- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Ee o zaman 2 .catlatma ignesinin etkisi gecene kadar test günümüz geliyorOnun etkisi 7-10 gün sürüyor galiba canım. Sen ne ara yaptın testi ?
Haaahh benm kafadansin yha bende aynen senin dedgn gbi hayal etmistim ama sadce hungur gungur aglayip hastaneyi arayip sizin makineniz bozuk esiniz hamile demissinz esime. yanls o kan testi temistmKanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...
Kucuk bi cildirmaca var 8. Haftayi gecince cildrmaca varO yüzden pozitifi görünce çıldırmaca yok yani
Aminnnn inşallah. Kayisi çekirdeği ile ayni gün transfer olduk ama o daha erken öğrenecek. İnşallah pozitif olurSira @Kayisicekirdegindehad mujdeli haberler insalah
aynen bende ayni delilikleri yapabilirimKanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...
insallh hepimizde guzel hayirli haberler alirizAminnnn inşallah. Kayisi çekirdeği ile ayni gün transfer olduk ama o daha erken öğrenecek. İnşallah pozitif olur
Nasıl ya hastanenin makinasımı bozukmuş ;(Haaahh benm kafadansin yha bende aynen senin dedgn gbi hayal etmistim ama sadce hungur gungur aglayip hastaneyi arayip sizin makineniz bozuk esiniz hamile demissinz esime. yanls o kan testi temistm
O zaman uludağ univrste hstnsine gtmk lzm.bn ilçedeyim burda yoktur.çok kötü bsy yptm climara bandını crs degstrmem lazmdi az önce aklıma gldu yeni dgstrdmCanım pıhtılaşma testleri her hastanede olmaz büyük hastanelerde olur genelde. Ameliyat olurken bakılan pıhtılaşma testi farklı canım. Benim düşüğüm yok ama başka nedenle istendi hafif bir bozukluk çıktı.
Kizlar beni de ekleyin ya 6 eylul transfer 21 eylul testRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya. .......................14 Eylül .......25 Poztf
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
Test 21 eylül ise geçti ? Sonuç neKizlar beni de ekleyin ya 6 eylul transfer 21 eylul test
10514Test 21 eylül ise geçti ? Sonuç ne
Ay ne güzel ya maşAllah :)
Sagolasin canim benim haberleri kacirmissin :) 5.gunde idrarda silik cizgi 7.gunde daha belirgin cizgi 8.gunde 306 hcg 10.gunde 514 yanlis hatrlamyosam 15.gun 6304 17.gun 10514 cik sukur 9 ekimde dr kontrolum var hayrlisiAy ne güzel ya maşAllah :)
MaşAllah sübhanAllah , nazarlardan korusun Allah . Darısı benim gibilere .Sagolasin canim benim haberleri kacirmissin :) 5.gunde idrarda silik cizgi 7.gunde daha belirgin cizgi 8.gunde 306 hcg 10.gunde 514 yanlis hatrlamyosam 15.gun 6304 17.gun 10514 cik sukur 9 ekimde dr kontrolum var hayrlisi
Yok ya yillar sora hamile kalinca inanamayip hstaneyi arayip makineniz bozuk demistimNasıl ya hastanenin makinasımı bozukmuş ;(
Amin canm cumlemize bende kalp atisini duyana kadar sukût sukût bekliyorumMaşAllah sübhanAllah , nazarlardan korusun Allah . Darısı benim gibilere .
Sen şimdi 2. İçinmi tüp bebek yaptın ?Yok ya yillar sora hamile kalinca inanamayip hstaneyi arayip makineniz bozuk demistimsok olnca ister istemez sacmalio insan
Yoksa ilk Bebek heyecanın mı ? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .Yok ya yillar sora hamile kalinca inanamayip hstaneyi arayip makineniz bozuk demistimsok olnca ister istemez sacmalio insan
Evet basimdan gecenler uzun tup yaptm tutmasi soraki ay kendilignden hamile kaldim oda 2 aylikken dustu simdi ikinci tup icin basladik :'( bu ay dogacakti bebisim kalaydi benmle. Insallah bu bebis umut olur bizede biraz olsun kendime gelrimSen şimdi 2. İçinmi tüp bebek yaptın ?
Onuda duyarsın inşAllahAmin canm cumlemize bende kalp atisini duyana kadar sukût sukût bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?