Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hahahhh guldurdun kizzz mecbur dior. Bende esime diorm gecen gun bu tutmasa dondurulmuslari senden gizli gdip koydurtcam sen bile bilmicen :)
hahayyy o zor biraz kocanın imzası olmadan koymuyolar bende esime öyle diyodum senin gelmene gerek yok ben yaptırır gelirim diye doktor kocanıda getir dedi

hahayyy o zor biraz kocanın imzası olmadan koymuyolar bende esime öyle diyodum senin gelmene gerek yok ben yaptırır gelirim diye doktor kocanıda getir dedi
Aa çok şaşırdım eşini istemelerine :) eşin belki şehir dışında adamlar heran bizim peşimizde sanki ..

yok imzası olmadan nufustan evlilik kaydı olmadan yapmıyolar
Bizden evlilik cüzdanı istemediler aşılama için ama soyadlarımız aynı ordan bakmışlardır belki .türkiyede herşey garip adamdan gizli tüp bebek yapsam ne menfaatim olacak sanki :)

Kanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...
Yok canım ben onu yapamam ders oldu bana bulupta kaybedince sessiz sakin kalp atışını beklycem Rabbim nasip ederse

Onun etkisi 7-10 gün sürüyor galiba canım. Sen ne ara yaptın testi ?

Canım pıhtılaşma testleri her hastanede olmaz büyük hastanelerde olur genelde. Ameliyat olurken bakılan pıhtılaşma testi farklı canım. Benim düşüğüm yok ama başka nedenle istendi hafif bir bozukluk çıktı.

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dnya. .......................14 Eylül .......25 Poztf
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim

Sira @Kayisicekirdeginde had mujdeli haberler insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…