Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun inş. Allah ol deyince oluyor canım. Sen elinden geleni yapmışsın inş 2. Denemende mutlu haberi alırsın canım

Zaman geçmiyor sanki diyorum sonra bi bakıyorum geçiyor aslında bugün 3.gün bitti ama ben çok heyecanlıyımmmm Allahım inşallah bu defa olmuştur hepimiz için

Bnm de pazrtsi yapıldi transfer 30u test günüm ama 28inde bi idrar testi ypcm hngsni önerirsiniz kızlar hayrli bayramlar bu arada

Bnm de pazrtsi yapıldi transfer 30u test günüm ama 28inde bi idrar testi ypcm hngsni önerirsiniz kızlar hayrli bayramlar bu arada
Benimde ayın 2 si test günüm ama 30 da idrar testi yaparım bende büyük ihtimalle geçen defa 8.gün idrarda çıkmıştı bakalım hayırlısı aynı düşüncedeyiz ama :))

Benimde ayın 2 si test günüm ama 30 da idrar testi yaparım bende büyük ihtimalle geçen defa 8.gün idrarda çıkmıştı bakalım hayırlısı aynı düşüncedeyiz ama :))
Tmm cnm paylaşalım sonucari inşallah iyi olur bnm ilk denemem ama 2 açık ameliytim var hamile kalamzsam yine olcm miyomlar dan dolayi.kalırsam da miyomlu gebelik nası olck blmyrm Allah hayrlisini versn hepimize

Tmm cnm paylaşalım sonucari inşallah iyi olur bnm ilk denemem ama 2 açık ameliytim var hamile kalamzsam yine olcm miyomlar dan dolayi.kalırsam da miyomlu gebelik nası olck blmyrm Allah hayrlisini versn hepimize
Amin canım inşallah son denemen olur hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız 1 hafta daha dayanırsam şükür :)))

Kızlar herkese hayırlı güzel mutlu bayramlar diliyorum test yaptım bi bakın hele bay diyin
Cnm gozun aydin pozitif. Ben 11. Gun hastanede poztif gordugum deger 141 di eve gelip test yapmistim bunun gibi silik cikmisti. Hadi bakalim gelsin hamisler. Nica boyle mitlu bayramlarimiz olsun.

Amin canım inşallah son denemen olur hepimiz beklediğimiz güzel haberleri alırız 1 hafta daha dayanırsam şükür :)))
İnsallah cnm Allah verirse her türlü olck vermick se de ne ypsak boş teslimiyet çok onmli bu süreçte insan rahatliyo doktor 2 koyalım dedi istemedik olcksa bi taneden de olur dedik.miyomum olduğu için ıkiz gebelik olsa riskli olckti

Ya zaten 2000hcg nin ustu kese gorunuyomis ta karindan gorunurmu.neyse bayramdn sonra giderim derim karindan baktrmak istyrm gorurse gorr olmadi beklicez

Cnm ben keseye gittigimde tahminen hcg degeri30000 lerdeydi. Gobusten gorduk. Senin zaten simdiden 10 bin bayram sonu40-50 bin olur gorunur

Cnm gozun aydin pozitif. Ben 11. Gun hastanede poztif gordugum deger 141 di eve gelip test yapmistim bunun gibi silik cikmisti. Hadi bakalim gelsin hamisler. Nica boyle mitlu bayramlarimiz olsun.
yarında kan degerimi göriyimde içim biraz olsun rahatlasın tabiki gene kalp atısını duyana kadar pek sevinemem allaahım insallah o gunleride gösterir

Ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo hamile kaldığımda olmuştu ama bu kadar erken ve fazla değildi sizde bu sorunu yaşayan varmı

İyi bayramlar canım. Senin ayın 28i 7. Günün oluyor 30u da 9. Günün canım. Test gününü baya erken vermişler. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti canım? Pzt idrar testi inş pozitif çıkar ama negatif çıksa da üzülme yani erken daha. Miratechle ben bir defa pozitif gördüm halbuki negatifmiş önermem. Bebetime markayı kimse önermiyor ben de önermem idrar düzgün dağılmıyor bile. Predictor erken gebelik testinin bebek yokken pozitif çıkardığı çok oluyormuş. Clearblue erken gebelik testinden memnun çoğu kişi. Bulursan onu al istersen canım

Ya kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo hamile kaldığımda olmuştu ama bu kadar erken ve fazla değildi sizde bu sorunu yaşayan varmı
İnş bebiş yerleşmesinden kaynaklıdır tatlım benim bugün 1. Günüm dün transfer olmuştu. 4 günlük 2 embriyo. Birkaç saatdir ara ara hafif adet ağrıları ve solda kasık ağrısı var gerçi kasık ağrım 3-4 aydır var ama 15-20 gündür olmuyordu. Ara ara bulantım var dünde hafif vardı hayırlısı bakalım. Senin 2. Günün sanırım transfer gününü saymazsak yerleşme zamanları sayılır inş öyledir. Kaç günlük kaç embriyoydu canım?

Canlarr iyi bayramlarrrr
Seneye bebeklerimizle
Kacinci gun embriyosu idi canim

5.gun transferi cnm bnm.coj teskkr ler önerdim testi bulurm insalllh

1 tne transferi oldu cnku 3 tne miyomum var ıkiz olursa diye 2 tne istemdk bi tane bile rskli miyomlr büyüyo cnku hamile klnca

3 tane 3.gün embriyosuydu canım hepsinin kaliteside iyiydi inşallah dediğin gibi tutunma ağrılarıdır transfer gününü saymazsak 2.gün dediğin gibi ilaçlarda çok etkiliyo ama bulantıları falan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…