- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Yok canm benimle.kalrsa dogarsa ilk bebisimiz ama yasadgm ikinci hamilelik olacak :/ ilki birakti beni dustu keske ikinci icn olsa bole yipratmamki kendmi soncta tatmism o hissi hic olmaynca zor isteYoksa ilk Bebek heyecanın mı ? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Olur inşAllah bak ne güzel hamile kalabiliyorsun . Bak bana ben hiç kalamadım .Allah bunun tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağına al inşAllah .Evet basimdan gecenler uzun tup yaptm tutmasi soraki ay kendilignden hamile kaldim oda 2 aylikken dustu simdi ikinci tup icin basladik :'( bu ay dogacakti bebisim kalaydi benmle. Insallah bu bebis umut olur bizede biraz olsun kendime gelrim
Bence herşeyde hayır vardır . Bak bu sımsıkı tutunacak bir ömür boyuda mutluluk getirecek sana .Yok canm benimle.kalrsa dogarsa ilk bebisimiz ama yasadgm ikinci hamilelik olacak :/ ilki birakti beni dustu keske ikinci icn olsa bole yipratmamki kendmi soncta tatmism o hissi hic olmaynca zor iste
bende çok endişeliyim acaba çapa bu konuda ki başarı oranı nedir ? hakkımızda herşeyin hayırlısı ama dayanacak gücüm kalmadı artık çamur ye iyi gelir deseler onu bile yapacagım artık o duruma geldim yani
Insallaaaaahhh umut ediyorum insallah rabbim bu hasretle yanan herkese nasip etsin hayrli evlatlarBence herşeyde hayır vardır . Bak bu sımsıkı tutunacak bir ömür boyuda mutluluk getirecek sana .
En güzeli olacak sen hiç merak etme en çok içine Sinen olacak ...Insallaaaaahhh umut ediyorum insallah rabbim bu hasretle yanan herkese nasip etsin hayrli evlatlar
Benimde tüp bebek yaptığımı ailem bilmiyor hiç de bilmeleri gerektiğini dusunmuyorumAynen ole benm tup bebek yaptgmi annem bile blmior tutmasa kendimize cabk gelioz ama onlarn teker teker sormasi uzulmesi acimasi falan filan dahda yoruyo en isi :)
Kızlar hepimiz Ailelerimizden saklıyoruz :) Demekki bizi stres yapıyorlar .Benimde tüp bebek yaptığımı ailem bilmiyor hiç de bilmeleri gerektiğini dusunmuyorum
İnşallah canıminsallh hepimizde guzel hayirli haberler aliriz
Canim sen hamilesin diye eklememistim ama ekleyimKizlar beni de ekleyin ya 6 eylul transfer 21 eylul test
Biz de bayrama gtmedg imiz icin mecburen söyledik ailelere.tek destekçim kocam o baktı sagolsunKızlar benim annem ve abkam biliyor ki dune kadar ablamin yaninda idim el bebek gül bebek baktı bana. Haytta en buyuk destekcim benim . Allahim ona 2 cihan ssadeti versin inşallah.
Kızlar aynı gün transfer olanların test günü neden farklı ?Rumuz .................Transfer ..........Test günü
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21
Dnya. ........................14 Eylül ...........25
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .İnş hayırlısı canım. Neye gideceksiniz anlamadım tatlım ??? Kaç gün full yattın canım transfer günüyle birlikte? Bana 2 gün yat demişlerdi sana ne dediler? Test gününe kadar bir daha gel dediler mi hiç?
Akıntımı olması gerekiyor ;( arkadasım belki seninkinde böyle tutmuştur . Herkes aynı değil ki ...Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Bn de de hiç ağrı akıntı bsy yok arada batmalar oluyo o kadr daha çok sol tarafıma.Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Akıntımı olması gerekiyor ;( arkadasım belki seninkinde böyle tutmuştur . Herkes aynı değil ki ...
ne bilim kizlar ilk hamileligimde cok akintim ilmustu genelde belirtidir ama erkenmi acaba sizlerin test guny ne zamna benimkib4 ekimBn de de hiç ağrı akıntı bsy yok arada batmalar oluyo o kadr daha çok sol tarafıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?