3.gün embriyosu sonuç 8.gün 87 çıkmıştı canımSonuc ne idi kaçıncı gun embriyosu idi
İnşallah gerçeği olur da ereriz hepimiz muradımızaİnşAllah yine çıkar bende bazen takıntılı gibi sürekli idrar testi yapıyorum bazen yalancı pozitif çıkıyor :) ama hamile değilim yani iğnelerden
Evet canım düşük yaptım maalesefSora ne oldu dustulermi benmki 3. Gn embyosu ama tek die cikmaz :/
hahayyy o zor biraz kocanın imzası olmadan koymuyolar bende esime öyle diyodum senin gelmene gerek yok ben yaptırır gelirim diye doktor kocanıda getir dediHahahhh guldurdun kizzz mecbur dior. Bende esime diorm gecen gun bu tutmasa dondurulmuslari senden gizli gdip koydurtcam sen bile bilmicen :)
İnşAllah hayatımİnşallah gerçeği olur da ereriz hepimiz muradımıza
Aa çok şaşırdım eşini istemelerine :) eşin belki şehir dışında adamlar heran bizim peşimizde sanki ..hahayyy o zor biraz kocanın imzası olmadan koymuyolar bende esime öyle diyodum senin gelmene gerek yok ben yaptırır gelirim diye doktor kocanıda getir dedi
Abbooooo gercekmi zati onsuz yapamamkiii tum isleri kime yigarim onun haberi olmasahahayyy o zor biraz kocanın imzası olmadan koymuyolar bende esime öyle diyodum senin gelmene gerek yok ben yaptırır gelirim diye doktor kocanıda getir dedi
:'( birde orasi var malesef smdi hamile kaldak budami dusecek skntsi olacak bende dusurdm ilk yavrumu :'(Evet canım düşük yaptım maalesef
yok imzası olmadan nufustan evlilik kaydı olmadan yapmıyolarAa çok şaşırdım eşini istemelerine :) eşin belki şehir dışında adamlar heran bizim peşimizde sanki ..
Çok zor kızlar ya büyük haya kırıklığı ama o şansızlık yaşandı bitti . Şimdi sıra 9 ay havalarda uçmalarda:'( birde orasi var malesef smdi hamile kaldak budami dusecek skntsi olacak bende dusurdm ilk yavrumu :'(
Bizden evlilik cüzdanı istemediler aşılama için ama soyadlarımız aynı ordan bakmışlardır belki .türkiyede herşey garip adamdan gizli tüp bebek yapsam ne menfaatim olacak sanki :)yok imzası olmadan nufustan evlilik kaydı olmadan yapmıyolar
O yüzden pozitifi görünce çıldırmaca yok yani:'( birde orasi var malesef smdi hamile kaldak budami dusecek skntsi olacak bende dusurdm ilk yavrumu :'(
Kanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...O yüzden pozitifi görünce çıldırmaca yok yani
Yok canım ben onu yapamam ders oldu bana bulupta kaybedince sessiz sakin kalp atışını beklycem Rabbim nasip ederseKanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...
Onun etkisi 7-10 gün sürüyor galiba canım. Sen ne ara yaptın testi ?Ama kizlar bi sorun var ben gecen yaptm idrar testi tabiki yalanci poztif cikti. Catlatma ignesi yuzunden cift czgi ckti. Sorun şu poztf cksada o igneden kaynaklida olablr yani merk ediorm vucuttan nezaman atiliuor o ignenin etkisi :/ benm embryo bitanecik kendni gostermesi imkansiz varsa bile test gununden iki gun once belki gorunur
Ben hayatımda hiç yaşamadım o duyguyu 1 dakika bile yaşasam heralde havalara girerim :)Yok canım ben onu yapamam ders oldu bana bulupta kaybedince sessiz sakin kalp atışını beklycem Rabbim nasip ederse
Canım pıhtılaşma testleri her hastanede olmaz büyük hastanelerde olur genelde. Ameliyat olurken bakılan pıhtılaşma testi farklı canım. Benim düşüğüm yok ama başka nedenle istendi hafif bir bozukluk çıktı.Bn diyorm zatn kndi kndime bnm bebek olursa tam görmemişin bi bebesi olms isidiyorm :):)
Cnm bsy sorcam bu kan pıhtılaşması için hangi test yapiliyo coj korkuyrm bn bnde varsa diye hmsire ye sordm sen ameliut olms sn sana bakilmStr fln dedi ama bn bilmyrm.düşük olmadan yapmiyo mu doktrlr bu testi
Esimin testi getrdgi ilk gun bi kacamak yaptm abla igneden oldgu icin o sahte poztif pek bi onemi yok yani :/ uc testim var karar verdim pazartesi carsamba ve cuma yapcamOnun etkisi 7-10 gün sürüyor galiba canım. Sen ne ara yaptın testi ?
Sira @KayisicekirdegindeRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya. .......................14 Eylül .......25 Poztf
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?