Kızlar bu konuda bir ben şanslıyım galiba. Eşimin ailesi kendi ailem 2 taraftan da yakın akrabalar komşularım iş arkadaşlarım yani herkes biliyor ve çok destek oluyorlar bana şükür. Zaten diyorum hamile kalsam sağır sultan bile duyacakKızlar hepimiz Ailelerimizden saklıyoruz :) Demekki bizi stres yapıyorlar .
Ya ben de o hamiş ve nazar boncuğu ikonundan istiyorumRumuz .................Transfer ..........Test günü
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21
Dnya. ........................14 Eylül ...........25
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5 Ekim
Tatlım akıntı herkeste olacak diye bişey yok. Hem daha erken akıntı için. Benim de ara ara tuvalet sonrası silince çok çok az peçeteye beyaz akıntı bulaşıyor sadeceKayinvalide ye gittik dun canm yatmiyorum artik. 2 gun yatmaya calistim ama yemege kalktim full yattim.denmez banada 2 gun dediler.ama sanki olmucak.gibi: ( akinti falan yok .
Kızlar sakin olun lütfen. Benim 6 yaşında bir kızım var onda hiçbir belirtim olmadı tek belirtim adetimin gecikmesiydi :) hatta adetim yaklaşınca adet ağrılarım başlamıştı ama hamileymişim. 2 gün sonra 1. Sınıfa başlayacak meleğim. Darısı başınıza ve benim de tekrar başıma kızlar inşallaaahhhhBnm 30 eylül pzrtsi idrar testi ypcm göğüslerimde fln hc bsy yokgerçi herkes belirti aramayın diyo ama gün gctk ce arıyorsun belirti
çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin bu mutluluktan geri koymaz beni ve benim gibi olanlarıda seçmez mudarımızı verir inşallah hayırlısıylabebegim87 başarı oranını hiç bilmiyorum canım inşallah tedavin mutlulukla sonuçlanır
ben ilk tüp bebekte progeston iğnesi yaptırmıştım hergün ama hiç bi sıkıntı yaşamadım ve zaten sonuçta negatifti bünyeye göre degişebiliyo demekki senin belirtiler varmı inşallah istedigine kavuşursun :)Bide kizlar progestan beni fitil yaptigim halde mahvetti ya .basimi donduryo tansoyonim duser gibi oluyo ssizlerde de varmi etkiisi
ay su fitil olayı beni gıcık ediyo meger sıkıp dolasmak lazımmıs ben bu kadar zaman sıkıp yatıyodum uyuyodum deliyim ya neyse gecde olsa ögrendimBide kizlar progestan beni fitil yaptigim halde mahvetti ya .basimi donduryo tansoyonim duser gibi oluyo ssizlerde de varmi etkiisi
pozitif düşün çok zor biliyorum yaşamış biri olarak bende 6 7. gününden itibaren hemen hemen hergün yaptırdım sonuç negatif ama allahtan umut kesilmezBu gunler nasil gecicek yahu :)bendemi baslasaam 7. Gunden sonra teste.negatif cikarsa cok.uzulurum ama .
Bnm de transfer gününü sayarsak pzrtsi 8.gün korkuyrm yapmaya ama negatif cikck diyeBu gunler nasil gecicek yahu :)bendemi baslasaam 7. Gunden sonra teste.negatif cikarsa cok.uzulurum ama .
bencede bende özellikle kayınvalide tarafından saklıyorum çok şükür eşimde benimle aynı fikirde sonuçta bu durum ikimizi ilgilendirir herkese herşeyi söylemek gerekmezBenimde tüp bebek yaptığımı ailem bilmiyor hiç de bilmeleri gerektiğini dusunmuyorum
Aynen ben de herkesten dua istiyorum duaya çok inanırım. Nerdeyse sokakta gördüğümü çevirip dua istiycembenimde herkes biliyor esimin tarafı benim tarafım cunkü butun beni sevenlerimi arayıp benim için dua edin diye aradım cunkü dualara cok inanıyorum kimin duasınında kabul olucagı belli olmaz allah razı olsun onlardan dualarını eksik etmediler benden cok cevremdekiler daha mutlu hamileligime :) tabi sevmeyenler cekemeyenler de var onlarıda allaha havale ediyorum
Tatlım üzülceksen yapma bence. Ben oyalanmak için yapıcam muhtemelen. İlk günler negatif çıkarsa çok üzülmem etkilenirim yine ama çok üzülmem. Sadece 10. Günden sonra negatif çıkarsa ona üzülürüm işte. Gerçi idrarda çıkmayıp test günü pozitif olanlar da var. Hayırlısı hakkımızdaBu gunler nasil gecicek yahu :)bendemi baslasaam 7. Gunden sonra teste.negatif cikarsa cok.uzulurum ama .
Hadi iyi gezmeler siizeKızlar bebişlerimle ilk banyomuzu yaptık tertemiz oldukkkk :) (transfer sonrası bugün izin vermişlerdi banyoya) birazdan minişlerle mahalle turuna çıkıcaz biraz hava alalım dimi :)
Ben transfer gününü saymazsak 2. Günümde yani dün çıktım komşularla bayramlaştım 1 saat kadar oturdum sonra zaten halsizlik çöktü geldim uzandım.Hadi iyi gezmeler siizebn çıkmadim daha evden blki çıkarim bugn birz
5.gun embriyosuydu ben oylesine baktim idrrda 5.cok erken cikmaz zaten diyerek yaptm sizde boyle dusunerek yapin olurmu idrrda negtf bi anlam ifade etmiyo ama idrrda pizitif se pozitif demek yani catlatma ignesi kullanmadiysanizCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu? Ben de dayanamayıp 5. Günden testlere başlıycam gibi çünkü. Keşke benim de böyle olsa. Dua et lütfen bize. Bir de idrar testlerin duruyorsa fotolarını koyabilir misin gün gün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?