Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kızlar hepimiz Ailelerimizden saklıyoruz :) Demekki bizi stres yapıyorlar .
Kızlar bu konuda bir ben şanslıyım galiba. Eşimin ailesi kendi ailem 2 taraftan da yakın akrabalar komşularım iş arkadaşlarım yani herkes biliyor ve çok destek oluyorlar bana şükür. Zaten diyorum hamile kalsam sağır sultan bile duyacak

Ya ben de o hamiş ve nazar boncuğu ikonundan istiyorum kıskandım valla

Kayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Tatlım akıntı herkeste olacak diye bişey yok. Hem daha erken akıntı için. Benim de ara ara tuvalet sonrası silince çok çok az peçeteye beyaz akıntı bulaşıyor sadece

Bnm 30 eylül pzrtsi idrar testi ypcm göğüslerimde fln hc bsy yokgerçi herkes belirti aramayın diyo ama gün gctk ce arıyorsun belirti
Kızlar sakin olun lütfen. Benim 6 yaşında bir kızım var onda hiçbir belirtim olmadı tek belirtim adetimin gecikmesiydi :) hatta adetim yaklaşınca adet ağrılarım başlamıştı ama hamileymişim. 2 gün sonra 1. Sınıfa başlayacak meleğim. Darısı başınıza ve benim de tekrar başıma kızlar inşallaaahhhh

benimde herkes biliyor esimin tarafı benim tarafım cunkü butun beni sevenlerimi arayıp benim için dua edin diye aradım cunkü dualara cok inanıyorum kimin duasınında kabul olucagı belli olmaz allah razı olsun onlardan dualarını eksik etmediler benden cok cevremdekiler daha mutlu hamileligime :) tabi sevmeyenler cekemeyenler de var onlarıda allaha havale ediyorum

Bu gunler nasil gecicek yahu :)bendemi baslasaam 7. Gunden sonra teste.negatif cikarsa cok.uzulurum ama .

Bide kizlar progestan beni fitil yaptigim halde mahvetti ya .basimi donduryo tansoyonim duser gibi oluyo ssizlerde de varmi etkiisi

Bide kizlar progestan beni fitil yaptigim halde mahvetti ya .basimi donduryo tansoyonim duser gibi oluyo ssizlerde de varmi etkiisi
ben ilk tüp bebekte progeston iğnesi yaptırmıştım hergün ama hiç bi sıkıntı yaşamadım ve zaten sonuçta negatifti bünyeye göre degişebiliyo demekki senin belirtiler varmı inşallah istedigine kavuşursun :)

Bu gunler nasil gecicek yahu :)bendemi baslasaam 7. Gunden sonra teste.negatif cikarsa cok.uzulurum ama .
pozitif düşün çok zor biliyorum yaşamış biri olarak bende 6 7. gününden itibaren hemen hemen hergün yaptırdım sonuç negatif ama allahtan umut kesilmez

Kızlar allahtan umudunuzu hiç kesmeyin çünkü...Hz. musa peygamber o zamanda bi karı koca gelmiş bu çiftinde çocukları olmuyormuş bu çift demişki ey musa allah cc sor bakalım bize evlat verecekmi demiş hz. musada sormuş allah cc hayır demiş onların evlad vermeyecegim demiş bunu duyan karı koca çok üzülmüş ve aradan yıllar geçmiş kucaklarında bi çocukla o karı koca gelmiş hz. musa çok şaşırmış ve sormuş bu çocuk kimin diye onlarda bizim demişler hz. musa o şaşkınlıkla allah cc sormuş sen bu karı kocaya evlad vermeyecegini söyledin ama şimdi onları bi çocukları var demiş allah cc ey musa (ONLAR BENDEN HİÇ UMUTLARINI KESMEDİLER) demiş bu allahın taktiri o isterse ol derse önünde hiç birşey duramaz ve onun için zor degil hele imkansız hiç degil yeterki ol desin umudumuzu kaybetmeyelim kızlar sonuda kadar bu mücadelemizi verelim nasipte varsa olur yoksada yapacak bişey yok zaten şüphesizki allah bizden daha iyi bilir ve görür bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu biz sadece istiyoruz resmin yarısını görüyoruz ama o tamamını görüyo ben 12 senelik evliyim bekliyorum bi bebegim olsun diye hep allaha sıgındım ve vardır bunda bi hayır dedim bu bizim imtihanımız dedim rabbim halimizi görüyo o merhametlilerin en merhametlisi çömertlerin en çömertidir rabbim herşeyi bilendir bu bekleyiş çok zor çok iyi biliyorum bunu hele hamile yada kucagında bi çocuklu bayan gördügümde içimdeki acı sızı tarifsiz ama sonuçta allahtan gelen birşey rabbim kaldıramayacagımız sıkıntı vermesin hayırlısıyla versin saglıklı sıhatli önce rabbime hayırlı bi kul sonra hayırlı bi evlat olsun şimdi sadece yok sıkıntısı bizlerdeki olanlarda bin tane dert var rabbim verdigine istedigimize pişman etmemesin herşeyin hayırlısı rabbim bizi sabredenlerden eyler inşallah... bu arada hz. musa ile yazdıgım bu şeyi islami bi kitaptan okumuştum inannıp inanmamak sizin elinizde elbette :) :) :) yazılarımda hata olabilir şimdiden özür dilerim

Aynen ben de herkesten dua istiyorum duaya çok inanırım. Nerdeyse sokakta gördüğümü çevirip dua istiycem

Tatlım üzülceksen yapma bence. Ben oyalanmak için yapıcam muhtemelen. İlk günler negatif çıkarsa çok üzülmem etkilenirim yine ama çok üzülmem. Sadece 10. Günden sonra negatif çıkarsa ona üzülürüm işte. Gerçi idrarda çıkmayıp test günü pozitif olanlar da var. Hayırlısı hakkımızda

Hadi iyi gezmeler siizebn çıkmadim daha evden blki çıkarim bugn birz
Ben transfer gününü saymazsak 2. Günümde yani dün çıktım komşularla bayramlaştım 1 saat kadar oturdum sonra zaten halsizlik çöktü geldim uzandım.

5.gun embriyosuydu ben oylesine baktim idrrda 5.cok erken cikmaz zaten diyerek yaptm sizde boyle dusunerek yapin olurmu idrrda negtf bi anlam ifade etmiyo ama idrrda pizitif se pozitif demek yani catlatma ignesi kullanmadiysaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…