Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

aynen bende oyleyim bugun gelen gidenle ugrastim kimse bisey sormasin diye milletten koşe bucak kaciyom

Hahahhh guldurdun kizzz mecbur dior. Bende esime diorm gecen gun bu tutmasa dondurulmuslari senden gizli gdip koydurtcam sen bile bilmicen :)
Evet eşim stres yapıyor , bugün karnım çok acıktı dedim sen hamilesin iki canlısın Dedi gitti yemek aldı bana . Psikolojik baskı

Ama kizlar bi sorun var ben gecen yaptm idrar testi tabiki yalanci poztif cikti. Catlatma ignesi yuzunden cift czgi ckti. Sorun şu poztf cksada o igneden kaynaklida olablr yani merk ediorm vucuttan nezaman atiliuor o ignenin etkisi :/ benm embryo bitanecik kendni gostermesi imkansiz varsa bile test gununden iki gun once belki gorunur

Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
Canım benim inşallah gelecek ay burda hamilelik haberlerini paylaşırsın benim kuzenim üçüncü denemesinden sonra hamile kaldı şimdi 14 yıllık evliliğinden 3 aylık bir kızı var ve eşiminde akrabasının 3 denemesinde hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile umudunu asla kaybetme:-*

Evet eşim stres yapıyor , bugün karnım çok acıktı dedim sen hamilesin iki canlısın Dedi gitti yemek aldı bana . Psikolojik baskı
Ay evet şunlarin tam hamile moduna sokmalari yokmu dhada yoruyo. Ama ben bu kez izin vermedim hamile gbi davranmicaksn ozenmiceksn dedm anlastk. Ben bile cok rahatm varlgni bile unutuyorm bazen ki bunun ise yarayacgni dusunuyorm. Ilk tup tutmadgnda hep emeklerime gunlerce yatmama hamile modunda olmama aglamistim smdi herseye hazrlkliym

Hepimiz müjdeli haberi alalım inşAllah . Birdahaki bayram herkese bebeğimi göstercem kapı kapı dolaşıp :)
Bn diyorm zatn kndi kndime bnm bebek olursa tam görmemişin bi bebesi olms isidiyorm :):)
Yok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz ben aksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
Cnm bsy sorcam bu kan pıhtılaşması için hangi test yapiliyo coj korkuyrm bn bnde varsa diye hmsire ye sordm sen ameliut olms sn sana bakilmStr fln dedi ama bn bilmyrm.düşük olmadan yapmiyo mu doktrlr bu testi

Sen ısrar edersen yaparlar cnm çoğu yapmıyor ama ısrarcı ol genetik tanı merkezine yada fakülteye pıhtılaşma testi için gidip kan veriyorsun 15 gün civarı sonuç çıkıyor

Gecen defa 8.gun ckmsti demissin canm dondurlmus embryomuyduki tek miydi ve kacnci gun embryosuydu???
Dondurulmuş 3.gün 3 taneydi canım ve 2 si tutmuştu 8.gün idrarda pozitifi görünce koşup kan vermeye gittik ilk gebelik olunca heyecandankkoşturmuştuk 87 çıkmıştı işte dr ikiz büyük ihtimalle demişti

Görmemiş olucaz herkese göstercez bebeklerimizi :) Hakkımız valla ...

Yok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz ben aksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
İnşAllah yine çıkar bende bazen takıntılı gibi sürekli idrar testi yapıyorum bazen yalancı pozitif çıkıyor :) ama hamile değilim yani iğnelerden

Sora ne oldu dustulermi benmki 3. Gn embyosu ama tek die cikmaz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…