Canim bana transfer sonrasi vermisti 15 gun kullandim 48 saatte bir degistiriyodum ben gobekten yapistirdim kilsiz yer olmasi yeterli dediler yani ayva tuyu var tabiki de oyle bolgelere yapistirablirain demislerdi tercihen gobek dediler canmmerhaba kızlar,
Bende dondurulmuş tedavisine başlayacağım yakında.. Climara forte verdi dr.um..
Sizce nereye yapıştırmalıyım göbek diyen var kalça diyen var.. Etkisini gördünüz mü arkadaşlar nasıl bir etkisi oluyor??
Ekim 10 gibi reglimle birlikte başlıyorum ilaçlara.
Deneyim ssahibi arkadaşlar bana bilgi verebilirsse çok memnun olurum..
Rabbim gönlünüzdeki tüm dilekleri gerçeğe çevirsin inşallah..
yaptm sabb ama bisey cikmadi zaten sabh kan testi yaptiracam bakalim artik ama hic heyecanm kalmadi niyeyseK kayisicicegi canim ya arkadasin söylediği gibi bugün yapsan daha mi iyi olur . Yarina kadar merakta kalma istersen
Evet banada degisik grldi transfet sonrasi neden catlatma ignesi vurdurmus acaba dr un bende olmadim iste herkesin tedavisi baskaKızlar anladığım kadariyla benden başka transferden sonra catlatma ignesi vurulan olmamış.
hevesle bekleye bekleye valla hepimiz aptallaştik ya en iyisi kan tasti cnm@sirine82 tatlım sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi çooook çoooook silik çıktı. Çok dikkatli bakınca belli oluyor. Dün gece iğne yapılalı 9 gün doldu hala onun etkisi midir acaba? Keşke başka bir nedenle olsaaaa :) kızlar yorum bekliyorum gerçi çok erken daha 4. Günüm transfer günü hariç. 4 günlük 2 embriyo verilmişti. Amannn aptal aptal umutlanıyorum galiba dimi kızlar?
2 gun sonra ayakta ilik suyla cok kisa bi dus aldm ben canmKızlar transferden ne zaman sonra dus alınacak bende ekim ayında adet olunca gel dediler oyle başlayacağım insallah bu benim ikinci deneme ilk 3. Emriosu 1. Kalitede dediler ama sonuç negatif ilk tüp semiyasakir hastanesinde oldu benimle beraber 3kisi daha oldu 3 ki de tutmadı bakalım nasip şimdide capada yaptıracağım çok heyecanlıyım çok dua edelim birbirimize
canim transfden 3 gin sonra alabiliesin ama ben daha banyo yapamadm kocam takinti yapmiş kan testi yapp oyle düş alacakmisim onunda ayri bi psikoloji ne yapam bende bekliyomKızlar transferden ne zaman sonra dus alınacak bende ekim ayında adet olunca gel dediler oyle başlayacağım insallah bu benim ikinci deneme ilk 3. Emriosu 1. Kalitede dediler ama sonuç negatif ilk tüp semiyasakir hastanesinde oldu benimle beraber 3kisi daha oldu 3 ki de tutmadı bakalım nasip şimdide capada yaptıracağım çok heyecanlıyım çok dua edelim birbirimize
Bende seninle aynı durumdayım canımcanim transfden 3 gin sonra alabiliesin ama ben daha banyo yapamadm kocam takinti yapmiş kan testi yapp oyle düş alacakmisim onunda ayri bi psikoloji ne yapam bende bekliyom
Tv izliyorum , eşime sarıyorum bazenKızlar neler yapıyorsunuz zaman geçmiyor sanki siz nasıl geçiriyorsunuz eşime puzzle sipariş ettim daha çok daraltmazsa oda :))dışarı çıkmak istemiyorum bu defa önerileriniz varsa sevinirim
3.tüp bebek denemesi olunca bazen o kadar rahat olamıyosun canım maalesef tabiki Allah nasip ettiyse her türlü oluyor ama diğerinde ne yapmadıysam onu yapmaya çalışıyorum ki vicdanen kendimi suçlamayım diyeTv izliyorum , eşime sarıyorum bazeninternetten bakıyorum araştırma falan yapıyorum . Sizlere mesaj atıyorum . Dergi okuyorum . Allah nasip edecekse eder zaten biz dikkat ediyoruz .
Canım bana 3 gün sonra yap dedi hemşire ben de öyle yaptımKızlar transferden ne zaman sonra dus alınacak bende ekim ayında adet olunca gel dediler oyle başlayacağım insallah bu benim ikinci deneme ilk 3. Emriosu 1. Kalitede dediler ama sonuç negatif ilk tüp semiyasakir hastanesinde oldu benimle beraber 3kisi daha oldu 3 ki de tutmadı bakalım nasip şimdide capada yaptıracağım çok heyecanlıyım çok dua edelim birbirimize
Saol canım aminCanim benim bizim dileğimiz hamile olduğun icindir inşallah
Rahat olmak zorundasın stresin kime ne faydası var ...doğal yolla hamile kalanların aklına bile gelmiyor gebelik . Adet gecikince anlıyorlar.3.tüp bebek denemesi olunca bazen o kadar rahat olamıyosun canım maalesef tabiki Allah nasip ettiyse her türlü oluyor ama diğerinde ne yapmadıysam onu yapmaya çalışıyorum ki vicdanen kendimi suçlamayım diye
Hayırlısı olsun canım inşallah muradına erdirir Rabbim kimi dr 10 gün diyor kimisi 12 Allah yardımcın olsunKizlar yarin saat 3 ;30 da transferim var ve ben çok heyecanliyim.transferden kac gun sonra ters günü veriyorlar
Tabiki öyle ama normal hamilelerle asla kıyasa girilemez maalesef bu durum zaten stres yapmıyorum sadece fikir önerisi almak istemiştim nrler yapıyorsunuz diyeRahat olmak zorundasın stresin kime ne faydası var ...doğal yolla hamile kalanların aklına bile gelmiyor gebelik . Adet gecikince anlıyorlar.
Ben tv izliyorum internete takılıyorum arada bir mahalleye çıkıyorum hamurişi falan yapıyorum oyalanayım diye. Zaman gerçekten çok yavaş ilerliyor. Kitap okuyabilirsin seversen örğü dantel vs yapabilirsin. Değişik yemek tarifleri deneyebilirsin.Kızlar neler yapıyorsunuz zaman geçmiyor sanki siz nasıl geçiriyorsunuz eşime puzzle sipariş ettim daha çok daraltmazsa oda :))dışarı çıkmak istemiyorum bu defa önerileriniz varsa sevinirim
Aynen tatlım benim daha teste 8 gün var öyle evde idrar testiyle oyalıyorum kendimihevesle bekleye bekleye valla hepimiz aptallaştik ya en iyisi kan tasti cnm
Her dr farklı bir tarih söylüyor ama genelde 12 gün sonrası. Kaç günlük kaç embriyo verilecek canım? İnş herşey yolunda gider ve güzel sona ulaşırsınKizlar yarin saat 3 ;30 da transferim var ve ben çok heyecanliyim.transferden kac gun sonra ters günü veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?