1 önceki sayfada var canımListe nerde
Bir iki sayfa geriyi kontrol etsen canimListe nerde eeee eeee ee
Kızlar bahceci mi memorial sisli miBir iki sayfa geriyi kontrol etsen canim
Burada.Rumuz .................Transfer ..........Test günü
Dipblue ...................25 Ağs ................8 Ey
1Nisan .......................6 Eylül. ..........21 Ey
Dnya. ........................14 Eylül ..........25 Ey
687403 (Gülay ).......19 Eylül ............2 Ekim
Kayisicekirdegi.......19 Eylül. .........28 Eylül
Encokistedigimsin.21 Eylül .............3 Ekim
Ayseankara ............21 Eylül. ..........30 Eylül
Dyg_brk ...................22 Eylül .............2 Ekim
sirine 82 ...................22 Eylül .............3 Ekim
MK128 ......................22 Eylül..............6 Ekim
Huriye ......................23 Eylül.............5 Ek
Canim ben izmirde yaptırdığım icin bilmiyorumKızlar bahceci mi memorial sisli mi
Aa supermis hastanede calisman yinede test gnunu bekleyecekmsn?Oyyy çok güldüm kuzucum
Tatlım ben zaten hastanede çalışıyorum hep oradayım ama daha 3. Gün tatlım. Ayrıca küçük bir hastane olduğu için idrarda gebelik testi var ama kan testi birkaç günde çıkıyor malesef. Bu arada çok tatlısın şekerim
Ben bahcecide yaptiriyorum cnm cokda memnunum gayey ilgililer ve herkes isini cok iyi biliyo tavsiye ederimTsk ederm bende iki merkez arasında kaldım hangisini tavsiye eder siniz
Doktorun hangisi güvenc bey mi Erbil miBen bahcecide yaptiriyorum cnm cokda memnunum gayey ilgililer ve herkes isini cok iyi biliyo tavsiye ederim
Ben aytun hanima gidiyorum gayet memnunum ama dedigin doktorlarda iyimisDoktorun hangisi güvenc bey mi Erbil mi
Güvenç bey cok begeniyorlarBen aytun hanima gidiyorum gayet memnunum ama dedigin doktorlarda iyimis
Her zaman degil bir problem goruyolarsa bekletiyolar benim bekledi mesela onumuzdeki sali yada carsamba insallah transfer yapilck ama merak etme herkeste ayni olcak diye bisey yok sende sorun cikmazsa ertelemezlerYa ben sirnaktan. Istanbula gidecem de yumurta toplandık dan sonra 1 ay bekletiyorlar mi transfer için
Sen ne kadar bekledinHer zaman degil bir problem goruyolarsa bekletiyolar benim bekledi mesela onumuzdeki sali yada carsamba insallah transfer yapilck ama merak etme herkeste ayni olcak diye bisey yok sende sorun cikmazsa ertelemezler
canım yaş 33 1 kere aşılama denendi .zaten şimdi başka dr ve tüp bebek merkez arayışı içine girdim.izmirde bildiğiniz bi yer varmı arkadaşlar.salı günüde işe başlıyorum 2. tedaviyi çalışırken nasıl yaptırcam o da canımı sıkıyo.Tatlım yaşın kaçtı? İstersen 1-2 ay dinlen vücudun dinlensin ruhun dinlensin eşin de belki fikir değiştirir o arada. Hem tüpte tutmayıp sonrasında kendiliğinden gebe kalan da az değil.encokistedigimsin var mesela etrafımda duyduklarım da var. Hakkında hayırlısı bitanem
eylul28 ekim degil cnmCanım bence erken idrar testi için 28 ekim test günün sen nerden baksan 6 gün önce test yapmışsın normal yani çıkmaması ben 2.denememde test günümden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı inşallah pozitif olur kötü düşünme
Bir ay bekledim bendeSen ne kadar bekledin
Neden cnm sorun neydiBir ay bekledim bende
Calisirken biraz sikinti oluyo gercekten surekli izin almak durumunda kaliyosun isyeri sorun cikartmiyosa izin olayina cok zorlanmazsincanım yaş 33 1 kere aşılama denendi .zaten şimdi başka dr ve tüp bebek merkez arayışı içine girdim.izmirde bildiğiniz bi yer varmı arkadaşlar.salı günüde işe başlıyorum 2. tedaviyi çalışırken nasıl yaptırcam o da canımı sıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?