Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Qy inanki yeni tutunuuor bebeginnnn cok guzellll

Sen mi doktora baksak dedin o mu serum öncesi bakalım dedi canım? Hem ne farkederki niye kızsın canım özel bir durumun oluştu sonuçta. İnş katlana katlana yükselir canım benim

Ben kullanmadim canim

Tatlım kabak çekirdeğinde magnezyum var demişti tüp bebek merkezindeki hemşire. İstersen onu bol bol ye bi dene magnezyum kasları gevşetir canım yada doktorunu hemşireni ara istersen. Ama sıkıntı olmaz inş

Canım en iyisi kendi doktoruna hemşirene sorman olur ama bizim hemşiremiz bele yani 1 tanesini omurganın bir yanına (kaslı etli kısma kemiğe değil) 1 tanesini de diğer yanına yapıştırın dedi. 2 tane bant aynı anda yapışık yani. 1 hafta etkili. O arada açılırsa hemen değiştiriyoruz. Ama her doktorun uygulaması farklı olabilir sorsan daha iyi bence

sirine82 tatlım sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi çooook çoooook silik çıktı. Çok dikkatli bakınca belli oluyor. Dün gece iğne yapılalı 9 gün doldu hala onun etkisi midir acaba? Keşke başka bir nedenle olsaaaa :) kızlar yorum bekliyorum gerçi çok erken daha 4. Günüm transfer günü hariç. 4 günlük 2 embriyo verilmişti. Amannn aptal aptal umutlanıyorum galiba dimi kızlar?

Ben bursada ailem hatayda. Haftaya testmi yapcam eger hamileysem kalcam bi sure dha degilsem gidcem memlekete cunku kaynanam hacdan geliyor :/ ve ben bebisimle burda kalmak istyrm o pskolojiyle nasl gdcem offf cok dua edelm birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…