Hic bi belirti yok canmben ilk tüp bebekte progeston iğnesi yaptırmıştım hergün ama hiç bi sıkıntı yaşamadım ve zaten sonuçta negatifti bünyeye göre degişebiliyo demekki senin belirtiler varmı inşallah istedigine kavuşursun :)
Yarından başlayacağım ama pozitif görsemde kan için bekleyeceğim gününü canım inşallah tutunmuştur yavrularım bu defaCanim benim Allah kolaylik ve sabır versin . Ama sanirim test gününü beklemeyeceksin
Evet jelde kullaniyirum kapsulde ikisinide verdi bani kapsul yurumek gerekmiyoCanim arkadaşların bahsettiği fitil degil jel sanirim . Benim ki de kapsül mesela . Ama ben hep yattim yanlismi yaptim bilmiyorum
Canm.predictor 2 defa yaniltti beni hcg igesinden dolayi cok.hassas yaLaboquıck , freely , hcg markalarını denedim hepsi yanıltıcı pozitif gösterdiler ama predictor erken gebelik hep negatif gösterdi en doğrusu bence o .pahalı ama en azından hayal kırıklığı yaratmıyor .
Valla bi atlatsak bugunleriBugün iyice kendimi garip hissediyorum .6 günü hayırlısı ile bi atlatabilsem
İnsallah canm InsallahYarından başlayacağım ama pozitif görsemde kan için bekleyeceğim gününü canım inşallah tutunmuştur yavrularım bu defa
Cnm sen hangi testi aldn clearblue iyi dmsti HuriyeYarından başlayacağım ama pozitif görsemde kan için bekleyeceğim gününü canım inşallah tutunmuştur yavrularım bu defa
Valla canım albi diye bi test bayram olunca nöbetçi eczanede bulduğumuzla idare ediyoruz ama ben markaya çok takılmıyorum bebetıme diye bi marka var sadece o berbat işte ilk transferimde erken test almıştım doğruydu ama değmez zaten kan vereceğim cuma günü bu idrar testlerini öylesine yapıyorum diyebilirimCnm sen hangi testi aldn clearblue iyi dmsti Huriye
Ay bende bende mahfoldum bu igneler yuzunden yolda bile yuruyemiyorum felcli gibiyimBen ignesini oluyorum canim bugun 27.ignemi olucam ignesi bi yan etki yapmiyo sadece popusumun ustune oturamiyorum
Beni hiç yanıltmadı preseed erken gebelik hep negatifCanm.predictor 2 defa yaniltti beni hcg igesinden dolayi cok.hassas ya
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bol sıvı al susuz kalma canım. Beslenmene dikkat ethuriye048 yaptinmi canm.test ne cikti. Kizlar ne olsa beni buluyo ilk once kabizdim simdi ishal midem agriyo.sanirim.idrar yollarinida usuttum bu jeller sayesind of cok zormus ya . normal gebelik de boyle dertler yoktu
Canım aslında test yapmadan beklemek en güzeli ama sabredemiyorum ben ondan aldım.Benim esim test mest almazpazartesi cikarsam oglani.okula birakmaya alirim belki
Canım clearblue erken gebelik testi iyi diyorlar gerçekten ama ben bulamıyorum bir türlü onu.Cnm sen hangi testi aldn clearblue iyi dmsti Huriye
Canım sen rapor ile mi yaptırıyorsun çapadaçok teşekkür ederim rabbim isteyen herkesin bu mutluluktan geri koymaz beni ve benim gibi olanlarıda seçmez mudarımızı verir inşallah hayırlısıyla
dün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..Hayatım şimdi bunları hiç düşünme bayramı atlat , adet olunca yeni bir şans yeni bir heves yine gücünü toplar Allah ın izniyle yaparsın bebeğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?