- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim benim yumurta toplandi. Daha trsnsfer yapilmadi su ana kadar jel kullanmadimKızlar tüp bebekten sonra crinone jel kullanıyormusunuz ?
ben kullaniyorum canm test gunune kadarda kullanacam insallh hamile olursam belli bi gune kadar yine devam edecm doktor nezamn kes derseKızlar tüp bebekten sonra crinone jel kullanıyormusunuz ?
Evet canım sabah akşam kullanıyorum ben hatta hamile kaldığımda 12.haftaya kadar kullanacaksın demişti drKızlar tüp bebekten sonra crinone jel kullanıyormusunuz ?
Bi tanıdık var onun da büyük myomları varmış bebişi sadece 11 gün erken doğmuş ve şimdi bebiş 2 aylık ve sağlıklı. Darısı başına canım1 tne transferi oldu cnku 3 tne miyomum var ıkiz olursa diye 2 tne istemdk bi tane bile rskli miyomlr büyüyo cnku hamile klnca
Her noktasi tedirginlik acabalarla geciyo sizlerde olmasaniz rahat uyku uyuyamam Allah razi olsun125 cc de ben kullanmıştım 24 de benden yumurta toplandı tabi pcos olduğum için o kadar çok yum oluşmuştu yani az sayıda olursa üzülme opu öncesi başka bişey kullanmıyorsun zaten dr lar hastaya göre doz belirliyor merak etme
Kuzum yaklaşmış test günün ne güzel. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti canım? İnş pozitif sonuç alırsın :)28 test günum benim ama hic bişey hissetmiyorum
Amin canım Allah hepimizden razı olsun ilk olunca tabi insanın kafası çok karışık oluyo inşallah son olur tabi böyle bişeyi tecrübe edinmeye gerek yok ama rahat olmaya çalış ne kadar rahat olursan o kadar iyi gidiyoHer noktasi tedirginlik acabalarla geciyo sizlerde olmasaniz rahat uyku uyuyamam Allah razi olsun
Tatlım birşey olmamıştır inş ama temkinli olmak lazım yorma kendini. İş güç sonra da yapılır annesi :)Kızlar bugün ylnzdm yordum brz kndmi ufak tefek bsyler taşıyorum eğilmem gerekti bsy olmz dimi korktm smdi belim agridi ayakta kldm brz((
Nasıl gidiyo tatlım durumun nasıl sabrın falanKuzum yaklaşmış test günün ne güzel. Kaç günlük kaç embriyo verilmişti canım?
Herkesin ilacı ve dozu kendine has. Dr belli başlı kriterlere göre ayarlıyor ve kontrollerde gerek görürse tekrar düzenliyor. Hergün aynı saatlerde yapmaya çalış iğneni canımKizlar dr bana igne verdi ama hergun bi tane 200 cc ...az gibi geldi bana baska ilac vermedi ne kullanilio bilmiorum baska ilaclar var mi
Nisan ayinda büyük miyom aldrdm bi tane. 3 tne küçük vr ama toplm da 6 cm ediyo 3uBi tanıdık var onun da büyük myomları varmış bebişi sadece 11 gün erken doğmuş ve şimdi bebiş 2 aylık ve sağlıklı. Darısı başına canım
Kızlar kendi kendinize sıkabiliyormusunuz o jeli ? Benim eşim sıkıyor .Canim benim yumurta toplandi. Daha trsnsfer yapilmadi su ana kadar jel kullanmadim
ben kullaniyorum canm test gunune kadarda kullanacam insallh hamile olursam belli bi gune kadar yine devam edecm doktor nezamn kes derse
Kızlar kendi kendinize sıkabiliyormusunuz o jeli ? Benim eşim sıkıyor .Evet canım sabah akşam kullanıyorum ben hatta hamile kaldığımda 12.haftaya kadar kullanacaksın demişti dr
Tatlım valla pozitif düşünmeye çalışıyorum arada olumsuz düşünceler gelmiyor değil ama kovuyorum onları da :) dr 2 gün yatmamı istemişti yüzüstü yatmak yasak demişlerdi ben de genelde yüzüstü yatan biriyim o zorluyor beni. Neyseki 2 gün doldu halen yüzüstü yatmak yasak ama sürekli yatılması gereken dönemi geçirdim şükür. Şimdi arada uzanıyorum arada kalkıyorum oturuyorum kahvaltıyı hazırladım biraz önce eşim uyuyordu hazırlıyım dedim ama biraz uzun ayakta durunca tansiyonum biraz düştü oturdum uzandım ben de. İlk gün lekelenme vardı dün çok çok azalmıştı hatta dün akşamdan beri hiç yok ona seviniyorum. Şimdilik barsaklar da çalışıyor şükür. Beslenmeme dikkat ediyorum. 2. Günüm teste 10 gün kaldı sende durumlar nasıl tatlım?Nasıl gidiyo tatlım durumun nasıl sabrın falan
İyi olacak gülüm iyi olacak iyi düşün iyi olsun :)Nisan ayinda büyük miyom aldrdm bi tane. 3 tne küçük vr ama toplm da 6 cm ediyo 3umiyomla doguran çok var ama karnında ölen de çok var.iyi düşünmeye calisiyrm ınsaallh iyi olur sağ ol arkdsm
Evet canım ben kendim sıkıyorum iğnelerimi falanda ben yapıyorum eşim biraz korkar canını yakarım diye :))Kızlar kendi kendinize sıkabiliyormusunuz o jeli ? Benim eşim sıkıyor .
Bugün benimde ilk 3 gün yat olayı bitti çok şükür yemeğimi falan yaparım artık valla aynı senin gibiyim bazen çok umutlu bazen umutsuz bide 3.deneme olunca ama haftaya bugün test günüm çok şükür Rabbim hayırlısı neyse onu versinTatlım valla pozitif düşünmeye çalışıyorum arada olumsuz düşünceler gelmiyor değil ama kovuyorum onları da :) dr 2 gün yatmamı istemişti yüzüstü yatmak yasak demişlerdi ben de genelde yüzüstü yatan biriyim o zorluyor beni. Neyseki 2 gün doldu halen yüzüstü yatmak yasak ama sürekli yatılması gereken dönemi geçirdim şükür. Şimdi arada uzanıyorum arada kalkıyorum oturuyorum kahvaltıyı hazırladım biraz önce eşim uyuyordu hazırlıyım dedim ama biraz uzun ayakta durunca tansiyonum biraz düştü oturdum uzandım ben de. İlk gün lekelenme vardı dün çok çok azalmıştı hatta dün akşamdan beri hiç yok ona seviniyorum. Şimdilik barsaklar da çalışıyor şükür. Beslenmeme dikkat ediyorum. 2. Günüm teste 10 gün kaldı sende durumlar nasıl tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?