Benimde hic 9.5 cikmamisti :) o.1 falan hep 0.5 bikeresinde 1 cikmistiAyy benim de hep 0larda. 0.1 falan. En yüksek 0.4 yada 0.7 idi galiba gıcık şey. Hatta bir seferinde umutla gittim yine ve sonuç 0.00 çıkmıştı düşünün halimi.
Bebetime cok.uyduruk bi test canm uzulme baska bi test denesensaol cnm bişey cikmayinca uzuldum testim bebetime diye bi test
Strestende oluyo ben.ilk.once kabizdim simdi ishal oldum agridan duramiyorum . incir.iyi geliyo canmyaptım kız aksamdan sıcak suya kayısı bırakıyodum sabah içiyodum hosafını yiyordum yok banamısın demiyo
Canim izme kendini düşüncesiz doktorKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Bugun testi yeniledinmi canm sabah idrarlar yapsaydin tatlim.İdrarda pozitifi görürsem o zaman erkenden baktırırım belki. Yoksa bekliycem canım
Hic sorma iste devlet hastanesi nede olsa diyorum tup bebek insan alistrir falan direk yok.bisey bunda pislik.kac sene evlat hasreti ceken var cektikleri stresi anlamadan boyle cevap.vermesi cok.yanlis.Rabbim.muhtac etmesin bunlaraCanim izme kendini düşüncesiz doktor
Canım olurmu oyle şey yarin kanteatini yaptir inşallah pozitif çıkarben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadimkafam allk bullak ya
yaptirayim ozamn insallh iyi sonuc alirimCa
Canım olurmu oyle şey yarin kanteatini yaptir inşallah pozitif çıkar
Canim benimde ara ata adet sancisi gibi kasik ağrım oluyor. Benim normalde tedavi baslamamis olsa idi adetime 5 gin vardi. Ama 1 hafta onceden sancim başlarKızlar bugün transferin 4. Günü. 3-4 saattir adet olacak gibi alt karın bölgemde ağrı var. Normalde adetime tahminen 6-7 gün var. İnş bebişlerin tutunma belirtisidir. Sabah ilk idrarla test yaptım çook çooooook silik ikinci çizgi var dün gece çatlatma iğnesi olalı 9 gün doldu onun etkisi devam ediyor galiba??
İnşallah canımyaptirayim ozamn insallh iyi sonuc alirim
Ozaman ilaç iç , su zeytinyağ iç bakalım etkisi olur belkiyaptım kız aksamdan sıcak suya kayısı bırakıyodum sabah içiyodum hosafını yiyordum yok banamısın demiyo
Benimde en yüksek 0.484 çıktı acaba yükselirmi dedimAyy benim de hep 0larda. 0.1 falan. En yüksek 0.4 yada 0.7 idi galiba gıcık şey. Hatta bir seferinde umutla gittim yine ve sonuç 0.00 çıkmıştı düşünün halimi.
Canm nasil bi kasilma dr a sorsan .bence bebegi etkilegecini sanmamKizlar ya ben tüp bebek icin ignelere basladim baslayali yani nerde ise ilk gunden beri . Sabahlari karin kaslarimda kasilma,oluyor. Ameliyatta da boyle olmustum açıyordu o zaman ameliyat yerim . Simdide transferden sonra cok arttı. Tedirgin oluyorum acaba tutmaz mi diye .cuku cok kasiliyor . Uyaninca kendime hakim olmaya calisiyorum . Ama bazen uykuda oluyor uyninca hissediyorum . Tedirgin oldum ya fikriniz ne bu konuda
Benimde en yüksek 0.484 çıktı acaba yükselirmi dedim9.5 çooook yüksek bence
Cnm bn de 2 tane açık amelyt gcrdm aynı anlattklrn bana da oluyo sabah kalkınca daha çok. Ameliut yerm agriyo brzKizlar ya ben tüp bebek icin ignelere basladim baslayali yani nerde ise ilk gunden beri . Sabahlari karin kaslarimda kasilma,oluyor. Ameliyatta da boyle olmustum açıyordu o zaman ameliyat yerim . Simdide transferden sonra cok arttı. Tedirgin oluyorum acaba tutmaz mi diye .cuku cok kasiliyor . Uyaninca kendime hakim olmaya calisiyorum . Ama bazen uykuda oluyor uyninca hissediyorum . Tedirgin oldum ya fikriniz ne bu konuda
Hiç kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar var sanırım Allah yardımcın olsunmerhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..
Cnm kalcaya yapstrdm bn otrnca kalcanın birz üst tarafa ypistr dedi yani otrp kalkınca etkilnmick birz üst kismamerhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?