Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Hic bi belirti yok canm

Benim esim test mest almaz pazartesi cikarsam oglani.okula birakmaya alirim belki

Canm.predictor 2 defa yaniltti beni hcg igesinden dolayi cok.hassas ya

Cnm sen hangi testi aldn clearblue iyi dmsti Huriye
Valla canım albi diye bi test bayram olunca nöbetçi eczanede bulduğumuzla idare ediyoruz ama ben markaya çok takılmıyorum bebetıme diye bi marka var sadece o berbat işte ilk transferimde erken test almıştım doğruydu ama değmez zaten kan vereceğim cuma günü bu idrar testlerini öylesine yapıyorum diyebilirim

Canm.predictor 2 defa yaniltti beni hcg igesinden dolayi cok.hassas ya
Beni hiç yanıltmadı preseed erken gebelik hep negatif Çubuk gibi olan testler çok kalitesiz . Kaset tiplilerde fazla idrar damlatırsan dağalıyor.

Predictor erken gebelik yazacaktım kafam daldı :)

huriye048 yaptinmi canm.test ne cikti. Kizlar ne olsa beni buluyo ilk once kabizdim simdi ishal midem agriyo.sanirim.idrar yollarinida usuttum bu jeller sayesind of cok zormus ya . normal gebelik de boyle dertler yoktu
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Bol sıvı al susuz kalma canım. Beslenmene dikkat et

Kızlar acilde idrar testime baktırdım şükür temiz çıktı enfeksiyon falan yok. Dayanamayıp kendim evde gebelik testi yaptım çoook çoooook silik ikinci çizgi çıktı. 2.5 saatlik idrarla yaptım akşam idrarı ile. Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi silinmek üzere. Sabah ilk idrarla tekrar yapıcam sirine82

Kızlar ben perşembe günü transferin 8. Günü işe geri dönüyorum evde klozet var ama orada yok. Normal türk usulü tuvalete oturmak sıkıntı olur mu acaba? Bu tuvalet işine çok takıldım galiba. Ne dersiniz???

Hayatım şimdi bunları hiç düşünme bayramı atlat , adet olunca yeni bir şans yeni bir heves yine gücünü toplar Allah ın izniyle yaparsın bebeğini :)
dün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…