- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Teşekkür ederim canm. Gözün aydın bu arada rabbim bebeğini kucağına versin.. 2 günde bir değiştirmişsin sende anladığım kadarıyla uygulamalar oldukça çeşitli. Peki sen tek mi yapıştırıyordun yoksa 2 tane mi?Canim bana transfer sonrasi vermisti 15 gun kullandim 48 saatte bir degistiriyodum ben gobekten yapistirdim kilsiz yer olmasi yeterli dediler yani ayva tuyu var tabiki de oyle bolgelere yapistirablirain demislerdi tercihen gobek dediler canm
Kitap dergi hep yaptığım şeyler canım eşim puzzle almış bugün ona başlayacağım zaten şurda 4 gün kaldı hamd olsun teşekkür ederim önerilerin içinBen tv izliyorum internete takılıyorum arada bir mahalleye çıkıyorum hamurişi falan yapıyorum oyalanayım diye. Zaman gerçekten çok yavaş ilerliyor. Kitap okuyabilirsin seversen örğü dantel vs yapabilirsin. Değişik yemek tarifleri deneyebilirsin.
Örgü hiç beceremem ama ne güzel oyalar aslında .Ben tv izliyorum internete takılıyorum arada bir mahalleye çıkıyorum hamurişi falan yapıyorum oyalanayım diye. Zaman gerçekten çok yavaş ilerliyor. Kitap okuyabilirsin seversen örğü dantel vs yapabilirsin. Değişik yemek tarifleri deneyebilirsin.
Ne kadar guzel degil mi canlar. Her an tetikteyiz birbirimize destek,olmak icin çok guzelllTabiki öyle ama normal hamilelerle asla kıyasa girilemez maalesef bu durum zaten stres yapmıyorum sadece fikir önerisi almak istemiştim nrler yapıyorsunuz diye
Benim dun ki hissizligim gibiYa kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Ben dikkt etmedimKizlar ben igneye baslayali mide bulantisi uyku hali oluyo normal mi daha 4 gun oldu
Canim hayirli olsun insallah transferin benimde dondurulmuslarla sali yada carsamba yapilck haber vercekler cok heycanliyim insallah cozuluncede yasar bebislerimKizlar yarin saat 3 ;30 da transferim var ve ben çok heyecanliyim.transferden kac gun sonra ters günü veriyorlar
Bizi bu durumu ancak yaşayan anlar canım duygu değişikliği gülerken ağlamak bi anda öfkelenmek bana herşey normal geliyor şuan eşlerimizden bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi Allah kimseye yaşatmasınNe kadar guzel degil mi canlar. Her an tetikteyiz birbirimize destek,olmak icin çok guzelll
Canım jel aslında çok zor değil gibi yada tedavide yapa yapa bağışıklık yaptı bende ilk defa mı kullanıyodun sen çok rahatsız ediyorsa dr a bi sorup iğneye geç istersenYa kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
anladım canım çok teşekkür ederim eve senin iş daha yormuş :) belki biraz tuhaf ama kızlar şimdi ne kadarda olsa vakcanim transfden 3 gin sonra alabiliesin ama ben daha banyo yapamadm kocam takinti yapmiş kan testi yapp oyle düş alacakmisim onunda ayri bi psikoloji ne yapam bende bekliyom
o jel ne için kullanılıyorki anlamadımYa kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
bir tüp bebek denemem var onuda 3 yıl önce yaptırdıgım için unutmuşum teşekkür ederim :)Canım bana 3 gün sonra yap dedi hemşire ben de öyle yaptım
Hayal kuruyoruz çok fena patlicaz olmazsaBenim dun ki hissizligim gibi
Malesef boyle,seyler oluyor cnim,ya
Jel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .anladım canım çok teşekkür ederim eve senin iş daha yormuş :) belki biraz tuhaf ama kızlar şimdi ne kadarda olsa vak
o jel ne için kullanılıyorki anlamadım
İlk defa kullananıyorum hayatım . Geçen ay hap verdi doktor bu ay jel .Canım jel aslında çok zor değil gibi yada tedavide yapa yapa bağışıklık yaptı bende ilk defa mı kullanıyodun sen çok rahatsız ediyorsa dr a bi sorup iğneye geç istersen
Bi söyle istersen çok rahatsız ediyorsaİlk defa kullananıyorum hayatım . Geçen ay hap verdi doktor bu ay jel .
Tatlım tedavi sırasında bitkisel kür çay vb kullanmamanı öneririm yinede kullanırım dersen dr a bi sor bence zaten ibrahim saraçoğluda tedavi sırasında önermiyor bildiğim kadarıylakızlar ibrahim saraçoglundan dinlemiştim aslan pencesi otunu kullanırsanız yumurta kaliteli oluyormuş ben kullanıyorum ama bu konuda bilgisi olan varmı inşallah iyidir bu arada benim (amh) 1.27 doktor yaşına göre düşük demişti başka bi doktorda düzenli adet görüyorsun yumurta rezervin gayet iyi demişti kafam çok karışık ama rabbime sıgındım inandım halimizi görende bilende o allah hepimizin çektigi sıkıntıları eziyetleri karşılıksız bırakmaz inşallah
Evet canim uygulamalar cok farkli ben 2 tane ayni anda yapistiriyodum gobekten 48 saatte degistiriyodum dr kesti tahlilden sonraTeşekkür ederim canm. Gözün aydın bu arada rabbim bebeğini kucağına versin.. 2 günde bir değiştirmişsin sende anladığım kadarıyla uygulamalar oldukça çeşitli. Peki sen tek mi yapıştırıyordun yoksa 2 tane mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?