Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Haklısın da sanki ağlayınca Bebek tutmayacak gibi hissettim . Üzdüm aslında belki bebeğimi o yüzden bana tutunmayacak gidecek gibi geldi daha çok sinirlerim bozuldu .

Si jelden sonra yuruyoruz dediniz ya takildim bende . Ben yatiyorum . Yurumek mi lazim acaba kapsül de
Ben bugüne kadar yatıyordum akar içimden diye . kapsül zaten içten bir tedavi yürüyüşe gerek olduğunu sanmıyorum .

Annemde öyle Dedi ama ben sanki ağlayınca içimden aktı gitti bebeğim . Bide ağır geliyor bir torun veremediniz falan hani uğraşıyorum o yüzden emek vermesem üzülmem . Eşimde kalktı gitti .
Canim torun yeğen hepsi bi tarafa en onemlisi sensin canım. Once sen evlat istersin senden daha cok isteyen olamaz . Akti gitti sanki diye düşünme canım.. inan bu bzizm pisikolojimiz

Canim torun yeğen hepsi bi tarafa en onemlisi sensin canım. Once sen evlat istersin senden daha cok isteyen olamaz . Akti gitti sanki diye düşünme canım.. inan bu bzizm pisikolojimiz
Tutacağı varsa tutar tabi Allah bilir . Herkesin lafı ağar geliyor kaldıramıyorum . Bide kaynana olsa mesela zaten düşman dicem ama insanın kendi ablası kocamın yanında böyle konuşunca eksik hissettim kendimi .

Haklısın da sanki ağlayınca Bebek tutmayacak gibi hissettim . Üzdüm aslında belki bebeğimi o yüzden bana tutunmayacak gidecek gibi geldi daha çok sinirlerim bozuldu .
Tatlım Allah ol deyince olur zaten merak etme ama bu işte moral önemli biliyorsun. Zor biliyorum ama test gününe kadar kulağını tıka olumsuz cümlelere kendin ve bebeğin için

Kızlar hepiniz tüp bebek yapıyorsunuz benden çok daha zor şeyler yaşıyorsunuz ama en çok etkilenen benim Demekki benim karakterim ve psikolojim bu yükün altında ezildi.

Olur mu canum ya buze verende vermeyende yuce yaradanimiz . Ablanda belki cokta ne anlama gelecegini dusunmeden soylemistir

Bende yarından başlayıp test günüme kadar hergün yapsammı diyorum idrar testini sonra moralimmi bozulur diyorum

Bnce erken başlama cnm moralimi zi bozmaya gerek yok erken yapip. pzrtsi ypcm bn ilkini crs zatn test gunum
Çrşmb test gününse mantıklı canım ama şeytan dürtüyo resmen duramıyorum benimle mi bu bebeler gittilermi çok merak içindeyim delimiyim nedir zaten çıksada kan için günümü bekleyeceğim inşallah çıkar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…