi gamsiz uzun zaman vermis kontrol icin:) amatabi biz dayanamayip baktirdik pazarteside tekrar kendi doktorum bakacak:)

Masallah cnm harika gidiyor. Senin doktorda benimki gibi gamsiz uzun zaman vermis kontrol icin:) amatabi biz dayanamayip baktirdik pazarteside tekrar kendi doktorum bakacak:)
Ya bende bayramdn sonra giderim belki baska dra ama karindan gorulurmu alttan baktrmak istemiyorum

Canim benimki biliyorsun5+6 da gorundu gobusten. Iyi bir hastaneye gidersen 6 haftada mutlaka gorunur diye dusunuyorum. Cihaz iyi olmali bence. Sendede gerek kalmaz bence bayram sonrasi. Aramizda bir hafta var. 5+5 lerde falan kese kesin gorunur. En azindan. 2mi 3 mu kesen var ogrenirsin

Ya zaten 2000hcg nin ustu kese gorunuyomis ta karindan gorunurmu.neyse bayramdn sonra giderim derim karindan baktrmak istyrm gorurse gorr olmadi beklicez

Kızlar zaman geçmiyor şuan kocam yumurta pişiriyor sıkıntıdan ne yapacağımızı şaşırdık

Ben anestezisiz yaptrdim canim sonda takildi cikti tahris olmus yada enfksyn olmus olabilir kan nerden geliyo idrr yolundan mi antibiyotik vermistirler onu duzenli ic bolda su ic canm
Canım antibiyotik vermediler sonda takıldı mı tam bilmiyorum açıkçası. O acıma yanma tahrişe bağlı gibi. Kan idrar yolundan mı vaginadan mı bilemiyorum. Klozet kullanıyorum orada pek kan gözükmüyor tuvalet sonrası peçeteye silince geliyor. Ara arada iç çamaşırımda damla damla leke gibi gördüm. İnş sıkıntı yoktur.

Arkadaslar ilk gunlerde belirti olmaz demi Ben cok rahat geciriyorm ilk denememdeki gbi deli gbi yataklarda deilm hatta sanki tup bebek yaptrmams gbym :/ iyimi kotumu anlamadmki bu halmden bise

Bende aşılama olmuşum gibi değil , ilk sefer bende yattım Ramazan ayında . Şimdi normal hayatımı yaşıyorum böyle tutmaz gibi geliyor bana
Kızlar belirtilere takılmayın sakin olun bakem :)

encokistedigimsin canım bence yola çıkma. Bi zararı olur mu olmaz mı bilmem ama riske atma bence. Sonra vicdanın rahat etmez. Tabi yine karar senin tatlım

MK128 canım ben 2 ay önce aşılama yaptırdım ve o zaman yıllık izinde ailemizin yanındaydık deniz kenarında. aşılama sonrası doktora sormadım denize gireyim mi diye çünkü girmemeyi tercih etmiştim ama sorsam büyük ihtimal girebilirsin derdi. Denizde enfeksiyon riski var. Bebiş varsa tutunmaya çalışıyordur onu olumsuz etkileyebilir. Aslında en doğrusunu doktorun bilir ama bence hiç riske atma. Tabi karar senin yine. Denizden vazgeçsen bile kesinlikle tatile çık gez dolaş hava al eğlen kafanı dağıt o süper olur işte. İnş bebişin seninledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…