Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yok ya hepsi hissediyor ama ben açıklama yapmıyorum . Yataya tuz basıyor . Böyle şaka olmaz ki bide kocamın yanında iyice eksik duruma düştüm .
Bayram gnu olunca dhada zor topluma giriyo insan kendini eksik hisediyor :'( bende buna benzer bisi yasamistm bayramda asla unutamam

Bugun bnde de bi haller var çok mu yurudm çok mu eğildim bnm yuznden mj tutmucak midem agriyo gbi.pzrtsi ise gtck msn cnm sen 2 gün rapor aliym diyrm bn

Bugun bnde de bi haller var çok mu yurudm çok mu eğildim bnm yuznden mj tutmucak midem agriyo gbi.pzrtsi ise gtck msn cnm sen 2 gün rapor aliym diyrm bn
Ben çalışmıyorum canım ama işin yoğun bi işse al rapor nasıl rahat edeceksen yani

Anladım canım hayırlısı olsun şu test günümüz gelseydi bi hayırla
Evet iste test günü gelmeden kmseyi gormk istemiyrm laf anlatmaktan biktm is yernde 5 kişi fln çocuk ıstiyodu hpsi doğurdu bi tek bn kldm herkes soruyo.bzm sınavımiz da bu sabretmeye clsyrm geçen sene çok uzulmstm hpsi kalıp bn kalamaynca ama artık alistm sanki

Ya sabır deyip tevekkülden başka çaremiz yok canım Rabbim görüyor halimizi bizim sınavımızda bu elimizden geleni yapıyoruz daha da olmazsa yapabilecek bişey yok bizi ancak biz anlarız

Kızlar hepiniz tüp bebek yapıyorsunuz benden çok daha zor şeyler yaşıyorsunuz ama en çok etkilenen benim Demekki benim karakterim ve psikolojim bu yükün altında ezildi.
Canım hepimiz bu yolda birşeyler yaşıyoruz yoruluyoruz üzülüyoruz hepimizin maddi manevi koşulları çok farklı. Kimimiz ilk bebeği için koşturuyor kimimiz gelmeyen 2. Bebiş için. Herkesin durumu birçok yönden çok farklı. Öyle düşünme lütfen. Bu senin güçsüz bizim güçlü olduğumuzu asla göstermez. Bizim kaderdaşız hem birbirimize destekçi olacağız. Şimdi pozitif ve umutlu olma zamanı tamam mı anniş :)

Bende yarından başlayıp test günüme kadar hergün yapsammı diyorum idrar testini sonra moralimmi bozulur diyorum
Benim de pzt 5. Günüm bir yanım erken ama idrar testine başla diyor bir yanım belki erken diye çıkmaz acele edip moralini bozma diyor. Kararsızım bana da bi akıl verin kızlaaarrrrrr :)

Canım ben de çalışan biriyim içim rahat etsin diye ve yorgunluk halsizlik uzun süre ayakta kalınca başdönmesi oluyor diye 3 gün rapor alıcam prş günü başlıycam işe. İnkanın varsa 2-3 gün al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…