Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kanda pozitif görsem hastaneyi ayağa kaldırıcam , dans edicem çığlık atıcam kendimi yerlere atıcam ve benzeri manyaklıklar ...
Haaahh benm kafadansin yha bende aynen senin dedgn gbi hayal etmistim ama sadce hungur gungur aglayip hastaneyi arayip sizin makineniz bozuk esiniz hamile demissinz esime. yanls o kan testi temistm

Haaahh benm kafadansin yha bende aynen senin dedgn gbi hayal etmistim ama sadce hungur gungur aglayip hastaneyi arayip sizin makineniz bozuk esiniz hamile demissinz esime. yanls o kan testi temistm
Nasıl ya hastanenin makinasımı bozukmuş ;(

O zaman uludağ univrste hstnsine gtmk lzm.bn ilçedeyim burda yoktur.çok kötü bsy yptm climara bandını crs degstrmem lazmdi az önce aklıma gldu yeni dgstrdmfazladan durdu ama etkisi devm etms midir acaba

Kizlar beni de ekleyin ya 6 eylul transfer 21 eylul test

Sagolasin canim benim haberleri kacirmissin :) 5.gunde idrarda silik cizgi 7.gunde daha belirgin cizgi 8.gunde 306 hcg 10.gunde 514 yanlis hatrlamyosam 15.gun 6304 17.gun 10514 cik sukur 9 ekimde dr kontrolum var hayrlisi
MaşAllah sübhanAllah , nazarlardan korusun Allah . Darısı benim gibilere .

Sen şimdi 2. İçinmi tüp bebek yaptın ?
Evet basimdan gecenler uzun tup yaptm tutmasi soraki ay kendilignden hamile kaldim oda 2 aylikken dustu simdi ikinci tup icin basladik :'( bu ay dogacakti bebisim kalaydi benmle. Insallah bu bebis umut olur bizede biraz olsun kendime gelrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…