Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu? Ben de dayanamayıp 5. Günden testlere başlıycam gibi çünkü. Keşke benim de böyle olsa. Dua et lütfen bize. Bir de idrar testlerin duruyorsa fotolarını koyabilir misin gün gün???
Ben ignesini oluyorum canim bugun 27.ignemi olucam ignesi bi yan etki yapmiyo sadece popusumun ustune oturamiyorumBide kizlar progestan beni fitil yaptigim halde mahvetti ya .basimi donduryo tansoyonim duser gibi oluyo ssizlerde de varmi etkiisi
Beni stres yapıyor kaynanamın herşeyi bilmesi :) o yüzden söylemedik zaten oda Ankara'da değil bende değilim :)bencede bende özellikle kayınvalide tarafından saklıyorum çok şükür eşimde benimle aynı fikirde sonuçta bu durum ikimizi ilgilendirir herkese herşeyi söylemek gerekmez
MASALLAH BAYA BELIRGIN testlerin ikizmi acaba ucuzmu nezamn kese gormeye gidceksnzİlki 5.gun 2. Si 7.gun canm
Aynen oyle arkadasim Allah herseyin en iyisini enguzelini ve zamanini bilir Allahtan hayirlisini saglikli sihhatlisini istemek lazm belki vericek bize evlat ama zamanini bilemiyoruz onu da rabbim en guzel en hayrli bi sekilde kararlamistir Rabbime siginmak isyan etmemek lazm sabretmek lazim dermansiz dert degil bizimkisi kizlar Allah dermansiz dert kotu hastalik vermesin tedavi yolumuz var duamiz var siginacak Rabbimiz var bugunlerimize hamd olsun sukurler olsun AminnKızlar allahtan umudunuzu hiç kesmeyin çünkü...Hz. musa peygamber o zamanda bi karı koca gelmiş bu çiftinde çocukları olmuyormuş bu çift demişki ey musa allah cc sor bakalım bize evlat verecekmi demiş hz. musada sormuş allah cc hayır demiş onların evlad vermeyecegim demiş bunu duyan karı koca çok üzülmüş ve aradan yıllar geçmiş kucaklarında bi çocukla o karı koca gelmiş hz. musa çok şaşırmış ve sormuş bu çocuk kimin diye onlarda bizim demişler hz. musa o şaşkınlıkla allah cc sormuş sen bu karı kocaya evlad vermeyecegini söyledin ama şimdi onları bi çocukları var demiş allah cc ey musa (ONLAR BENDEN HİÇ UMUTLARINI KESMEDİLER) demiş bu allahın taktiri o isterse ol derse önünde hiç birşey duramaz ve onun için zor degil hele imkansız hiç degil yeterki ol desin umudumuzu kaybetmeyelim kızlar sonuda kadar bu mücadelemizi verelim nasipte varsa olur yoksada yapacak bişey yok zaten şüphesizki allah bizden daha iyi bilir ve görür bizim için neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu biz sadece istiyoruz resmin yarısını görüyoruz ama o tamamını görüyo ben 12 senelik evliyim bekliyorum bi bebegim olsun diye hep allaha sıgındım ve vardır bunda bi hayır dedim bu bizim imtihanımız dedim rabbim halimizi görüyo o merhametlilerin en merhametlisi çömertlerin en çömertidir rabbim herşeyi bilendir bu bekleyiş çok zor çok iyi biliyorum bunu hele hamile yada kucagında bi çocuklu bayan gördügümde içimdeki acı sızı tarifsiz ama sonuçta allahtan gelen birşey rabbim kaldıramayacagımız sıkıntı vermesin hayırlısıyla versin saglıklı sıhatli önce rabbime hayırlı bi kul sonra hayırlı bi evlat olsun şimdi sadece yok sıkıntısı bizlerdeki olanlarda bin tane dert var rabbim verdigine istedigimize pişman etmemesin herşeyin hayırlısı rabbim bizi sabredenlerden eyler inşallah... bu arada hz. musa ile yazdıgım bu şeyi islami bi kitaptan okumuştum inannıp inanmamak sizin elinizde elbette :) :) :) yazılarımda hata olabilir şimdiden özür dilerim
9 ekimde gel dedi herhalde kese kalp atisi birlikte gorulur cunku 7+3 oluyorum ozamanMASALLAH BAYA BELIRGIN testlerin ikizmi acaba ucuzmu nezamn kese gormeye gidceksnz
Amin canim aminnSaol canım eklediğin için fotoları. Darısı başımıza :)
Insallah ozaman kdr hepizimz teker teker mujdeli haberlerimizi alms olruz9 ekimde gel dedi herhalde kese kalp atisi birlikte gorulur cunku 7+3 oluyorum ozaman
Evet aynen sizlerin pozitif haberlerinizi alicam once insallhInsallah ozaman kdr hepizimz teker teker mujdeli haberlerimizi alms olruz
Ben Novartta aşılama yaptırdım , daha öncesinde özel bir hastanede o tutmadı .ankarada hangi hastanelere gittiniz kizlar
Canim benim ctesi transfer yapildi ve arefe gunu catlatma,ignesi vurmam soylendi yarim doz . Gibekten gunluk olarak vuruldugum igneden ayri olarak2. Çatlatma iğnesi derken canım? Bana ve sanırım birçok arkadaşa yumurta toplamadan 36 saat önce yapıldı çatlatma iğnesi 1 defa. Mesela benim iğnenin üstünden 10 gün geçince transferin 5. Günü oluyor daha.
Canim arkadaşların bahsettiği fitil degil jel sanirim . Benim ki de kapsül mesela . Ama ben hep yattim yanlismi yaptim bilmiyorumay su fitil olayı beni gıcık ediyo meger sıkıp dolasmak lazımmıs ben bu kadar zaman sıkıp yatıyodum uyuyodum deliyim ya neyse gecde olsa ögrendim
Hahaha deliyiz valla bende yaptım bendede yok 2.çizgi bide yarın yapcamKizlar esimi ikna ettim bes tane daha test almasi icin simdi meraktan ignenin etkisi gecmismi die baktim ve cok skur yalnci cift cizgi yok had hayrlsi umarim bidhaki testlerle ikinci cizgiyi gorur bebise yorariz dogru cikar insallaaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?