Nekadar erken hemen idrarda belli oluyormu ?Ben 6.günden itibaren yapmaya başlarım sanırım canım
7 gunkacıncı gununki senin bugun
Hahahhh guldurdun kizzz mecbur dior. Bende esime diorm gecen gun bu tutmasa dondurulmuslari senden gizli gdip koydurtcam sen bile bilmicen :)Benimde annem bilmiyor aşılamamı , sadece eşim biliyor oda mecbur sperm lazım malum yoksa Onada söylemem :)
Test gnum 3 ekim merk ediorm nezman cift cizgiyi gorcem o yuzden.Test gunune kadar neden hergun yapacaksınız canim var mi bi sebebi . Bu arada test günün ne xaman
aynen bende oyleyim bugun gelen gidenle ugrastim kimse bisey sormasin diye milletten koşe bucak kaciyomEvet iste test günü gelmeden kmseyi gormk istemiyrm laf anlatmaktan biktm is yernde 5 kişi fln çocuk ıstiyodu hpsi doğurdu bi tek bn kldm herkes soruyo.bzm sınavımiz da bu sabretmeye clsyrm geçen sene çok uzulmstm hpsi kalıp bn kalamaynca ama artık alistm sanki
Evet eşim stres yapıyor , bugün karnım çok acıktı dedim sen hamilesin iki canlısın Dedi gitti yemek aldı bana . Psikolojik baskıHahahhh guldurdun kizzz mecbur dior. Bende esime diorm gecen gun bu tutmasa dondurulmuslari senden gizli gdip koydurtcam sen bile bilmicen :)
Herkes bana laf sokuyoraynen bende oyleyim bugun gelen gidenle ugrastim kimse bisey sormasin diye milletten koşe bucak kaciyom
Canım benim inşallah gelecek ay burda hamilelik haberlerini paylaşırsın benim kuzenim üçüncü denemesinden sonra hamile kaldı şimdi 14 yıllık evliliğinden 3 aylık bir kızı var ve eşiminde akrabasının 3 denemesinde hamile kaldı şimdi 7 aylık hamile umudunu asla kaybetme:-*Kizlar benm 3.denemem olacak..umidim kalmamisti ama bi an yeniden umut dolu bekleyise girdim...herkes infertilite sebebini deneme sayisini gecirdigi operasyonu yazarsa belki atladigimiz bisiler vardir birbirimize yardimimiz dokunur?
Ay evet şunlarin tam hamile moduna sokmalari yokmu dhada yoruyo. Ama ben bu kez izin vermedim hamile gbi davranmicaksn ozenmiceksn dedm anlastk. Ben bile cok rahatm varlgni bile unutuyorm bazen ki bunun ise yarayacgni dusunuyorm. Ilk tup tutmadgnda hep emeklerime gunlerce yatmama hamile modunda olmama aglamistim smdi herseye hazrlkliymEvet eşim stres yapıyor , bugün karnım çok acıktı dedim sen hamilesin iki canlısın Dedi gitti yemek aldı bana . Psikolojik baskı
Hemen tüketme canım en kötüsü 2 gün arayla yap benim eşimde yok fln dedi de arsızlık yaptım al diyeEvet bende baslamak istyrm ama esim almaz bliyorm o yuzden evdekilerle yetincemm. Uctanem var :/ uf
Yok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz benNekadar erken hemen idrarda belli oluyormu ?
Bn diyorm zatn kndi kndime bnm bebek olursa tam görmemişin bi bebesi olms isidiyorm :):)Hepimiz müjdeli haberi alalım inşAllah . Birdahaki bayram herkese bebeğimi göstercem kapı kapı dolaşıp :)
Cnm bsy sorcam bu kan pıhtılaşması için hangi test yapiliyo coj korkuyrm bn bnde varsa diye hmsire ye sordm sen ameliut olms sn sana bakilmStr fln dedi ama bn bilmyrm.düşük olmadan yapmiyo mu doktrlr bu testiYok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz benaksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
Sen ısrar edersen yaparlar cnm çoğu yapmıyor ama ısrarcı ol genetik tanı merkezine yada fakülteye pıhtılaşma testi için gidip kan veriyorsun 15 gün civarı sonuç çıkıyorBn diyorm zatn kndi kndime bnm bebek olursa tam görmemişin bi bebesi olms isidiyorm :):)
Cnm bsy sorcam bu kan pıhtılaşması için hangi test yapiliyo coj korkuyrm bn bnde varsa diye hmsire ye sordm sen ameliut olms sn sana bakilmStr fln dedi ama bn bilmyrm.düşük olmadan yapmiyo mu doktrlr bu testi
Gecen defa 8.gun ckmsti demissin canm dondurlmus embryomuyduki tek miydi ve kacnci gun embryosuydu???Yok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz benaksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
Dondurulmuş 3.gün 3 taneydi canım ve 2 si tutmuştu 8.gün idrarda pozitifi görünce koşup kan vermeye gittik ilk gebelik olunca heyecandankkoşturmuştuk 87 çıkmıştı işte dr ikiz büyük ihtimalle demiştiGecen defa 8.gun ckmsti demissin canm dondurlmus embryomuyduki tek miydi ve kacnci gun embryosuydu???
Görmemiş olucaz herkese göstercez bebeklerimizi :) Hakkımız valla ...Bn diyorm zatn kndi kndime bnm bebek olursa tam görmemişin bi bebesi olms isidiyorm :):)
Cnm bsy sorcam bu kan pıhtılaşması için hangi test yapiliyo coj korkuyrm bn bnde varsa diye hmsire ye sordm sen ameliut olms sn sana bakilmStr fln dedi ama bn bilmyrm.düşük olmadan yapmiyo mu doktrlr bu testi
Sonuc ne idi kaçıncı gun embriyosu idiYok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz benaksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
İnşAllah yine çıkar bende bazen takıntılı gibi sürekli idrar testi yapıyorum bazen yalancı pozitif çıkıyor :) ama hamile değilim yani iğnelerdenYok belli olmuyor da manyak olduğumdan biraz benaksiyon yapıyorum biraz ama geçen defa 8.gün çıkmıştı bakalım nolcak bunda
Sora ne oldu dustulermi benmki 3. Gn embyosu ama tek die cikmaz :/Dondurulmuş 3.gün 3 taneydi canım ve 2 si tutmuştu 8.gün idrarda pozitifi görünce koşup kan vermeye gittik ilk gebelik olunca heyecandankkoşturmuştuk 87 çıkmıştı işte dr ikiz büyük ihtimalle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?