Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Jel rahatsız ediyor ayrıca kendi kendime yapamıyorum. Ama ilacıda baya kötü etkiledi geçen ay . Bide jeli bıraksam 15 tane jel boşa gidecek . Benim aslında bukadar şikayetçi olmam karamsarlığımdan . Sonu kötü bitecek ben yine başa dönecem korkusu var . Kocam hergün sen hamilesin diyor . Ortada ne idrar testi ne kan testi yok . Kendi kendimize gelin güvey olmak bu olsa gerek .

Ya kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Aaaa yapma böyle lütfen. Boşuna üzüyorsun kendini stres yapıyorsun canım. Allahın takdiri. Tutup tutmayacağını ondan başka kim bilebilir ki. Lütfen lütfen lütfen pozitif ol güzel düşün güzel olsun canım benim

Ama lütfen kötü düşünme en olumsuz etkileyen o oluyor işte sen sabırla duayla yapmaya devam et Rabbim görüyor çektiklerimizi inşallah karşılığını verir

Kizlar ben igneye baslayali mide bulantisi uyku hali oluyo normal mi daha 4 gun oldu
Canım ben merional kullandım pek bi yan etki hissetmedim. Ama daha önce aşılamada puregon kullanmıştım onda bulantım oluyordu iğneyi yapınca yaklaşık 1 saat kadar. Sonra geçiyordu. Doktoruna durumu anlat canım. Sen ne kullanıyordun?

Canim hayirli olsun insallah transferin benimde dondurulmuslarla sali yada carsamba yapilck haber vercekler cok heycanliyim insallah cozuluncede yasar bebislerim
İnş canım herşey yolunda gider şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşa katılıyorum doktoruna danışmadan kesinlikle kullanma bence

Ya kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Ole dusunme umut gerekliliktir bu soz cok dogru cok kaptrma kendni ama olmicak dirde yipratma ilk denememden bliorm cok aglamstm olmadi die smdi ole yapmamaya calsiorm sende takma lutfen olan bize oluyor

Sen mi doktora baksak dedin o mu serum öncesi bakalım dedi canım? Hem ne farkederki niye kızsın canım özel bir durumun oluştu sonuçta. İnş katlana katlana yükselir canım benim
Simdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardi bisey yok.bunda diye kestirip atti . hayirlisi artik beklicez test gunude pazara geliyo off

Oley degildr canm ins ya olumlu dusunelim :) hadi bu hafta gecicekmi bi

Cbm 9.5 cok iyi bir sonuc benim arkadaşimin 10.civari cikmistı ve gityicr degere yukseldi insallah sende hamilesin cnm benim dr zaten o stresi anlamaz alistirmadan direk soyluyorlar insallah bize hamileleik haberini verirsin en kisa zamanda
Aminn hepimiz insallah ayni mutlu haberi veririz

Ay bitanemmm ya hepimizin test günü hayırlısı ile bi gelseydi . Bir yüzlerimiz gülseydi ...kocam nerde çocuk görse seviyor . Haberlerde çocuk izliyor yarın okullar açılacak diyor :) çift olarak çıkdırdık

Ole dusunme umut gerekliliktir bu soz cok dogru cok kaptrma kendni ama olmicak dirde yipratma ilk denememden bliorm cok aglamstm olmadi die smdi ole yapmamaya calsiorm sende takma lutfen olan bize oluyor
Tabi Canım olan bize oluyor katılıyorum . Yat yat kiloda aldım sürekli yemek yiyorum . Stres olunca çöl yerim .

Bizi bu durumu ancak yaşayan anlar canım duygu değişikliği gülerken ağlamak bi anda öfkelenmek bana herşey normal geliyor şuan eşlerimizden bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi Allah kimseye yaşatmasın
Yani haklısın. Bennde ainir vw ani cikislar oluyor . Esime 1 hafya bana da yan dedim

Benimkiler kalitelidir o zaman ben epwy kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…