- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Insallh iyiye işarettir duygu bnde hiç bi ağrı sizi hc bsy yokYa kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo hamile kaldığımda olmuştu ama bu kadar erken ve fazla değildi sizde bu sorunu yaşayan varmı
Amin canım inşallah ama belirti yok diye üzülme hiç bişey hissetmeyip hamile kalan çok insan var inşallah sende hamilesindirInsallh iyiye işarettir duygu bnde hiç bi ağrı sizi hc bsy yok
Test günüm 6 ekim salıRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya .........................14 Eylül ...........25 Eylül
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
2 ekim test günümRumuz .................Transfer ..........Test günü
28 test günum benim ama hic bişey hissetmiyorumRumuz .................Transfer ..........Test günü
Lütfen olumsuz düşünme bende ağrım var diye korkuyorum ama bak az kalmış ne güzel inşallah pozitif olur28 test günum benim ama hic bişey hissetmiyorum
Kızlar benim aşılama olduğu için hepimizden sonra test günüm:) hepinizin tek tek müjdelerini bekliyorum .hepiniz ekim başında müjdelerinizi vereceksiniz bana ...Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Hissetmek önemli değil hayatım sonuç önemli :)28 test günum benim ama hic bişey hissetmiyorum
Katılıyorum sana bitanemmm . Ben psikolojik olarak her ay hissediyorum ama sonuç negatif . Herkeste farklı belirtiler olabilir yada hiç bişey olmayabilir ama sonuç pozitif olur :)Kizlar simdiye kadar gerek bu gerekse diğer sayfalarda anladığım kadariyla 3.gün 5.gun ya da belirti farketmiyor. Onun icin bence birbirimizi referans almayalim . Herkesin bünyesi yaşı ve herşeyden onemlisi herkesin nasibi farkli . Tek yapacağımız sey sabir ile beklemek . Çok ucta tedirgin eden şeylerde belki birbirimize tavsiye verebiliriz
Ozaman muthis bu hamilesin yanilma filanda yoookkkkevet canim bir tane dondurulmusum vardı cözdürüldügünde 8 hucreliydi transfre kdr 10 hucreli olmus doktorum bölünmesi guzel demişti bakalım
Insallah canim oyledir genede acabalarim var napiyimOzaman muthis bu hamilesin yanilma filanda yoookkkkmasallah
187.5 cc gonalf kullanmistm 24 yumrtam oldu merak etme ilacn gayet yetrli drlar onu ayarliyo rahat ol canmKizlar dr bana igne verdi ama hergun bi tane 200 cc ...az gibi geldi bana baska ilac vermedi ne kullanilio bilmiorum baska ilaclar var mi
Saol canim icim rahatladi187.5 cc gonalf kullanmistm 24 yumrtam oldu merak etme ilacn gayet yetrli drlar onu ayarliyo rahat ol canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?