Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar yaaa . Bende bi hissizlik var sanki heyecanimi kaybediyorum . Uzuluyorum bu halime . Oysa 7 senedir ugrasiyorum ot çöp film ameliyat asilama
Yaşım 41 olduğu icin bir yamdan tedirgin miyim ki acaba
Arkadasım yaşla ilgisi yok . Artık yorulduk hepimiz duygularımız çok git gel oldu .

Kızlar dayanamadım gittim idrar testi aldım 5 tane pyroclinice marka. 10 tane de sipariş ettim getirtecekler. Ben küçük bir ilçede oturuyorum burada hep bebetime marka var hiç kimse memnun değil ben de 1-2 defa mecburiyetten almıştım ama hiç memnun kalmadım idrar doğru düzgün dağılmıyor bile. Proclinice iyi gibi sanki. Kızlar mümkün olduğunca aynı marka ile test yapalım yani benle siz aynı anlamında söylemiyorum herkes kendi markasından memnunsa hep o marka ile devam etsin çünkü her markanın hassasiyeti farklı. Farkı günlerde yaptığımız testler arasındaki farkı anlamak için öylesi daha iyi olur diye düşündüm. Eğer pozitifi yakalarsak ki inş yakalarız bir markayla daha teyit edip kan testine koşarız mutlu mesut. Benim naçizane fikrim bu arkadaşlar. Bu arada kullandığınız idrar testlerinin markasını da yazarsanız kızlar marka ile ilgili bildiklerimizi de yazarız ne dersiniz? Var mı proclinice ile ilgili bilgisi olan?

Kızlar 2-3 gündür çok sık idrara çıkıyorum 1-2 saatte bir. Geceleri çıkmıyorum ama sabaha karşı sıkışıp tuvalate gidiyorum gelip geri yatıyorum. Eskiye göre sıvı alımım daha fazla ama yine de idrara gidiş sayımda bariz artış var. İdrar yaparken yanma veya vaginal akıntı yok. Ama her ihtimale karşı iğne yaptırmaya acile gitmişken idrar testi de yaptırcam iltihap falan var mı diye. Umarım yoktur.

Yoktur hayatım , sıvı arttığı için artmıştır.

Kızlar bugün transferin 3. Günü. Bu akşam 23:30da çatlatma iğnesi yapılalı 9 gün doluyor (diğer mesajda yanlışlıkla 8 yazmışım) yarın sabah ilk idrarla ilk testimi yapayım diyorum transferin de 4. Günü oluyor. Bakalım iğnenin etkisi geçmiş mi?? Sonra da her sabah idrar testine devam edicem. İnş pozitifi görürüm. İnş hepimiz görürüz. Hayırlısı hakkımızda :)

Laboquıck , freely , hcg markalarını denedim hepsi yanıltıcı pozitif gösterdiler ama predictor erken gebelik hep negatif gösterdi en doğrusu bence o .pahalı ama en azından hayal kırıklığı yaratmıyor .

Haydi bismillah ozaman sana iyi şanslar :)

Atlatırsın bak bende dün çok kötü bir gün yaşadım . Gelip geçiyor . Allah dermansız dert vermesin hepimiz tedavi oluyoruz Demekki bizlerde umut var .
İnşallah canım çok sağol inan artık nefesim daralıyor.. Namaz kılıp ciksam biraz

Tatlım predictorle ilgili burda çok fazla yalancı pozitif okudum. Ben 1 defa kullandım onu negatif çıktı ama okuduklarıma dayanarak korkumdan onu almıyorum yine de

huriye048 yaptinmi canm.test ne cikti. Kizlar ne olsa beni buluyo ilk once kabizdim simdi ishal midem agriyo.sanirim.idrar yollarinida usuttum bu jeller sayesind of cok zormus ya . normal gebelik de boyle dertler yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…