Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yoksa ilk Bebek heyecanın mı ? Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .
Yok canm benimle.kalrsa dogarsa ilk bebisimiz ama yasadgm ikinci hamilelik olacak :/ ilki birakti beni dustu keske ikinci icn olsa bole yipratmamki kendmi soncta tatmism o hissi hic olmaynca zor iste

Evet basimdan gecenler uzun tup yaptm tutmasi soraki ay kendilignden hamile kaldim oda 2 aylikken dustu simdi ikinci tup icin basladik :'( bu ay dogacakti bebisim kalaydi benmle. Insallah bu bebis umut olur bizede biraz olsun kendime gelrim
Olur inşAllah bak ne güzel hamile kalabiliyorsun . Bak bana ben hiç kalamadım .Allah bunun tamamını erdirsin hayırlısıyla kucağına al inşAllah .

Yok canm benimle.kalrsa dogarsa ilk bebisimiz ama yasadgm ikinci hamilelik olacak :/ ilki birakti beni dustu keske ikinci icn olsa bole yipratmamki kendmi soncta tatmism o hissi hic olmaynca zor iste
Bence herşeyde hayır vardır . Bak bu sımsıkı tutunacak bir ömür boyuda mutluluk getirecek sana .

bebegim87 canım merhaba benimde ekim ayında çapada randevum vardı tüp bebek için ama biz son anda orada yaptırmaktan vazgeçip başka merkeze başladık inşallah hayırlısı olsun tedavin
bende çok endişeliyim acaba çapa bu konuda ki başarı oranı nedir ? hakkımızda herşeyin hayırlısı ama dayanacak gücüm kalmadı artık çamur ye iyi gelir deseler onu bile yapacagım artık o duruma geldim yani

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

1Nisan .......................6 Eylül. ..........21
Dnya. ........................14 Eylül ...........25
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim

Kızlar aynı gün transfer olanların test günü neden farklı ?

Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .

Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Akıntımı olması gerekiyor ;( arkadasım belki seninkinde böyle tutmuştur . Herkes aynı değil ki ...

Climara bantı da cars degstrmem lazmdi dün dgstrdm ona da uzuldm birz unuttuguma. 2 günden bsy olmz dimi kızlar

Akıntımı olması gerekiyor ;( arkadasım belki seninkinde böyle tutmuştur . Herkes aynı değil ki ...

Bn de de hiç ağrı akıntı bsy yok arada batmalar oluyo o kadr daha çok sol tarafıma.
ne bilim kizlar ilk hamileligimde cok akintim ilmustu genelde belirtidir ama erkenmi acaba sizlerin test guny ne zamna benimkib4 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…