Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım benim bu kadar erken daha 4. Gününde 9.5 süper bence. Çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır sanırım senin 11 gün oldu galiba. İnş hamişsin canım ağrıların da yerleşme nedeniyledir inş bitanem.

sirine82 Canım bence tüp bebek merkezini ara bhcg değerini ve sıkıntılarını söyle daha kesin birşey söylerler ne yapacağını söylerler. Tahminen 2 gün sonra bir daha baktır derler. Eğer öyle derlerse 48 saatin tam olarak dolmasını bekle ve öyle ver kanı ikiye katlanmış mı görmek için. İnş hamişsindir canım çok sevinirim senin adına :)

ben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadim kafam allk bullak ya

ben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadim kafam allk bullak ya
Kuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan insan çok. Lütfen olumsuz düşünme bitanem. Ben bir sürü forum okuyorum örnek olsun diye. İnan idrarda çıkmayıp aynı gün kanda baktırıp değeri 100ün üzerinde olanlar bile var. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm. Testin ne marka canım?

Kızlar bugün transferin 4. Günü. 3-4 saattir adet olacak gibi alt karın bölgemde ağrı var. Normalde adetime tahminen 6-7 gün var. İnş bebişlerin tutunma belirtisidir. Sabah ilk idrarla test yaptım çook çooooook silik ikinci çizgi var dün gece çatlatma iğnesi olalı 9 gün doldu onun etkisi devam ediyor galiba??

Ay çok güldüm yaaaaa bende dün bebeğimle konuştum , daha sperm ama benim evladım

Bence kanda baktır idrar daha hassas ama kan testi kesin sonuç verir mesela benim 1'den yüksek hiç çıkmadı kan değerim .

kızlar ya bu kabızlık beni öldürecek 2 veya 3 gun oldu daha cıkamadım tuvalete bana kayısıda sularıda fayda etmiyo mecbur doktorun verdigi kabızlık ilacını içecem hiç içmekte istemiyorum bi zararı olur diye oyy oyyy

Oho doktor bu işlerden anlamıyor 9.5 bizim gözümüzde Kocaman Bebek .ilaç yada iğnenin etkisi okadar yüksek olmaz

Hayatım kurukayısı ye üstüne ılık su iç . İlaç doğal değil . Çorba iç sulu şeyler dene bence .

Bence kanda baktır idrar daha hassas ama kan testi kesin sonuç verir mesela benim 1'den yüksek hiç çıkmadı kan değerim .
Ayy benim de hep 0larda. 0.1 falan. En yüksek 0.4 yada 0.7 idi galiba gıcık şey. Hatta bir seferinde umutla gittim yine ve sonuç 0.00 çıkmıştı düşünün halimi.

Canım ıkınmak daha tehlikeli bence. Şurubun adı osmolak yada duphalac dimi? Çok ihtiyaç halinde içilebilir zararı olmaz. Sabah aç karnına iç yine çıkış olmazsa akşam tekrar aç karnına iç canım. Ikınma sakın. Yürüyüş yap barsağın hareketlensin bol su iç incir ye bol zeytinyağlı salata yap ye. Tahıllı ekmek tüket bundan sonra tatlım. Az az sık sık ye çorba sulu yemek falan ye. Geçer inş

Canim ben erol tamvergene gidiyorum

Oho doktor bu işlerden anlamıyor 9.5 bizim gözümüzde Kocaman Bebek .ilaç yada iğnenin etkisi okadar yüksek olmaz
Bence hamilelik var ve sen erken ogrendin canim

Canım transfer günü sayılmıyor 4. Günün yani. Bu değer gerçekten doğruysa ve katlanarak yükselirse (inş amin) çoğul gebelik bile olabilir

ins kizlar dediginiz gibidir ilaclarin.etkisi degildir Rabbim.hepimize evlata nasip.etsin hayirlisiyla ins .dr oyle direk yuzime gebelik falan yok diyince aglicaktim.oracikta . huriye048 canm sema hanimi aradim seruma parol attr dedi patates ye dedi . simdi bu kan sonucunu soylersem.kizarlar niye erkenden baktirdiniz diye :).

saol cnm bişey cikmayinca uzuldum testim bebetime diye bi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…