Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Neden cnm sorun neydi
Opudan onceki kan testimde progestan degerim yuksek cikmisti ohss olma riskim vardi ve ufak capta oldumda zaten eger hamile kalirsam durum daha vahim olabilirdi ve bebegi kaybetmeye kadar gidebilirdi bu risklerden dolayi erteledi

Pardon eylül demek istemiştim canım aman hele ki öyle 1 ay falan değil bekleme süresi kesin buharlaşıp uçardım daraldığımdan şimdi bile çatlıyorum
ya şimdide kasiklarima bi agri girmiş tuvalete gidiyom bisey yok sanki idrar yeri üsutur gibi idrar birikmiş gibi niye birden bole oldum anlamadm

Opudan onceki kan testimde progestan degerim yuksek cikmisti ohss olma riskim vardi ve ufak capta oldumda zaten eger hamile kalirsam durum daha vahim olabilirdi ve bebegi kaybetmeye kadar gidebilirdi bu risklerden dolayi erteledi
Hmm ya sana bisey dicem toplamda 15 bin TL getircem yeterli olur demi

Memoriale gitmedim cnm hic bilemicem ama bence ikisiylede bi gorusme yapip ole karar verebilirsin kendini kliniktede rahat hissetmen onemli cunku hangisi icine sinerse oraya gidersin

Sagol cnm insallah hepimiz icin hayirli haberler vermeyi nasip etsin rabbim kolay seyler degil yasadiklarimiz malesef

Kizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 cikti dr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen

Canim 5 ten yukarisi hamilelik kabul edilir kacinci gunun

5.gününde bu değer bence iyi bile çıkmış canım inşallah artarak devam eder kavuşursun evladına ama erken öğrenmekte bu anlamda kötü oluyor işte katlayacakmı artacakmı yinede ilaç fln almamaya çalış çok

Hatta küçük bi hesap yaptım ne kadar doğru yada mantıklı bu hesabım bilmiyorum ama 11.gün değerin 80 lerde olur katlayarak arttığını düşünürsek ki inşallah öyle olacak inanıyorum ben artı dr lara hiç bakma kalp atışı duyana kadar gebelik bile saymıyorlar durumu gaddar kadayıflar halbu ki biz zigotken evladımız diyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…