Pardon eylül demek istemiştim canım aman hele ki öyle 1 ay falan değil bekleme süresi kesin buharlaşıp uçardım daraldığımdan şimdi bile çatlıyorumeylul28 ekim degil cnm
Opudan onceki kan testimde progestan degerim yuksek cikmisti ohss olma riskim vardi ve ufak capta oldumda zaten eger hamile kalirsam durum daha vahim olabilirdi ve bebegi kaybetmeye kadar gidebilirdi bu risklerden dolayi ertelediNeden cnm sorun neydi
ya şimdide kasiklarima bi agri girmiş tuvalete gidiyom bisey yok sanki idrar yeri üsutur gibi idrar birikmiş gibi niye birden bole oldum anlamadmPardon eylül demek istemiştim canım aman hele ki öyle 1 ay falan değil bekleme süresi kesin buharlaşıp uçardım daraldığımdan şimdi bile çatlıyorum
Hmm ya sana bisey dicem toplamda 15 bin TL getircem yeterli olur demiOpudan onceki kan testimde progestan degerim yuksek cikmisti ohss olma riskim vardi ve ufak capta oldumda zaten eger hamile kalirsam durum daha vahim olabilirdi ve bebegi kaybetmeye kadar gidebilirdi bu risklerden dolayi erteledi
Calisirken biraz sikinti oluyo gercekten surekli izin almak durumunda kaliyosun isyeri sorun cikartmiyosa izin olayina cok zorlanmazsın
aşılamayı çalışırken yaptırmıştım çok strese girdim,değerlerim bi türlü yükselmedi ve olumsuz olmuştu.tüp bebekte de evdeydim sıkıntı yaşamadım ama sonuç olumsuz oldu o ayrı mesele neyse rabbim hayırlısını nasip etsin 1_2 ay dinlencem sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorum..
Olur cnm kan tesleri falan kliniklerde fazla tutuyo onlari disarda baska yerlerdede yaptirabilirsin seni uyariyolar zaten o sekilde daha uygunada geliyoHmm ya sana bisey dicem toplamda 15 bin TL getircem yeterli olur demi
Valla ben kiralik ev falanda tutacam bi yanımda 15 16 falan getircemOlur cnm kan tesleri falan kliniklerde fazla tutuyo onlari disarda baska yerlerdede yaptirabilirsin seni uyariyolar zaten o sekilde daha uygunada geliyo
Ben varimmmIcın zde bahceci fulya da yaptıran var mi
Canim 5 ten yukarisi hamilelik kabul edilir kacinci gununKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Canm sali gunu olsum transfer 5. GunumCanim 5 ten yukarisi hamilelik kabul edilir kacinci gunun
Bence hamilelik var ve sen erken ogrendin canimCanm sali gunu olsum transfer 5. Gunum
Sıvıyı çok tükettiğin için olabilir mi acaba canım inşallah üşütme fln değildirya şimdide kasiklarima bi agri girmiş tuvalete gidiyom bisey yok sanki idrar yeri üsutur gibi idrar birikmiş gibi niye birden bole oldum anlamadm
5.gününde bu değer bence iyi bile çıkmış canım inşallah artarak devam eder kavuşursun evladına ama erken öğrenmekte bu anlamda kötü oluyor işte katlayacakmı artacakmı yinede ilaç fln almamaya çalış çokKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Ben bahcecıde yaptırdım fulya daIcın zde bahceci fulya da yaptıran var mi
Hatta küçük bi hesap yaptım ne kadar doğru yada mantıklı bu hesabım bilmiyorum ama 11.gün değerin 80 lerde olur katlayarak arttığını düşünürsek ki inşallah öyle olacak inanıyorum ben artı dr lara hiç bakma kalp atışı duyana kadar gebelik bile saymıyorlar durumu gaddar kadayıflarKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
aytun hanima bende bir ikikere miayne oldum opumu da o yapmisti bende cok memnun kaldim cok sicak guleryuzlu bir drBen aytun hanima gidiyorum gayet memnunum ama dedigin doktorlarda iyimis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?