Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dnya .........................14 Eylül ...........25 Eylül
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim

Test günüm 6 ekim salı

2 ekim test günüm

28 test günum benim ama hic bişey hissetmiyorum

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dnya .........................14 Eylül ...........25 Eylül
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim

Kızlar benim aşılama olduğu için hepimizden sonra test günüm:) hepinizin tek tek müjdelerini bekliyorum .hepiniz ekim başında müjdelerinizi vereceksiniz bana ...

Kizlar simdiye kadar gerek bu gerekse diğer sayfalarda anladığım kadariyla 3.gün 5.gun ya da belirti farketmiyor. Onun icin bence birbirimizi referans almayalim . Herkesin bünyesi yaşı ve herşeyden onemlisi herkesin nasibi farkli . Tek yapacağımız sey sabir ile beklemek . Çok ucta tedirgin eden şeylerde belki birbirimize tavsiye verebiliriz

Katılıyorum sana bitanemmm . Ben psikolojik olarak her ay hissediyorum ama sonuç negatif . Herkeste farklı belirtiler olabilir yada hiç bişey olmayabilir ama sonuç pozitif olur :)

Kızlar bugün ylnzdm yordum brz kndmi ufak tefek bsyler taşıyorum eğilmem gerekti bsy olmz dimi korktm smdi belim agridi ayakta kldm brz ((

Kizlar dr bana igne verdi ama hergun bi tane 200 cc ...az gibi geldi bana baska ilac vermedi ne kullanilio bilmiorum baska ilaclar var mi

125 cc de ben kullanmıştım 24 de benden yumurta toplandı tabi pcos olduğum için o kadar çok yum oluşmuştu yani az sayıda olursa üzülme opu öncesi başka bişey kullanmıyorsun zaten dr lar hastaya göre doz belirliyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…