Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bugün ilk jeli yaptı eşim , nekadar zor işler yaaa ;(

Tamam hayatım gidiyim denize bakıp denizsiz bir tatil yapayım :) içimde biraz tedirginlik var sanki tutmayacak ...

Yalnız dışarı çıkamayıp bişeyler yapamadığımız nasıl belli erkenden sitedeyiz yani en azından benim için öyle

Bende dün öyleydim hayatım . Bugünler geçecek ilerde kucağımızda çocuklarımız mesaj atıcaz hiç merak etme sen :) bu çocuksuz son Bayramımız olsun
Amiiinnnn canım inşallah şu 1 hafta akıp gitse keşke beklemek mahvediyo insanı ne iğne ne can acısı hepsinden zor şu süreç Rabbim hayırlısını versin

Amiiinnnn canım inşallah şu 1 hafta akıp gitse keşke beklemek mahvediyo insanı ne iğne ne can acısı hepsinden zor şu süreç Rabbim hayırlısını versin
Bugün jele başladım hergün sabah olucam . Test olana kadar . Allah ' ım bize yardım et şu mübarek günde .

Bugün jele başladım hergün sabah olucam . Test olana kadar . Allah ' ım bize yardım et şu mübarek günde .
Hepsine alıştım ben bu 3.transfer olunca bide pıhtılaşmam var aylardır clexane yapıyorum kendime inşallah olurda 9 ay yaparım razıyım yeterki zaman geçsin gelsin şu sıpalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…