Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

dün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Belki eşin maddiyatınızı ayarlayacaktır hayatım o arada . Her yeni ay yeni umut . Sende şanslı günlerde eşinle birlikte olarak değerlendirirsin. Hem bidahaki yıla ne kaldı 3 ay. 3 ayda belki normal yolla olur . Sen hiç dert etme bunları bak bende direk tüp bebek yapmadım aşılama yaptım . Bu olmazsa maddiyatımızı ayarlicaz . Herşeyin hayırlısı . Eşinide anlamaya çalış büyük paralar bu tedaviler

dün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Tatlım yaşın kaçtı? İstersen 1-2 ay dinlen vücudun dinlensin ruhun dinlensin eşin de belki fikir değiştirir o arada. Hem tüpte tutmayıp sonrasında kendiliğinden gebe kalan da az değil. encokistedigimsin var mesela etrafımda duyduklarım da var. Hakkında hayırlısı bitanem

Tatlıım rahat ol bende 1haft sonra ıse baslamd benmde ıss yerınde klozet yok gayet rahat yaptm hatta oyle sıkısmıstımkı dırek gırdım ay alaturka tuvalete orurdum bısey olurmu dıye dusunemedım bıle sıkıntı etme canım hıc bısey olmaz hıjyene dıkkat et yeter. Malum ıs yerı tuvaletı toplu kullanıloyo

Caktrmadan bi kan verseydin betahcgye baktrsaydin abla hastanede

Rumuz .................Transfer ..........Test günü

Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek

Saol tatlım sizden duyunca içim rahatlıyor gerçekten iyi ki varsınız

Caktrmadan bi kan verseydin betahcgye baktrsaydin abla hastanede
Oyyy çok güldüm kuzucum
Tatlım ben zaten hastanede çalışıyorum hep oradayım ama daha 3. Gün tatlım. Ayrıca küçük bir hastane olduğu için idrarda gebelik testi var ama kan testi birkaç günde çıkıyor malesef. Bu arada çok tatlısın şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…