Nerde yani hangi hastanede basliyorsunKizlarrrr simdi gorusmeden ciktim cok guzel gecti adet olunca basliyoruz hayirlisiyla ...heycandan öldum resmen ...
Belki eşin maddiyatınızı ayarlayacaktır hayatım o arada . Her yeni ay yeni umut . Sende şanslı günlerde eşinle birlikte olarak değerlendirirsin. Hem bidahaki yıla ne kaldı 3 ay. 3 ayda belki normal yolla olur . Sen hiç dert etme bunları bak bende direk tüp bebek yapmadım aşılama yaptım . Bu olmazsa maddiyatımızı ayarlicaz . Herşeyin hayırlısı . Eşinide anlamaya çalış büyük paralar bu tedavilerdün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Tatlım yaşın kaçtı? İstersen 1-2 ay dinlen vücudun dinlensin ruhun dinlensin eşin de belki fikir değiştirir o arada. Hem tüpte tutmayıp sonrasında kendiliğinden gebe kalan da az değil.dün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Ist bahacecide canimNerde yani hangi hastanede basliyorsun
Sevindim lafam karismisti kapsulun ismi neEvet jelde kullaniyirum kapsulde ikisinide verdi bani kapsul yurumek gerekmiyo
Canim ben onun ovulasyon testini kullanmistim . Bildigom kadari ile piyasada bulunmuyor ve pahaliCanım clearblue erken gebelik testi iyi diyorlar gerçekten ama ben bulamıyorum bir türlü onu.
Canım neden zaman kaybetmek ostemiyorsun yaş kaç. Biraz dinlen istersen ruhun bedenin dinlense birazdün adet oldum.eşim artık bekleyelim diyor .seneye deneriz diyor.bu da beni gerçekten üzüyo vakit kaybetmek istemiyorum ne yapacağım inanın bilmiyorum..
Tatlıım rahat ol bende 1haft sonra ıse baslamd benmde ıss yerınde klozet yok gayet rahat yaptm hatta oyle sıkısmıstımkı dırek gırdım ay alaturka tuvalete orurdum bısey olurmu dıye dusunemedım bıle sıkıntı etme canım hıc bısey olmaz hıjyene dıkkat et yeter. Malum ıs yerı tuvaletı toplu kullanıloyoKızlar ben perşembe günü transferin 8. Günü işe geri dönüyorum evde klozet var ama orada yok. Normal türk usulü tuvalete oturmak sıkıntı olur mu acaba? Bu tuvalet işine çok takıldım galiba. Ne dersiniz???
Caktrmadan bi kan verseydin betahcgye baktrsaydin ablaKızlar acilde idrar testime baktırdım şükür temiz çıktı enfeksiyon falan yok. Dayanamayıp kendim evde gebelik testi yaptım çoook çoooook silik ikinci çizgi çıktı. 2.5 saatlik idrarla yaptım akşam idrarı ile. Sanırım çatlatma iğnesinin etkisi silinmek üzere. Sabah ilk idrarla tekrar yapıcam @sirine82
Evet ya hepimiz hamile kalalım hepimizAllahım şu liste hamilelerle dolsa yarabbiiimmmmm (amin)
Saol tatlım sizden duyunca içim rahatlıyor gerçekten iyi ki varsınızTatlıım rahat ol bende 1haft sonra ıse baslamd benmde ıss yerınde klozet yok gayet rahat yaptm hatta oyle sıkısmıstımkı dırek gırdım ay alaturka tuvalete orurdum bısey olurmu dıye dusunemedım bıle sıkıntı etme canım hıc bısey olmaz hıjyene dıkkat et yeter. Malum ıs yerı tuvaletı toplu kullanıloyo
progestonSevindim lafam karismisti kapsulun ismi ne
AminnnnAllahım şu liste hamilelerle dolsa yarabbiiimmmmm (amin)
Benimki deprogeston
Oyyy çok güldüm kuzucumCaktrmadan bi kan verseydin betahcgye baktrsaydin ablahastanede
AmiiiiiinnnnnnAllahım şu liste hamilelerle dolsa yarabbiiimmmmm (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?