Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim bana transfer sonrasi vermisti 15 gun kullandim 48 saatte bir degistiriyodum ben gobekten yapistirdim kilsiz yer olmasi yeterli dediler yani ayva tuyu var tabiki de oyle bolgelere yapistirablirain demislerdi tercihen gobek dediler canm

hevesle bekleye bekleye valla hepimiz aptallaştik ya en iyisi kan tasti cnm

2 gun sonra ayakta ilik suyla cok kisa bi dus aldm ben canm

canim transfden 3 gin sonra alabiliesin ama ben daha banyo yapamadm kocam takinti yapmiş kan testi yapp oyle düş alacakmisim onunda ayri bi psikoloji ne yapam bende bekliyom

Kızlar neler yapıyorsunuz zaman geçmiyor sanki siz nasıl geçiriyorsunuz eşime puzzle sipariş ettim daha çok daraltmazsa oda :))dışarı çıkmak istemiyorum bu defa önerileriniz varsa sevinirim
Tv izliyorum , eşime sarıyorum bazen internetten bakıyorum araştırma falan yapıyorum . Sizlere mesaj atıyorum . Dergi okuyorum . Allah nasip edecekse eder zaten biz dikkat ediyoruz .

Bugün denize girdim , artık tutacaksa tutmuştur zaten . Denizin artık etkisi olmaz diye düşündüm . Salı gününden beri takıntılı gibi poşet bile taşımıyorum artık bunaldım .

Kizlar elimde 1 kutu estrofem 2 kutu da yani 8 adet climara fort var fazladan kaldi elimde ihtiyaci olan varsa gonderebilirim

Tv izliyorum , eşime sarıyorum bazen internetten bakıyorum araştırma falan yapıyorum . Sizlere mesaj atıyorum . Dergi okuyorum . Allah nasip edecekse eder zaten biz dikkat ediyoruz .
3.tüp bebek denemesi olunca bazen o kadar rahat olamıyosun canım maalesef tabiki Allah nasip ettiyse her türlü oluyor ama diğerinde ne yapmadıysam onu yapmaya çalışıyorum ki vicdanen kendimi suçlamayım diye

Canım bana 3 gün sonra yap dedi hemşire ben de öyle yaptım

3.tüp bebek denemesi olunca bazen o kadar rahat olamıyosun canım maalesef tabiki Allah nasip ettiyse her türlü oluyor ama diğerinde ne yapmadıysam onu yapmaya çalışıyorum ki vicdanen kendimi suçlamayım diye
Rahat olmak zorundasın stresin kime ne faydası var ...doğal yolla hamile kalanların aklına bile gelmiyor gebelik . Adet gecikince anlıyorlar.

Rahat olmak zorundasın stresin kime ne faydası var ...doğal yolla hamile kalanların aklına bile gelmiyor gebelik . Adet gecikince anlıyorlar.
Tabiki öyle ama normal hamilelerle asla kıyasa girilemez maalesef bu durum zaten stres yapmıyorum sadece fikir önerisi almak istemiştim nrler yapıyorsunuz diye

Kızlar neler yapıyorsunuz zaman geçmiyor sanki siz nasıl geçiriyorsunuz eşime puzzle sipariş ettim daha çok daraltmazsa oda :))dışarı çıkmak istemiyorum bu defa önerileriniz varsa sevinirim
Ben tv izliyorum internete takılıyorum arada bir mahalleye çıkıyorum hamurişi falan yapıyorum oyalanayım diye. Zaman gerçekten çok yavaş ilerliyor. Kitap okuyabilirsin seversen örğü dantel vs yapabilirsin. Değişik yemek tarifleri deneyebilirsin.

Kizlar yarin saat 3 ;30 da transferim var ve ben çok heyecanliyim.transferden kac gun sonra ters günü veriyorlar
Her dr farklı bir tarih söylüyor ama genelde 12 gün sonrası. Kaç günlük kaç embriyo verilecek canım? İnş herşey yolunda gider ve güzel sona ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…