Peki hayatım yatarak mı yapıyorsun jeli yoksa tuvalet yapar gibi mi oturuyorsun ? Eşim olmayacak benim öğrenmem lazım . Yatakta sırt üstü mü yapsam daha kolay sıkarım ?Evet canım ben kendim sıkıyorum iğnelerimi falanda ben yapıyorum eşim biraz korkar canını yakarım diye :))
Yatağa uzanıp yapıyorum canım öyle kolay oluyo sonrada 10 dk yürüyorum dr demiştiPeki hayatım yatarak mı yapıyorsun jeli yoksa tuvalet yapar gibi mi oturuyorsun ? Eşim olmayacak benim öğrenmem lazım . Yatakta sırt üstü mü yapsam daha kolay sıkarım ?
maalesef evet gebelik olursa 3 aya kdr kullandırtıyolar cok gıcık bsyKızlar tüp bebekten sonra crinone jel kullanıyormusunuz ?
Ben dışarı akar diye yatıyordum mesela onuda yanlış yapmışım :) yatağa yatıp yapıyım sonra yürüyeyim . Saol hayatım cevabın için .Yatağa uzanıp yapıyorum canım öyle kolay oluyo sonrada 10 dk yürüyorum dr demişti
Rica ederim tatlım evet emilimi için yürümek şartmışBen dışarı akar diye yatıyordum mesela onuda yanlış yapmışım :) yatağa yatıp yapıyım sonra yürüyeyim . Saol hayatım cevabın için .
Ayyy maaşAllah çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin darısı bize inşallahkızlar kan degerim 109 cıktı
amin canım insallahAyyy maaşAllah çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin darısı bize inşallah
aynen oyle yapiyorumBu arada crinone kullanan arkadaşlar belki biliyorsunuzdur da yine de birinin işine yarayabilir söyleyim ben :)) başlığı kırınca birden dışarı akma yapıyo içindeki basınçla bunu önlemek için kırmadan önce sıktığımız geniş kısma bi iğne batırın başlığı kırıp sıkarkende o deliğe parmağınızı koyup sıkın hiç dışarı boşa falan gitmiyo ilk zamanlar beceremiyordumda bunu buldum
tesekkur ederim huriye inşallah allah isteyen herkese kısmet etsin..Canım Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı olsun inş. Allah ol deyince oluyor canım. Sen elinden geleni yapmışsın inş 2. Denemende mutlu haberi alırsın canım
evet sen de haklısın allah kimseye göstermesin bulup kaybetmeyi o çok büyük hayal kırıklığıValla canım Allahın takdiri ne yaparsan yap tutmayınca tutmuyor ama inşallah son denemen olur Rabbim sabrını artırsın çok zor ama bulup kaybetmek negatif görmekten inan daha zor hepsinde şükür aramaktan başka çaremiz yok
Ay cok guzel bi haber bu cNmmm hayrli ugurlu olsn darisi basimiza cokkkkk sevndm yakızlar kan degerim 109 cıktı
Canım bence erken idrar testi için 28 ekim test günün sen nerden baksan 6 gün önce test yapmışsın normal yani çıkmaması ben 2.denememde test günümden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı inşallah pozitif olur kötü düşünmebenim test gunum yaklaşiyor cok heyecanliyim 3 gün once idrar tahlili yaptim bisey cikmadi
Valla bende yatmiyorum ayaga kalktim bugun kv deye gidicez bakalim . Benim 4 ekim test gunum hadi hayirlisiTatlım valla pozitif düşünmeye çalışıyorum arada olumsuz düşünceler gelmiyor değil ama kovuyorum onları da :) dr 2 gün yatmamı istemişti yüzüstü yatmak yasak demişlerdi ben de genelde yüzüstü yatan biriyim o zorluyor beni. Neyseki 2 gün doldu halen yüzüstü yatmak yasak ama sürekli yatılması gereken dönemi geçirdim şükür. Şimdi arada uzanıyorum arada kalkıyorum oturuyorum kahvaltıyı hazırladım biraz önce eşim uyuyordu hazırlıyım dedim ama biraz uzun ayakta durunca tansiyonum biraz düştü oturdum uzandım ben de. İlk gün lekelenme vardı dün çok çok azalmıştı hatta dün akşamdan beri hiç yok ona seviniyorum. Şimdilik barsaklar da çalışıyor şükür. Beslenmeme dikkat ediyorum. 2. Günüm teste 10 gün kaldı sende durumlar nasıl tatlım?
insallh saol cnmCanım bence erken idrar testi için 28 ekim test günün sen nerden baksan 6 gün önce test yapmışsın normal yani çıkmaması ben 2.denememde test günümden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı inşallah pozitif olur kötü düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?