Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Eklentiler

• P_20150911_080113.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 31
  • P_20150913_065039.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar Zaman'da hiç geçmiyor ya her sabah jeli yapıyorum daha 3 jel yaptım .

bencede bende özellikle kayınvalide tarafından saklıyorum çok şükür eşimde benimle aynı fikirde sonuçta bu durum ikimizi ilgilendirir herkese herşeyi söylemek gerekmez
Beni stres yapıyor kaynanamın herşeyi bilmesi :) o yüzden söylemedik zaten oda Ankara'da değil bende değilim :)

Aynen oyle arkadasim Allah herseyin en iyisini enguzelini ve zamanini bilir Allahtan hayirlisini saglikli sihhatlisini istemek lazm belki vericek bize evlat ama zamanini bilemiyoruz onu da rabbim en guzel en hayrli bi sekilde kararlamistir Rabbime siginmak isyan etmemek lazm sabretmek lazim dermansiz dert degil bizimkisi kizlar Allah dermansiz dert kotu hastalik vermesin tedavi yolumuz var duamiz var siginacak Rabbimiz var bugunlerimize hamd olsun sukurler olsun Aminn

Canim benim ctesi transfer yapildi ve arefe gunu catlatma,ignesi vurmam soylendi yarim doz . Gibekten gunluk olarak vuruldugum igneden ayri olarak

ay su fitil olayı beni gıcık ediyo meger sıkıp dolasmak lazımmıs ben bu kadar zaman sıkıp yatıyodum uyuyodum deliyim ya neyse gecde olsa ögrendim
Canim arkadaşların bahsettiği fitil degil jel sanirim . Benim ki de kapsül mesela . Ama ben hep yattim yanlismi yaptim bilmiyorum

Kizlar esimi ikna ettim bes tane daha test almasi icin simdi meraktan ignenin etkisi gecmismi die baktim ve cok skur yalnci cift cizgi yok had hayrlsi umarim bidhaki testlerle ikinci cizgiyi gorur bebise yorariz dogru cikar insallaaaahhhhhh
Hahaha deliyiz valla bende yaptım bendede yok 2.çizgi bide yarın yapcam

Kizlar yaaa . Bende bi hissizlik var sanki heyecanimi kaybediyorum . Uzuluyorum bu halime . Oysa 7 senedir ugrasiyorum ot çöp film ameliyat asilama
Yaşım 41 olduğu icin bir yamdan tedirgin miyim ki acaba

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

1Nisan .......................6 Eylül. ..........21
Dnya. ........................14 Eylül ...........25
687403 (Gülay ).......19 Eylül .............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. ..........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ............30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül ...............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül...........5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…