- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
Cnm bn de ogrtmnm smdi ilk gün nöbet fln denk gelir tüm gün ayakta ugrasamam.açılış programı yine ayakta duruyorsun karışık oluyo ilk günler.hastane sehir disinda carşamba test için hastaneye gtcm Pozitif olursa doktorumdan isticem bi 10 gün. İşte pzrtsi salı 2 gün rapor bulcam gtmicemCanım ben de çalışan biriyim içim rahat etsin diye ve yorgunluk halsizlik uzun süre ayakta kalınca başdönmesi oluyor diye 3 gün rapor alıcam prş günü başlıycam işe. İnkanın varsa 2-3 gün al istersen
Test gunune kadar neden hergun yapacaksınız canim var mi bi sebebi . Bu arada test günün ne xamanBende oyle dusunuyorumda esim saolsn sirf cok yapmim.die dort tane test almiss oysa ben ona 10 tane al test gunune kdr yapcam demistimm
Sen ne kullaniyorsun canimCnm hemşire bana hemn kalk yürü içinde kalırsa donuyo dedi 15 dk yürü evde dedi
Benim de pzt 5. Günüm bir yanım erken ama idrar testine başla diyor bir yanım belki erken diye çıkmaz acele edip moralini bozma diyor. Kararsızım bana da bi akıl verin kızlaaarrrrrr :)
Evet canım ben sipariş verdim eşime 5 tane aldırıp pazartesi başlıycam yapmaya kısmet artık varsa da yoksa da eninde sonunda çıkacak ortaya idrarda çıkmazsada yapacak bişey yok böyle daha heyecanlı geliyor bana biraz delirdim galiba
Crione jel cnmSen ne kullaniyorsun canim
Valla ben yaparsam meraktan yapıcam. Pozitifi bulana kadar her gün tabi Allah nasip ederse :)Test gunune kadar neden hergun yapacaksınız canim var mi bi sebebi . Bu arada test günün ne xaman
Bn pzrtsi ypiyorum Allhim hycnlndm çok hycnli:):):)sen de pzrtsi dimi dygu.negatif çıkarsa bi boşluğa dscem smdi bebis var diye dikkat fln edyrz ya böyle. Allahım yüzümüzü gÜldür ınsaallhToplu idrar testi çılgınlığı toptan çıldırdık ohh maaşallah bize bu topic adı transferden sonra gün gün idrar testi olmalıymış
Canım bende pazartesi başlycam ama moral bozmak yok negatif görmemiz çok normal olur pazartesi pozitif görmem mucize zaten cuma test günüm ama o güne kadar yapcam ben nasılsa cuma belli olacak herşey yani negatif çıkarsa yokmuş deyip kendini salmak yokBn pzrtsi ypiyorum Allhim hycnlndm çok hycnli:):):)sen de pzrtsi dimi dygu.negatif çıkarsa bi boşluğa dscem smdi bebis var diye dikkat fln edyrz ya böyle. Allahım yüzümüzü gÜldür ınsaallh
Hepimiz müjdeli haberi alalım inşAllah . Birdahaki bayram herkese bebeğimi göstercem kapı kapı dolaşıp :)Canım hepimiz bu yolda birşeyler yaşıyoruz yoruluyoruz üzülüyoruz hepimizin maddi manevi koşulları çok farklı. Kimimiz ilk bebeği için koşturuyor kimimiz gelmeyen 2. Bebiş için. Herkesin durumu birçok yönden çok farklı. Öyle düşünme lütfen. Bu senin güçsüz bizim güçlü olduğumuzu asla göstermez. Bizim kaderdaşız hem birbirimize destekçi olacağız. Şimdi pozitif ve umutlu olma zamanı tamam mı anniş :)
Aynen kafayı yedik beklemekten saatler geçmez oldu yahuuuToplu idrar testi çılgınlığı toptan çıldırdık ohh maaşallah bize bu topic adı transferden sonra gün gün idrar testi olmalıymış
Ben 6.günden itibaren yapmaya başlarım sanırım canımKızlar siz tüp Bebek'ten kaç gün sonra başlayacaksınız idrar testine ?
Aynen ole benm tup bebek yaptgmi annem bile blmior tutmasa kendimize cabk gelioz ama onlarn teker teker sormasi uzulmesi acimasi falan filan dahda yoruyo en isi :)İşte boşboğaz insanlarla uğraşmayım diye herkese tatile çıkıyoruz dedik evimde yatıyorum mis gibi
Benimde annem bilmiyor aşılamamı , sadece eşim biliyor oda mecbur sperm lazım malum yoksa Onada söylemem :)Aynen ole benm tup bebek yaptgmi annem bile blmior tutmasa kendimize cabk gelioz ama onlarn teker teker sormasi uzulmesi acimasi falan filan dahda yoruyo en isi :)
Evet bende baslamak istyrm ama esim almaz bliyorm o yuzden evdekilerle yetincemm. Uctanem var :/ uf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?