- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Si jelden sonra yuruyoruz dediniz ya takildim bende . Ben yatiyorum . Yurumek mi lazim acaba kapsül deGeçen ay banada hap verdiler , keşke yine hap olsa jel çok zor .
Haklısın da sanki ağlayınca Bebek tutmayacak gibi hissettim . Üzdüm aslında belki bebeğimi o yüzden bana tutunmayacak gidecek gibi geldi daha çok sinirlerim bozuldu .Tatlım ne kadar yakının da olsa eşekten düşenin halini ancak eşekten düşen anlarmış. Zor günler geçiriyoruz sabır işi bizimkisi. Lütfen gelecekteki bebişlerin için pozitif ve güçlü olmaya çalış canım benim.
Ben bugüne kadar yatıyordum akar içimden diye . kapsül zaten içten bir tedavi yürüyüşe gerek olduğunu sanmıyorum .Si jelden sonra yuruyoruz dediniz ya takildim bende . Ben yatiyorum . Yurumek mi lazim acaba kapsül de
Canim torun yeğen hepsi bi tarafa en onemlisi sensin canım. Once sen evlat istersin senden daha cok isteyen olamaz . Akti gitti sanki diye düşünme canım.. inan bu bzizm pisikolojimizAnnemde öyle Dedi ama ben sanki ağlayınca içimden aktı gitti bebeğim . Bide ağır geliyor bir torun veremediniz falan hani uğraşıyorum o yüzden emek vermesem üzülmem . Eşimde kalktı gitti .
Canim benim sakin ol tamam mi sakin ol birşey olmadi geldi gecti tamam miHaklısın da sanki ağlayınca Bebek tutmayacak gibi hissettim . Üzdüm aslında belki bebeğimi o yüzden bana tutunmayacak gidecek gibi geldi daha çok sinirlerim bozuldu .
Tutacağı varsa tutar tabi Allah bilir . Herkesin lafı ağar geliyor kaldıramıyorum . Bide kaynana olsa mesela zaten düşman dicem ama insanın kendi ablası kocamın yanında böyle konuşunca eksik hissettim kendimi .Canim torun yeğen hepsi bi tarafa en onemlisi sensin canım. Once sen evlat istersin senden daha cok isteyen olamaz . Akti gitti sanki diye düşünme canım.. inan bu bzizm pisikolojimiz
Şimdi sakinim olan oldu . Sinir sistemim bozuldu .Canim benim sakin ol tamam mi sakin ol birşey olmadi geldi gecti tamam mi
Tatlım Allah ol deyince olur zaten merak etme ama bu işte moral önemli biliyorsun. Zor biliyorum ama test gününe kadar kulağını tıka olumsuz cümlelere kendin ve bebeğin içinHaklısın da sanki ağlayınca Bebek tutmayacak gibi hissettim . Üzdüm aslında belki bebeğimi o yüzden bana tutunmayacak gidecek gibi geldi daha çok sinirlerim bozuldu .
Olur mu canum ya buze verende vermeyende yuce yaradanimiz . Ablanda belki cokta ne anlama gelecegini dusunmeden soylemistirTutacağı varsa tutar tabi Allah bilir . Herkesin lafı ağar geliyor kaldıramıyorum . Bide kaynana olsa mesela zaten düşman dicem ama insanın kendi ablası kocamın yanında böyle konuşunca eksik hissettim kendimi .
Olan oldu bitanem. Sonuç zaten 6 ekimde neyse çıkacak .Olur mu canum ya buze verende vermeyende yuce yaradanimiz . Ablanda belki cokta ne anlama gelecegini dusunmeden soylemistir
Bitane dha yapsanaaabenim test gunum yaklaşiyor cok heyecanliyim 3 gün once idrar tahlili yaptim bisey cikmadi
:'( nie ole solemis ablan belki saka yapmstr canmmKızlar ablamla kavga ettik , deli meli bir çocuk yapın artık Dedi . Bayram günü aşılamam olalı 3. Gün ağlıyorum kesin yine tutmayacak .
Bende oyle dusunuyorumda esim saolsn sirf cok yapmim.die dort tane test almiss oysa ben ona 10 tane al test gunune kdr yapcam demistimmBende yarından başlayıp test günüme kadar hergün yapsammı diyorum idrar testini sonra moralimmi bozulur diyorum
Bnce erken başlama cnm moralimi zi bozmaya gerek yok erken yapip. pzrtsi ypcm bn ilkini crs zatn test gunumBende yarından başlayıp test günüme kadar hergün yapsammı diyorum idrar testini sonra moralimmi bozulur diyorum
Cnm hemşire bana hemn kalk yürü içinde kalırsa donuyo dedi 15 dk yürü evde dediSi jelden sonra yuruyoruz dediniz ya takildim bende . Ben yatiyorum . Yurumek mi lazim acaba kapsül de
Hahaha oleyyy yalnız değilim demekki bende 10 tane alıyım demiştim ama sonra neyse dedim şimdide yarından başlasammı diyorumBende oyle dusunuyorumda esim saolsn sirf cok yapmim.die dort tane test almiss oysa ben ona 10 tane al test gunune kdr yapcam demistimm
Yok ya hepsi hissediyor ama ben açıklama yapmıyorum . Yataya tuz basıyor . Böyle şaka olmaz ki bide kocamın yanında iyice eksik duruma düştüm .:'( nie ole solemis ablan belki saka yapmstr canmm
Çrşmb test gününse mantıklı canım ama şeytan dürtüyo resmen duramıyorum benimle mi bu bebeler gittilermi çok merak içindeyim delimiyim nedir zaten çıksada kan için günümü bekleyeceğim inşallah çıkar tabiBnce erken başlama cnm moralimi zi bozmaya gerek yok erken yapip. pzrtsi ypcm bn ilkini crs zatn test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?