Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Evet canım ben kendim sıkıyorum iğnelerimi falanda ben yapıyorum eşim biraz korkar canını yakarım diye :))
Peki hayatım yatarak mı yapıyorsun jeli yoksa tuvalet yapar gibi mi oturuyorsun ? Eşim olmayacak benim öğrenmem lazım . Yatakta sırt üstü mü yapsam daha kolay sıkarım ?

Bu arada crinone kullanan arkadaşlar belki biliyorsunuzdur da yine de birinin işine yarayabilir söyleyim ben :)) başlığı kırınca birden dışarı akma yapıyo içindeki basınçla bunu önlemek için kırmadan önce sıktığımız geniş kısma bi iğne batırın başlığı kırıp sıkarkende o deliğe parmağınızı koyup sıkın hiç dışarı boşa falan gitmiyo ilk zamanlar beceremiyordumda bunu buldum

Peki hayatım yatarak mı yapıyorsun jeli yoksa tuvalet yapar gibi mi oturuyorsun ? Eşim olmayacak benim öğrenmem lazım . Yatakta sırt üstü mü yapsam daha kolay sıkarım ?
Yatağa uzanıp yapıyorum canım öyle kolay oluyo sonrada 10 dk yürüyorum dr demişti

Yatağa uzanıp yapıyorum canım öyle kolay oluyo sonrada 10 dk yürüyorum dr demişti
Ben dışarı akar diye yatıyordum mesela onuda yanlış yapmışım :) yatağa yatıp yapıyım sonra yürüyeyim . Saol hayatım cevabın için .

Benim eşim iğne yapmıyor bana ama jeli ondan başka kime yaptırayım mecbur yapıyor ama Bayram'dan sonra işe gidecek benim kendim öğrenmem lazım .doğal yolla hamile kalanlar bizim çilemizi görsün kendinden utansın ...

Bu arada çok sıvı bıraktığı için sürekli ıslaklık oluyo buda mantara sebep olabiliyo ben bu yüzden ne kadar istemesemde mantar olmamak için günlük ped kullanıyorum en azından ıslaklığı alıyo mantar olmaktan iyidir

Kızlar ilişkiden hemen sonra tuvaletim geliyor öncesinde sıkışık olduğum için . İlişkiden 10 dakika sonra tuvalet yapsam spermler gidermi ?Yoksa zaten 10 dakika yatmam yetermi ? Spermler tuvalet yaparken gidermi

aynen oyle yapiyorum

evet sen de haklısın allah kimseye göstermesin bulup kaybetmeyi o çok büyük hayal kırıklığı allah hepimize sabır versin

benim test gunum yaklaşiyor cok heyecanliyim 3 gün once idrar tahlili yaptim bisey cikmadi
Canım bence erken idrar testi için 28 ekim test günün sen nerden baksan 6 gün önce test yapmışsın normal yani çıkmaması ben 2.denememde test günümden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı inşallah pozitif olur kötü düşünme

Valla bende yatmiyorum ayaga kalktim bugun kv deye gidicez bakalim . Benim 4 ekim test gunum hadi hayirlisi

insallh saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…