akıntıya takılma bendede yok sadece kullandıgım jelin etkisi var o kdr belirtiye takılmayın bende belirti yasamadım diye tutmadı aman dedim o yuzden pek dikkat etmedim pazara gittim cantalar tasıdım merdivnler cıktım amanın siz sakın bunları yapmayın test gunune kdr umutlu olun kızlarKayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Bnm 30 eylül pzrtsi idrar testi ypcm göğüslerimde fln hc bsy yokne bilim kizlar ilk hamileligimde cok akintim ilmustu genelde belirtidir ama erkenmi acaba sizlerin test guny ne zamna benimkib4 ekim
Rabbim hayirlisini versin canm erkendir belirti icin belki takmayalim aslindaBnm 30 eylül pzrtsi idrar testi ypcm göğüslerimde fln hc bsy yokgerçi herkes belirti aramayın diyo ama gün gctk ce arıyorsun belirti
Ins canm takmayalim diyoruz takiyoruz yinede. Iyi sonuclanir insakıntıya takılma bendede yok sadece kullandıgım jelin etkisi var o kdr belirtiye takılmayın bende belirti yasamadım diye tutmadı aman dedim o yuzden pek dikkat etmedim pazara gittim cantalar tasıdım merdivnler cıktım amanın siz sakın bunları yapmayın test gunune kdr umutlu olun kızlar
İnsanlar bencil yargılamayı ve boş konuşmayı çok seviyorlar ama yinede Rabbim bizim sınavımızla sınamasın kimseyikizlar tup bebek tedavisinda cevre faktoru cok onemli destek olmalari lazm ben tup bebek yaptirirken kimseye soylemedn tatile diye ciktim ama memlekete geldigimde duymayan kalmamiş yani oturup agladim bizi bizden kimse anlamaz bayramda hic biyere gidesim yok gelen misafire bile cikmiyom ki sormasinlar diye herkesten nefret eder oldum
Cnm bebegin tutunuyodr insallah bn de bi ağrı bi batma bkliyrm olunca seviniyormGünaydın kızlar içinizde tek benim sanırım ağrı yaşayan buda beni korkutuyor akşam kuzenlerimiz vardı ve uzun süreli oturamadım bel ağrısından Allahım hayır et sonumuzu
Ne güzel liste pozitifle başladı darısı başımıza kızlarRumuz .................Transfer ..........Test günü
Dnya. .......................14 Eylül .......25 Poztf
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
amin insallh bi evli kadinin kucaginin boş kalmasi kadar kotu bisey yok toplum icinde sana bakislari bile farkli oluyor genede rabbim hayirlisini versinİnsanlar bencil yargılamayı ve boş konuşmayı çok seviyorlar ama yinede Rabbim bizim sınavımızla sınamasın kimseyi
2. Çatlatma iğnesi derken canım? Bana ve sanırım birçok arkadaşa yumurta toplamadan 36 saat önce yapıldı çatlatma iğnesi 1 defa. Mesela benim iğnenin üstünden 10 gün geçince transferin 5. Günü oluyor daha.Ee o zaman 2 .catlatma ignesinin etkisi gecene kadar test günümüz geliyor
Ayy inşallah Ayşecim yaa hepimiz için tek dileğim buCnm bebegin tutunuyodr insallah bn de bi ağrı bi batma bkliyrm olunca seviniyorm
Önce bhcg pozitifliği sonra kese sonra bebiş sonra kalp atışı ve haydi bütün eller havaya yaniKucuk bi cildirmaca var 8. Haftayi gecince cildrmaca var
İnş bişey olmaz canım endişe etme sıkıntı olmaz inşO zaman uludağ univrste hstnsine gtmk lzm.bn ilçedeyim burda yoktur.çok kötü bsy yptm climara bandını crs degstrmem lazmdi az önce aklıma gldu yeni dgstrdmfazladan durdu ama etkisi devm etms midir acaba
Off off efkarlandirdin beni hakkaten çok zor esim ailesi herks dört gozle bebek bekliyo verememek çok kotu.iki tarafta da yok torunamin insallh bi evli kadinin kucaginin boş kalmasi kadar kotu bisey yok toplum icinde sana bakislari bile farkli oluyor genede rabbim hayirlisini versin
Bu arada alarm kur bence. Ben tüm ilaçlar iğne vs için alarm kurdum unutursam diyeO zaman uludağ univrste hstnsine gtmk lzm.bn ilçedeyim burda yoktur.çok kötü bsy yptm climara bandını crs degstrmem lazmdi az önce aklıma gldu yeni dgstrdmfazladan durdu ama etkisi devm etms midir acaba
Cnm miyomlu larda östrojen yüzünden miyom cikiyo zaten kndi kndimi rahatlattım 2 günden bsy olmz sen de var ztn östrojen diyeİnş bişey olmaz canım endişe etme sıkıntı olmaz inş
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu? Ben de dayanamayıp 5. Günden testlere başlıycam gibi çünkü. Keşke benim de böyle olsa. Dua et lütfen bize. Bir de idrar testlerin duruyorsa fotolarını koyabilir misin gün gün???Sagolasin canim benim haberleri kacirmissin :) 5.gunde idrarda silik cizgi 7.gunde daha belirgin cizgi 8.gunde 306 hcg 10.gunde 514 yanlis hatrlamyosam 15.gun 6304 17.gun 10514 cik sukur 9 ekimde dr kontrolum var hayrlisi
ama gercekler bunlar işte ne yapalim tez zamanda hamile kaliriz insanlah catir catir dogururuz ben hamile kalinca ve dogum olacagi zaman bas bas bagirmak istiyorum biraz delikige vuracamOff off efkarlandirdin beni hakkaten çok zor esim ailesi herks dört gozle bebek bekliyo verememek çok kotu.iki tarafta da yok torun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?