Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .

Ama olmaz ki böyle şeylere takılmak şuan herkesten önemli senin psikolojin ve moralin
Eşimde vardı yanımda öyle küçümseyince dayanamadım ağladım . Bilmiyorum etkilenir mi aşılamam .

Eşimde vardı yanımda öyle küçümseyince dayanamadım ağladım . Bilmiyorum etkilenir mi aşılamam .
Moral çok önemli lütfen kim ne derse desin salla belki ilaçların etkisiyle hassassındır yani insanın ablası neden küçümsesin bu hayatta herkesin yaşayabileceği bi durum ama yaşamayanda anlayamaz maalesef

Katılıyorum sana bitanemmm . Ben psikolojik olarak her ay hissediyorum ama sonuç negatif . Herkeste farklı belirtiler olabilir yada hiç bişey olmayabilir ama sonuç pozitif olur :)
Kesinlikle canim . Ki birbirimizin belirtilerine embriyo sayısına gününe bakıp karsilastirma yapinca yanilabiliyoruz

Moral çok önemli lütfen kim ne derse desin salla belki ilaçların etkisiyle hassassındır yani insanın ablası neden küçümsesin bu hayatta herkesin yaşayabileceği bi durum ama yaşamayanda anlayamaz maalesef
Ablam bilmiyor aşılama tedavi falan olduğumuzu . Tam yaranın üstüne tuz bastı kavurdu . Eşimde kalktı gitti .

Denizede giremiyorum öyle oturuyorum şimdi , size mesaj atıyorum .

Geçen ay banada hap verdiler , keşke yine hap olsa jel çok zor .

Kızlar ilişkiden hemen sonra tuvaletim geliyor öncesinde sıkışık olduğum için . İlişkiden 10 dakika sonra tuvalet yapsam spermler gidermi ?Yoksa zaten 10 dakika yatmam yetermi ? Spermler tuvalet yaparken gidermi
Tatlım neden ilişkiden önce sıkışık oluyorsun dr mu dedi merak ettim ??? Dayanabiliyorsan 20-30 dk daha iyi olabilir ama eşinin spermlerinin ileri hareketli oranı normalse 10 dk da yeter heralde

Tatlım neden ilişkiden önce sıkışık oluyorsun dr mu dedi merak ettim ??? Dayanabiliyorsan 20-30 dk daha iyi olabilir ama eşinin spermlerinin ileri hareketli oranı normalse 10 dk da yeter heralde
Doktor demedi ama ben duydum idrara sıkışık olunca tutma ihtimali baskıdan dolayı artıyormuş . Bundan önce hep önce tuvalete giderdim . Şimdi sıkışık olunca ilişkiden sonra çok az süre dayanabiliyorum . Acaba spermler boşa mı gidiyor diye düşündüm :)

Valla bende yatmiyorum ayaga kalktim bugun kv deye gidicez bakalim . Benim 4 ekim test gunum hadi hayirlisi
İnş hayırlısı canım. Neye gideceksiniz anlamadım tatlım ??? Kaç gün full yattın canım transfer günüyle birlikte? Bana 2 gün yat demişlerdi sana ne dediler? Test gününe kadar bir daha gel dediler mi hiç?

Kızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .
Tatlım ne kadar yakının da olsa eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlarmış. Zor günler geçiriyoruz sabır işi bizimkisi. Lütfen gelecekteki bebişlerin için pozitif ve güçlü olmaya çalış canım benim.

Uzme kendini canım ya ablanin dengesizliği. Hem uzulunce tutmayacak diye kirkma . Mevlam nasip etmistir hicbir şey olmaz inşallah
Annemde öyle Dedi ama ben sanki ağlayınca içimden aktı gitti bebeğim . Bide ağır geliyor bir torun veremediniz falan hani uğraşıyorum o yüzden emek vermesem üzülmem . Eşimde kalktı gitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…