Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Olablr ikizse soncta hizli ilerlio betahcg insallah igneden deilde bebistendir insallaaaaaaahhhhh

Ben bursada ailem hatayda. Haftaya testmi yapcam eger hamileysem kalcam bi sure dha degilsem gidcem memlekete cunku kaynanam hacdan geliyor :/ ve ben bebisimle burda kalmak istyrm o pskolojiyle nasl gdcem offf cok dua edelm birbirimize
Canım güzel düşünelim güzel olsun inş. Dediğin gibi bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize. Allahım inş kabul eder.

Olablr ikizse soncta hizli ilerlio betahcg insallah igneden deilde bebistendir insallaaaaaaahhhhh
Ayy canım ya hem umutlanmıyım belki iğnedendir diyorum hem de diyorum ya tutundularsa. Oyyy beklemek çok zor gerçekten. Allah hepimize önce sabır versin sonra da bebişlerimizi inş :)

encokistedigimsin ve dyg_brk kızlar siz hangi isimli çatlatma iğnesini hangi dozda kullandınız ve aynı anda 1 mi 2 tane birden mi vuruldunuz? Ve iğneden tam olarak kaç gün sonra idrar testiniz yalancı pozitif yada negatif çıktı?

Canım ben ovitrelle yaptım tam doz ama transferden 4 gün önce yaptırdı dr um 8 gün sonra idrarda hiç bişey yoktu yani bende 8 günde kaybetmiş etkisini

Pregnylmi ne 1000 3 paketti sanrm. Igneden sora 8.gunde vardi yalanci poztflik ama dun yaptm yoktu artk en fazla 10 gun suruyor bence etksi ama kimiside 15 gun sruyo dior

Kendin sorup,kendin cvp vardin canim yaa

Canım ben ovitrelle yaptım tam doz ama transferden 4 gün önce yaptırdı dr um 8 gün sonra idrarda hiç bişey yoktu yani bende 8 günde kaybetmiş etkisini

Pregnylmi ne 1000 3 paketti sanrm. Igneden sora 8.gunde vardi yalanci poztflik ama dun yaptm yoktu artk en fazla 10 gun suruyor bence etksi ama kimiside 15 gun sruyo dior

Kızlar anladığım kadariyla benden başka transferden sonra catlatma ignesi vurulan olmamış.

Ben bursada ailem hatayda. Haftaya testmi yapcam eger hamileysem kalcam bi sure dha degilsem gidcem memlekete cunku kaynanam hacdan geliyor :/ ve ben bebisimle burda kalmak istyrm o pskolojiyle nasl gdcem offf cok dua edelm birbirimize
İnşallah hamilesindir :)

Kızlar transferden ne zaman sonra dus alınacak bende ekim ayında adet olunca gel dediler oyle başlayacağım insallah bu benim ikinci deneme ilk 3. Emriosu 1. Kalitede dediler ama sonuç negatif ilk tüp semiyasakir hastanesinde oldu benimle beraber 3kisi daha oldu 3 ki de tutmadı bakalım nasip şimdide capada yaptıracağım çok heyecanlıyım çok dua edelim birbirimize

3 gün sonra bence yapılabilir . Ben aşılamadan 2 gün sonra yaptım .

Allah yardimcin olsun canım

3 gun sora yapablrsn dediler bana su an transfer gnunude sayarsak 7.gnm ikinci banyomu yaptm :) cok sicak olmadgi surece sorun yok bence

Cbm 9.5 cok iyi bir sonuc benim arkadaşimin 10.civari cikmistı ve gityicr degere yukseldi insallah sende hamilesin cnm benim dr zaten o stresi anlamaz alistirmadan direk soyluyorlar insallah bize hamileleik haberini verirsin en kisa zamanda

Kızlar neler yapıyorsunuz zaman geçmiyor sanki siz nasıl geçiriyorsunuz eşime puzzle sipariş ettim daha çok daraltmazsa oda :))dışarı çıkmak istemiyorum bu defa önerileriniz varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…