Cok bile bence yeter tabiki fazla fazla gelirHmm ya sana bisey dicem toplamda 15 bin TL getircem yeterli olur demi
İdrarda pozitifi görürsem o zaman erkenden baktırırım belki. Yoksa bekliycem canımAa supermis hastanede calisman yinede test gnunu bekleyecekmsn?
Canım benim bu kadar erken daha 4. Gününde 9.5 süper bence. Çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır sanırım senin 11 gün oldu galiba. İnş hamişsin canım ağrıların da yerleşme nedeniyledir inş bitanem.Kizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Canım transfer günü sayılmıyor 4. Günün yani. Bu değer gerçekten doğruysa ve katlanarak yükselirse (inş amin) çoğul gebelik bile olabilirCanm sali gunu olsum transfer 5. Gunum
Kanda çıkar belki arkadasm tabi ki de yptr kan testini.idrar tsti yanıltıcı olabikiyoben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadimkafam allk bullak ya
Kuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan insan çok. Lütfen olumsuz düşünme bitanem. Ben bir sürü forum okuyorum örnek olsun diye. İnan idrarda çıkmayıp aynı gün kanda baktırıp değeri 100ün üzerinde olanlar bile var. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm. Testin ne marka canım?ben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadimkafam allk bullak ya
Ay çok güldüm yaaaaa bende dün bebeğimle konuştum , daha sperm ama benim evladımHatta küçük bi hesap yaptım ne kadar doğru yada mantıklı bu hesabım bilmiyorum ama 11.gün değerin 80 lerde olur katlayarak arttığını düşünürsek ki inşallah öyle olacak inanıyorum ben artı dr lara hiç bakma kalp atışı duyana kadar gebelik bile saymıyorlar durumu gaddar kadayıflarhalbu ki biz zigotken evladımız diyoruz :)))
Oho doktor bu işlerden anlamıyor 9.5 bizim gözümüzde Kocaman Bebek .ilaç yada iğnenin etkisi okadar yüksek olmazKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Hayatım kurukayısı ye üstüne ılık su iç . İlaç doğal değil . Çorba iç sulu şeyler dene bence .kızlar ya bu kabızlık beni öldürecek 2 veya 3 gun oldu daha cıkamadım tuvalete bana kayısıda sularıda fayda etmiyo mecbur doktorun verdigi kabızlık ilacını içecem hiç içmekte istemiyorum bi zararı olur diye oyy oyyy
yaptım kız aksamdan sıcak suya kayısı bırakıyodum sabah içiyodum hosafını yiyordum yok banamısın demiyoHayatım kurukayısı ye üstüne ılık su iç . İlaç doğal değil . Çorba iç sulu şeyler dene bence .
Ayy benim de hep 0larda. 0.1 falan. En yüksek 0.4 yada 0.7 idi galiba gıcık şey. Hatta bir seferinde umutla gittim yine ve sonuç 0.00 çıkmıştı düşünün halimi.Bence kanda baktır idrar daha hassas ama kan testi kesin sonuç verir mesela benim 1'den yüksek hiç çıkmadı kan değerim .
Canım ıkınmak daha tehlikeli bence. Şurubun adı osmolak yada duphalac dimi? Çok ihtiyaç halinde içilebilir zararı olmaz. Sabah aç karnına iç yine çıkış olmazsa akşam tekrar aç karnına iç canım. Ikınma sakın. Yürüyüş yap barsağın hareketlensin bol su iç incir ye bol zeytinyağlı salata yap ye. Tahıllı ekmek tüket bundan sonra tatlım. Az az sık sık ye çorba sulu yemek falan ye. Geçer inşkızlar ya bu kabızlık beni öldürecek 2 veya 3 gun oldu daha cıkamadım tuvalete bana kayısıda sularıda fayda etmiyo mecbur doktorun verdigi kabızlık ilacını içecem hiç içmekte istemiyorum bi zararı olur diye oyy oyyy
Canim ben erol tamvergene gidiyorumcanım yaş 33 1 kere aşılama denendi .zaten şimdi başka dr ve tüp bebek merkez arayışı içine girdim.izmirde bildiğiniz bi yer varmı arkadaşlar.salı günüde işe başlıyorum 2. tedaviyi çalışırken nasıl yaptırcam o da canımı sıkıyo.
Oho doktor bu işlerden anlamıyor 9.5 bizim gözümüzde Kocaman Bebek .ilaç yada iğnenin etkisi okadar yüksek olmaz
Bence hamilelik var ve sen erken ogrendin canim
5.gününde bu değer bence iyi bile çıkmış canım inşallah artarak devam eder kavuşursun evladına ama erken öğrenmekte bu anlamda kötü oluyor işte katlayacakmı artacakmı yinede ilaç fln almamaya çalış çok
Hatta küçük bi hesap yaptım ne kadar doğru yada mantıklı bu hesabım bilmiyorum ama 11.gün değerin 80 lerde olur katlayarak arttığını düşünürsek ki inşallah öyle olacak inanıyorum ben artı dr lara hiç bakma kalp atışı duyana kadar gebelik bile saymıyorlar durumu gaddar kadayıflarhalbu ki biz zigotken evladımız diyoruz :)))
Canım benim bu kadar erken daha 4. Gününde 9.5 süper bence. Çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır sanırım senin 11 gün oldu galiba. İnş hamişsin canım ağrıların da yerleşme nedeniyledir inş bitanem.
Canım transfer günü sayılmıyor 4. Günün yani. Bu değer gerçekten doğruysa ve katlanarak yükselirse (inş amin) çoğul gebelik bile olabilir
ins kizlar dediginiz gibidir ilaclarin.etkisi degildirsirine82 Canım bence tüp bebek merkezini ara bhcg değerini ve sıkıntılarını söyle daha kesin birşey söylerler ne yapacağını söylerler. Tahminen 2 gün sonra bir daha baktır derler. Eğer öyle derlerse 48 saatin tam olarak dolmasını bekle ve öyle ver kanı ikiye katlanmış mı görmek için. İnş hamişsindir canım çok sevinirim senin adına :)
saol cnm bişey cikmayinca uzuldum testim bebetime diye bi testKuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan insan çok. Lütfen olumsuz düşünme bitanem. Ben bir sürü forum okuyorum örnek olsun diye. İnan idrarda çıkmayıp aynı gün kanda baktırıp değeri 100ün üzerinde olanlar bile var. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm. Testin ne marka canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?