- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Qy inanki yeni tutunuuor bebeginnnn cok guzellllKizlar ben dayanamadim hemsireyi aradim serum baglat dedi .kadin dogum hastanesine gittim orda kan testi yaptilar 9,5 ciktidr salagi hamilelik yok dedi kestirip atti dusincesz yaratik .burda bisey yapamayiz dedi bizim.hastamiz degilsin dedi pislik herif ozele gittim serum baglattim bende cok moralim.bozuk karnimda agriyo halen
Bence yaptr bgn kan testni verdikleri gunden bi iki gun once yaptrsan sknti deilben biraz once idrarda test yaptim cikmadi bisey yârinda kanda test gunum yaptirmasammi acaba idrarda cikmadi nasilsa bide 3 gun once adet gunundu olmadimkafam allk bullak ya
Cnm kalcaya yapstrdm bn otrnca kalcanın birz üst tarafa ypistr dedi yani otrp kalkınca etkilnmick birz üst kisma
İnsallah canim Rabbim emeklerimizi bisa cikarmazQy inanki yeni tutunuuor bebeginnnn cok guzellll
Evet cnm bn ikincileri 2 gün gecikmeli yapistrdm unuttm malesefCanım tşk ederim anladım ssanırım iğne yapılan kıssımlara.. hafif bele doğru :)
Insaalh cnm darısı bize ınsaalh artarak devam eder degerlerinİnsallah canim Rabbim emeklerimizi bisa cikarmaz
Tek tereddutum etkilemesi canım. Muhtemelen doktor etkilemez diyecektir diye düşünüyorumCanm nasil bi kasilma dr a sorsan .bence bebegi etkilegecini sanmam
Sen mi doktora baksak dedin o mu serum öncesi bakalım dedi canım? Hem ne farkederki niye kızsın canım özel bir durumun oluştu sonuçta. İnş katlana katlana yükselir canım benimins kizlar dediginiz gibidir ilaclarin.etkisi degildirRabbim.hepimize evlata nasip.etsin hayirlisiyla ins .dr oyle direk yuzime gebelik falan yok diyince aglicaktim.oracikta . huriye048 canm sema hanimi aradim seruma parol attr dedi patates ye dedi . simdi bu kan sonucunu soylersem.kizarlar niye erkenden baktirdiniz diye :).
Ben ameliyat olali nerde ise 7 sene oldu . Bir kac ay oldu gecti . Ama simdi de,olunca hani ikinmayin fan deniyorya ondan cekiniyorumCnm bn de 2 tane açık amelyt gcrdm aynı anlattklrn bana da oluyo sabah kalkınca daha çok. Ameliut yerm agriyo brz
Ben kullanmadim canimmerhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..
O test çok uyduruk tatlım forumlarda araştır istersen. İdrar bile düzgün dağılmıyor kimse memnun değil ben de dahil.saol cnm bişey cikmayinca uzuldum testim bebetime diye bi test
Tatlım kabak çekirdeğinde magnezyum var demişti tüp bebek merkezindeki hemşire. İstersen onu bol bol ye bi dene magnezyum kasları gevşetir canım yada doktorunu hemşireni ara istersen. Ama sıkıntı olmaz inşKizlar ya ben tüp bebek icin ignelere basladim baslayali yani nerde ise ilk gunden beri . Sabahlari karin kaslarimda kasilma,oluyor. Ameliyatta da boyle olmustum açıyordu o zaman ameliyat yerim . Simdide transferden sonra cok arttı. Tedirgin oluyorum acaba tutmaz mi diye .cuku cok kasiliyor . Uyaninca kendime hakim olmaya calisiyorum . Ama bazen uykuda oluyor uyninca hissediyorum . Tedirgin oldum ya fikriniz ne bu konuda
Dimi bence de :)Benimde en yüksek 0.484 çıktı acaba yükselirmi dedim9.5 çooook yüksek bence
Canım en iyisi kendi doktoruna hemşirene sorman olur ama bizim hemşiremiz bele yani 1 tanesini omurganın bir yanına (kaslı etli kısma kemiğe değil) 1 tanesini de diğer yanına yapıştırın dedi. 2 tane bant aynı anda yapışık yani. 1 hafta etkili. O arada açılırsa hemen değiştiriyoruz. Ama her doktorun uygulaması farklı olabilir sorsan daha iyi bencemerhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..
Tebriklerrrrr tatlım darısı başımıza dua et bize lütfenKizlar iki gun sonraki testim 333.6 cikti esim gitti almaya uyuz 100 de kalmis diyo bi korktum beni kandiriyo :)
Maaşallah darısı bizlere Allah tamamına erdirsin canımKizlar iki gun sonraki testim 333.6 cikti esim gitti almaya uyuz 100 de kalmis diyo bi korktum beni kandiriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?