Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cnm bn de ogrtmnm smdi ilk gün nöbet fln denk gelir tüm gün ayakta ugrasamam.açılış programı yine ayakta duruyorsun karışık oluyo ilk günler.hastane sehir disinda carşamba test için hastaneye gtcm Pozitif olursa doktorumdan isticem bi 10 gün. İşte pzrtsi salı 2 gün rapor bulcam gtmicem

Kızlar bende ekim ayında çapa hastanesinde yaptıracagım hayırlsı bende isteyen herkezde anne olmanın nasıl bi duygu oldugunu yaşarız inşallah bu öyle bişeyki normal şartlarda kolay bişekilde anne olanlar bekli bunu istemez korkarlar hatta bu yüzden yeniden hamile bile kalmak istemez ama ben hamilelikte yaşanan mide bulantılarına baş dönmelerine halsizliklere bile yaşamayı o kadar çok istiyorum ki biraz tuhaf bekli ama o kadar yıl bekleyipte bu sıkıntılar bile insana heyacan veriyor bunu benim gibi bu durumu yaşayanlar bilir anlar ancak

Benim de pzt 5. Günüm bir yanım erken ama idrar testine başla diyor bir yanım belki erken diye çıkmaz acele edip moralini bozma diyor. Kararsızım bana da bi akıl verin kızlaaarrrrrr :)

encokistedigimsin ve dyg_brk kızlar biz testlere başlıycaz galiba Meraktan ölcem çünkü
Evet canım ben sipariş verdim eşime 5 tane aldırıp pazartesi başlıycam yapmaya kısmet artık varsa da yoksa da eninde sonunda çıkacak ortaya idrarda çıkmazsada yapacak bişey yok böyle daha heyecanlı geliyor bana biraz delirdim galiba

Toplu idrar testi çılgınlığı toptan çıldırdık ohh maaşallah bize bu topic adı transferden sonra gün gün idrar testi olmalıymış
Bn pzrtsi ypiyorum Allhim hycnlndm çok hycnli:):):)sen de pzrtsi dimi dygu.negatif çıkarsa bi boşluğa dscem smdi bebis var diye dikkat fln edyrz ya böyle. Allahım yüzümüzü gÜldür ınsaallh

Bn pzrtsi ypiyorum Allhim hycnlndm çok hycnli:):):)sen de pzrtsi dimi dygu.negatif çıkarsa bi boşluğa dscem smdi bebis var diye dikkat fln edyrz ya böyle. Allahım yüzümüzü gÜldür ınsaallh
Canım bende pazartesi başlycam ama moral bozmak yok negatif görmemiz çok normal olur pazartesi pozitif görmem mucize zaten cuma test günüm ama o güne kadar yapcam ben nasılsa cuma belli olacak herşey yani negatif çıkarsa yokmuş deyip kendini salmak yok

Hepimiz müjdeli haberi alalım inşAllah . Birdahaki bayram herkese bebeğimi göstercem kapı kapı dolaşıp :)

Kızlar siz tüp Bebek'ten kaç gün sonra başlayacaksınız idrar testine ?

bebegim87 canım merhaba benimde ekim ayında çapada randevum vardı tüp bebek için ama biz son anda orada yaptırmaktan vazgeçip başka merkeze başladık inşallah hayırlısı olsun tedavin

Aynen ole benm tup bebek yaptgmi annem bile blmior tutmasa kendimize cabk gelioz ama onlarn teker teker sormasi uzulmesi acimasi falan filan dahda yoruyo en isi :)
Benimde annem bilmiyor aşılamamı , sadece eşim biliyor oda mecbur sperm lazım malum yoksa Onada söylemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…