Sagolun kizlar insallah degerler katlanir bu bayrami cok sevdim ben :):)Cok sevindim canim coksukur hadi gozun aydin
Ama olmaz ki böyle şeylere takılmak şuan herkesten önemli senin psikolojin ve moralinKızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .
Eşimde vardı yanımda öyle küçümseyince dayanamadım ağladım . Bilmiyorum etkilenir mi aşılamam .Ama olmaz ki böyle şeylere takılmak şuan herkesten önemli senin psikolojin ve moralin
Moral çok önemli lütfen kim ne derse desin salla belki ilaçların etkisiyle hassassındır yani insanın ablası neden küçümsesin bu hayatta herkesin yaşayabileceği bi durum ama yaşamayanda anlayamaz maalesefEşimde vardı yanımda öyle küçümseyince dayanamadım ağladım . Bilmiyorum etkilenir mi aşılamam .
Kesinlikle canim . Ki birbirimizin belirtilerine embriyo sayısına gününe bakıp karsilastirma yapinca yanilabiliyoruzKatılıyorum sana bitanemmm . Ben psikolojik olarak her ay hissediyorum ama sonuç negatif . Herkeste farklı belirtiler olabilir yada hiç bişey olmayabilir ama sonuç pozitif olur :)
Ablam bilmiyor aşılama tedavi falan olduğumuzu . Tam yaranın üstüne tuz bastı kavurdu . Eşimde kalktı gitti .Moral çok önemli lütfen kim ne derse desin salla belki ilaçların etkisiyle hassassındır yani insanın ablası neden küçümsesin bu hayatta herkesin yaşayabileceği bi durum ama yaşamayanda anlayamaz maalesef
Benimbtransferden sonra jel degil .kapsül verdiKızlar tüp bebekten sonra crinone jel kullanıyormusunuz ?
Tatlım neden ilişkiden önce sıkışık oluyorsun dr mu dedi merak ettim ??? Dayanabiliyorsan 20-30 dk daha iyi olabilir ama eşinin spermlerinin ileri hareketli oranı normalse 10 dk da yeter heraldeKızlar ilişkiden hemen sonra tuvaletim geliyor öncesinde sıkışık olduğum için . İlişkiden 10 dakika sonra tuvalet yapsam spermler gidermi ?Yoksa zaten 10 dakika yatmam yetermi ? Spermler tuvalet yaparken gidermi
Süper canım tebrikler. İnş katlana katlana yükselir. Bugün transferin kaçıncı günüydü? (Transfer günü hariç)kızlar kan degerim 109 cıktı
Doktor demedi ama ben duydum idrara sıkışık olunca tutma ihtimali baskıdan dolayı artıyormuş . Bundan önce hep önce tuvalete giderdim . Şimdi sıkışık olunca ilişkiden sonra çok az süre dayanabiliyorum . Acaba spermler boşa mı gidiyor diye düşündüm :)Tatlım neden ilişkiden önce sıkışık oluyorsun dr mu dedi merak ettim ??? Dayanabiliyorsan 20-30 dk daha iyi olabilir ama eşinin spermlerinin ileri hareketli oranı normalse 10 dk da yeter heralde
Tatlım 3 gün önce kaçıncı günündü ki?? Erken zaten bence. İnş test günü pozitif çıkacakbenim test gunum yaklaşiyor cok heyecanliyim 3 gün once idrar tahlili yaptim bisey cikmadi
Cok sevindim canim gozun aydın. İnşallah katlanarak devam ederSagolun kizlar insallah degerler katlanir bu bayrami cok sevdim ben :):)
İnş hayırlısı canım. Neye gideceksiniz anlamadım tatlım ??? Kaç gün full yattın canım transfer günüyle birlikte? Bana 2 gün yat demişlerdi sana ne dediler? Test gününe kadar bir daha gel dediler mi hiç?Valla bende yatmiyorum ayaga kalktim bugun kv deye gidicez bakalim . Benim 4 ekim test gunum hadi hayirlisi
Uzme kendini canım ya ablanin dengesizliği. Hem uzulunce tutmayacak diye kirkma . Mevlam nasip etmistir hicbir şey olmaz inşallahKızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .
Tatlım ne kadar yakının da olsa eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlarmış. Zor günler geçiriyoruz sabır işi bizimkisi. Lütfen gelecekteki bebişlerin için pozitif ve güçlü olmaya çalış canım benim.Kızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .
Annemde öyle Dedi ama ben sanki ağlayınca içimden aktı gitti bebeğim . Bide ağır geliyor bir torun veremediniz falan hani uğraşıyorum o yüzden emek vermesem üzülmem . Eşimde kalktı gitti .Uzme kendini canım ya ablanin dengesizliği. Hem uzulunce tutmayacak diye kirkma . Mevlam nasip etmistir hicbir şey olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?