Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canim bana transfer sonrasi vermisti 15 gun kullandim 48 saatte bir degistiriyodum ben gobekten yapistirdim kilsiz yer olmasi yeterli dediler yani ayva tuyu var tabiki de oyle bolgelere yapistirablirain demislerdi tercihen gobek dediler canm
Teşekkür ederim canm. Gözün aydın bu arada rabbim bebeğini kucağına versin.. 2 günde bir değiştirmişsin sende anladığım kadarıyla uygulamalar oldukça çeşitli. Peki sen tek mi yapıştırıyordun yoksa 2 tane mi?

Kitap dergi hep yaptığım şeyler canım eşim puzzle almış bugün ona başlayacağım zaten şurda 4 gün kaldı hamd olsun teşekkür ederim önerilerin için

kizlar test ten once adet olan varmi yada test ten sonrami adet geliyor kullandigimiz ilaclar adeti geciktiriyormu

Örgü hiç beceremem ama ne güzel oyalar aslında .

Ya kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.

Ne kadar guzel degil mi canlar. Her an tetikteyiz birbirimize destek,olmak icin çok guzelll
Bizi bu durumu ancak yaşayan anlar canım duygu değişikliği gülerken ağlamak bi anda öfkelenmek bana herşey normal geliyor şuan eşlerimizden bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi Allah kimseye yaşatmasın

Ya kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Canım jel aslında çok zor değil gibi yada tedavide yapa yapa bağışıklık yaptı bende ilk defa mı kullanıyodun sen çok rahatsız ediyorsa dr a bi sorup iğneye geç istersen

canim transfden 3 gin sonra alabiliesin ama ben daha banyo yapamadm kocam takinti yapmiş kan testi yapp oyle düş alacakmisim onunda ayri bi psikoloji ne yapam bende bekliyom
anladım canım çok teşekkür ederim eve senin iş daha yormuş :) belki biraz tuhaf ama kızlar şimdi ne kadarda olsa vak
o jel ne için kullanılıyorki anlamadım

kızlar ibrahim saraçoglundan dinlemiştim aslan pencesi otunu kullanırsanız yumurta kaliteli oluyormuş ben kullanıyorum ama bu konuda bilgisi olan varmı inşallah iyidir bu arada benim (amh) 1.27 doktor yaşına göre düşük demişti başka bi doktorda düzenli adet görüyorsun yumurta rezervin gayet iyi demişti kafam çok karışık ama rabbime sıgındım inandım halimizi görende bilende o allah hepimizin çektigi sıkıntıları eziyetleri karşılıksız bırakmaz inşallah

anladım canım çok teşekkür ederim eve senin iş daha yormuş :) belki biraz tuhaf ama kızlar şimdi ne kadarda olsa vak

o jel ne için kullanılıyorki anlamadım
Jel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .

Canım jel aslında çok zor değil gibi yada tedavide yapa yapa bağışıklık yaptı bende ilk defa mı kullanıyodun sen çok rahatsız ediyorsa dr a bi sorup iğneye geç istersen
İlk defa kullananıyorum hayatım . Geçen ay hap verdi doktor bu ay jel .

İlk defa kullananıyorum hayatım . Geçen ay hap verdi doktor bu ay jel .
Bi söyle istersen çok rahatsız ediyorsa
Tatlım tedavi sırasında bitkisel kür çay vb kullanmamanı öneririm yinede kullanırım dersen dr a bi sor bence zaten ibrahim saraçoğluda tedavi sırasında önermiyor bildiğim kadarıyla

Evet canim uygulamalar cok farkli ben 2 tane ayni anda yapistiriyodum gobekten 48 saatte degistiriyodum dr kesti tahlilden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…