- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
:/ gitmicem o gelsinde yeter ben herseyden vazgecerm. Bayramda ailemsiz geciriyorum sirf onn icinencokistedigimsin canım bence yola çıkma. Bi zararı olur mu olmaz mı bilmem ama riske atma bence. Sonra vicdanın rahat etmez. Tabi yine karar senin tatlım
Kacinci gunun kacnci gun embryosuydu betahcg icerikli igne yaptirmadiysn bebisin belirtisi buuuuuKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
10 gun bugun 4.gun embiryosu yok hicbir ignem yok yarin test gunum canim insallah dogrudurKacinci gunun kacnci gun embryosuydu betahcg icerikli igne yaptirmadiysn bebisin belirtisi buuuuu
Hepimizin gormek istedigi bi goruntu tebrik edrim iki bayram bi aradaKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
tesekkur ederim canım insallah hepimiz o bebişlere kavusuruz daha sevinmem için erkenHepimizin gormek istedigi bi goruntu tebrik edrim iki bayram bi arada
Valla kızıcam ama. İyi düşün iyi olsun canım pozitif ol lütfen.Tamam hayatım gidiyim denize bakıp denizsiz bir tatil yapayım :) içimde biraz tedirginlik var sanki tutmayacak ...
Aynen :)Yalnız dışarı çıkamayıp bişeyler yapamadığımız nasıl belli erkenden sitedeyiz yani en azından benim için öyle
Kızlar noluyor size pozitif olun bakem :)Ya o günleri görürmüyüm acaba diyorum bugün biraz umutsuz taraf ağır basıyo nedense
dondrurulmus embryomuydukı ıgne vurdurmadın ınsallaah yarın dunyann en guzel haberını alır verırısn bıze10 gun bugun 4.gun embiryosu yok hicbir ignem yok yarin test gunum canim insallah dogrudur
Aaa benim de 4. Gün embriyosu. Genelde 3. Yada 5. Gün embriyosu oluyor bizimkisi 4 :) inş benimkiler de senin gibi olur. Tek embriyo muydu canım?10 gun bugun 4.gun embiryosu yok hicbir ignem yok yarin test gunum canim insallah dogrudur
Hadi hayırlı olsun canımHayirli bayramlar kizlar bende bayram sabahi kostura kostura merkeze gidenlerdenim ilaclarimi aldim ilk ignemi oldum basladim artik inanamiyorum..hepimize bol mujdeli gunler diliyorum
Erken kalkınca devreler yanmış benim galiba biraz uyudum ve elim karnımda uyandım sonra miniklerime merhaba dedim :)))Kızlar noluyor size pozitif olun bakem :)
evet dondurulmus bitane bebişim vardı insallah oda benimledir test yanıltmaz insallahdondrurulmus embryomuydukı ıgne vurdurmadın ınsallaah yarın dunyann en guzel haberını alır verırısn bıze
evet canim bir tane dondurulmusum vardı cözdürüldügünde 8 hucreliydi transfre kdr 10 hucreli olmus doktorum bölünmesi guzel demişti bakalımAaa benim de 4. Gün embriyosu. Genelde 3. Yada 5. Gün embriyosu oluyor bizimkisi 4 :) inş benimkiler de senin gibi olur. Tek embriyo muydu canım?
Valla canım Allahın takdiri ne yaparsan yap tutmayınca tutmuyor ama inşallah son denemen olur Rabbim sabrını artırsın çok zor ama bulup kaybetmek negatif görmekten inan daha zor hepsinde şükür aramaktan başka çaremiz yok8 yıllık evliyim. ilk tüp bebek denememi yaptım. çok yakın bir arkadaşımın 3. denemesinde gittiği ve çok güvendiği doktoruna gittik. sonuçta onlar başka merkezlerde iki kere denemiş, bu doktorda 2 sağlıklı embriyo ile ikiz bebek dünyaya getirdi. benim de 1 haftada yumurtalarım gelişti ve 9 unda 14 tane toplandı 10 tanesi döllendi ve 6 tanesi 1. kalite oldu. . ayın 12 sinde transfer yapıldı 3 günlük 8 hucreli 2 embriyo transfer edildi.4 ünü de dondurduk. % 55 şansınız var dediler. ilk denemem olduğu için olmayacağı aklıma bile gelmiyordu.cumartesi transfer yapıldı pazartesi işe gittim. doktorum da evde kuruntu yapacağıma işe gitmemin daha iyi olacağını düşündü. sabah crinone (ardından 15 dk yürüyüş) akşam progestan iğne yapıyordum.iğne çok acıtınca sabah akşam crinone 'a döndüm ama o biraz daha maliyetli tabi. 11. gün (dün) beta hcg 0.352 yi görünce gözlerime inanamadım. doktor da ilaçları bırak adet olunca gel dondurulmuşlarla deneyelim dedi. şimdi adet olmayı bekliyorum, gerçekten sabır işi.pozitifi görmek için ne yapmak gerekli veya nasıl tutar hiç bilmiyorum.
CANIM BENIM BEN SENI MERAK ETTIGIM,ICIN GIRDIM . KAN TESTIDE POZITIF OLUR İNŞALLAHKızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
Ha şöyle pozitif olalım şekerler :)Erken kalkınca devreler yanmış benim galiba biraz uyudum ve elim karnımda uyandım sonra miniklerime merhaba dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?