Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim izme kendini düşüncesiz doktor

Canim benimde ara ata adet sancisi gibi kasik ağrım oluyor. Benim normalde tedavi baslamamis olsa idi adetime 5 gin vardi. Ama 1 hafta onceden sancim başlar

Kizlar ya ben tüp bebek icin ignelere basladim baslayali yani nerde ise ilk gunden beri . Sabahlari karin kaslarimda kasilma,oluyor. Ameliyatta da boyle olmustum açıyordu o zaman ameliyat yerim . Simdide transferden sonra cok arttı. Tedirgin oluyorum acaba tutmaz mi diye .cuku cok kasiliyor . Uyaninca kendime hakim olmaya calisiyorum . Ama bazen uykuda oluyor uyninca hissediyorum . Tedirgin oldum ya fikriniz ne bu konuda

Canm nasil bi kasilma dr a sorsan .bence bebegi etkilegecini sanmam

Cnm bn de 2 tane açık amelyt gcrdm aynı anlattklrn bana da oluyo sabah kalkınca daha çok. Ameliut yerm agriyo brz

merhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..

Hiç kullanmadım canım ama kullanan arkadaşlar var sanırım Allah yardımcın olsun

Cnm kalcaya yapstrdm bn otrnca kalcanın birz üst tarafa ypistr dedi yani otrp kalkınca etkilnmick birz üst kisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…