Bugün ilk jeli yaptı eşim , nekadar zor işler yaaa ;(MK128 canım ben 2 ay önce aşılama yaptırdım ve o zaman yıllık izinde ailemizin yanındaydık deniz kenarında. aşılama sonrası doktora sormadım denize gireyim mi diye çünkü girmemeyi tercih etmiştim ama sorsam büyük ihtimal girebilirsin derdi. Denizde enfeksiyon riski var. Bebiş varsa tutunmaya çalışıyordur onu olumsuz etkileyebilir. Aslında en doğrusunu doktorun bilir ama bence hiç riske atma. Tabi karar senin yine. Denizden vazgeçsen bile kesinlikle tatile çık gez dolaş hava al eğlen kafanı dağıt o süper olur işte. İnş bebişin seninledir canım
Pozitif arkadaşım hayırlı olsun :) sana kan testi yolu göründü ...Kızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
Sağol tatlım inşallah çifte bayramdir tam sevinemiyorumPozitif kuzum pozitif. Çifte bayram sana. Bayramın kutlu olsun tebrikler tatlım
Artık yarın öğreniriz canımPozitif arkadaşım hayırlı olsun :) sana kan testi yolu göründü ...
İnşAllah hayatım aminnnnHerkesin bayramı mübarek olsun bi sonraki bayramı çocuklarımızla görmeyi nasip etsin rabbim
Tamam hayatım gidiyim denize bakıp denizsiz bir tatil yapayım :) içimde biraz tedirginlik var sanki tutmayacak ...MK128 canım ben 2 ay önce aşılama yaptırdım ve o zaman yıllık izinde ailemizin yanındaydık deniz kenarında. aşılama sonrası doktora sormadım denize gireyim mi diye çünkü girmemeyi tercih etmiştim ama sorsam büyük ihtimal girebilirsin derdi. Denizde enfeksiyon riski var. Bebiş varsa tutunmaya çalışıyordur onu olumsuz etkileyebilir. Aslında en doğrusunu doktorun bilir ama bence hiç riske atma. Tabi karar senin yine. Denizden vazgeçsen bile kesinlikle tatile çık gez dolaş hava al eğlen kafanı dağıt o süper olur işte. İnş bebişin seninledir canım
Tebrikler Allahım tamamına erdirsin çifte bayram olmuş maaşallahKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
Ben yola gidiyorum ama elimde hep telefon sizden mesaj bekliyorum :)Yalnız dışarı çıkamayıp bişeyler yapamadığımız nasıl belli erkenden sitedeyiz yani en azından benim için öyle
Maşallah ya darisi basimiza hayirli olsun canmmKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
Ayy ne güzel maaşallah eşim bağ evimize gitti herkes orda ben evde kös kös bıdıklarla konuşuyorum öyle akşam olursa bugün şükür yani :))Ben yola gidiyorum ama elimde hep telefon sizden mesaj bekliyorum :)
Insallah canim devamida gelir korku varMaşallah ya darisi basimiza hayirli olsun canmm
Hayatım bıdıklarlada konuş bizimlede :) bizim bayramımız Melek'lerimizin doğduğu gün ...Ayy ne güzel maaşallah eşim bağ evimize gitti herkes orda ben evde kös kös bıdıklarla konuşuyorum öyle akşam olursa bugün şükür yani :))
Ya o günleri görürmüyüm acaba diyorum bugün biraz umutsuz taraf ağır basıyo nedenseHayatım bıdıklarlada konuş bizimlede :) bizim bayramımız Melek'lerimizin doğduğu gün ...
Bende dün öyleydim hayatım . Bugünler geçecek ilerde kucağımızda çocuklarımız mesaj atıcaz hiç merak etme sen :) bu çocuksuz son Bayramımız olsunYa o günleri görürmüyüm acaba diyorum bugün biraz umutsuz taraf ağır basıyo nedense
Amiiinnnn canım inşallah şu 1 hafta akıp gitse keşke beklemek mahvediyo insanı ne iğne ne can acısı hepsinden zor şu süreç Rabbim hayırlısını versinBende dün öyleydim hayatım . Bugünler geçecek ilerde kucağımızda çocuklarımız mesaj atıcaz hiç merak etme sen :) bu çocuksuz son Bayramımız olsun
Bugün jele başladım hergün sabah olucam . Test olana kadar . Allah ' ım bize yardım et şu mübarek günde .Amiiinnnn canım inşallah şu 1 hafta akıp gitse keşke beklemek mahvediyo insanı ne iğne ne can acısı hepsinden zor şu süreç Rabbim hayırlısını versin
Hepsine alıştım ben bu 3.transfer olunca bide pıhtılaşmam var aylardır clexane yapıyorum kendime inşallah olurda 9 ay yaparım razıyım yeterki zaman geçsin gelsin şu sıpalar :)Bugün jele başladım hergün sabah olucam . Test olana kadar . Allah ' ım bize yardım et şu mübarek günde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?