Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar yaaa . Bende bi hissizlik var sanki heyecanimi kaybediyorum . Uzuluyorum bu halime . Oysa 7 senedir ugrasiyorum ot çöp film ameliyat asilama
Yaşım 41 olduğu icin bir yamdan tedirgin miyim ki acaba
Lütfen karamsar olma inan bu iş yaşa bakmıyor Rabbim nasip eder de biter bu sıkıntılarımız inşallah

İnşallah canım ya bu kadar emegime gire bu hissizligime üzülüyorum
Kim ne derse desin hepimiz o ümitsizliği hissizliği yaşıyoruz beklemenin en zor kısmı işte bu ama burda bi nebze birbirimize umut veriyoruz işte bol bol sabır ve dua canım Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi

Hahaha deliyiz valla bende yaptım bendede yok 2.çizgi bide yarın yapcam
Canım senin dondurulmuş 5 gün embriyosu 2 taneydi dimi? Çatlatma iğnesi kullanmamışsındır o zaman ??? Benim bu akşam 11:30da çatlatma iğnesi yapılalı 8 gün dolacak belki birazdan test alırsam belki dayanamayıp yapıveririm :)

Kizlar yaaa . Bende bi hissizlik var sanki heyecanimi kaybediyorum . Uzuluyorum bu halime . Oysa 7 senedir ugrasiyorum ot çöp film ameliyat asilama
Yaşım 41 olduğu icin bir yamdan tedirgin miyim ki acaba
İnsan bazen ister istemez olumsuz düşünebiliyor canım önemli olan bunu en kısa sürede atlatıp pozitif düşünceye dönmek. İnş bu sefer göbüşün de kucağın da dolar bitanem

Yaaaa çok sevindimmmmm
İnş hepimizin ikonları olacak. Valla kendime dua ederken size de hep dua ediyorum. Çok saol tatlım. Benim ki şans için böyle kalsın olmaz mı :)

Canım 3.gün embriyosuydu benim dondurulmuş ama bende transferden 4 gün önce yaptım çatlatma iğnesi hatta dr bunu açıklamıştı bana ama hatırlamıyorum sebebini yani 9 gün oldu ben ovitrelle yapalı testide dün akşam yaptım çıksaydı ilaçtan diyecektim ama etkisi geçmiş ki bişey çıkmadı

Kızlar bizim evde hem alaturka hem alafranga tuvalet var ben normalde kendi evimde bile türk usulü olanı kullanırdım hep ama transfer günü sordum klozeti kullan dediler gerçekten de çok daha rahat oluyor. Şimdi ben idrar testi için bardağa idrar yapmak için klozeti kullanamıycam normal tuvalete otursam zor olur mu sıkıntı olur mu acaba? Transferin 3. Günümdeyim henüz. Gerçi düşünüyorum her evde klozet yok sonuçta. O nedenle birçok kişi transfer gününden itibaren normal tuvaleti kullanıyordur. Amann ne bileyim deli sorular kafamda, ama siz yine de cvp yazın tamam mı şekerler :)

Bn klozetteyken ypmstm bi kere cnm. hafif ayağa kalkıp. bi dene yapamzsan dgernde yap.bnm evde alaturka yok cnku

Bence bisi olmaz cok skma kendni otuturken agir hareketlerle yap. Had bakalm yalanci poztflik gecmsmi bak.ben baktm yok artk rahatladm

Canım her tüp bebek yaptıran klozet kullanmıyordur ya ben klozet kullanıyorum imkanın varsa onu kullan ama yoksada bişey olacağını sanmıyorum dikkat et sadece hadi ne çıkacak bakalım geçmişmi ilacın etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…