Jel rahatsız ediyor ayrıca kendi kendime yapamıyorum. Ama ilacıda baya kötü etkiledi geçen ay . Bide jeli bıraksam 15 tane jel boşa gidecek . Benim aslında bukadar şikayetçi olmam karamsarlığımdan . Sonu kötü bitecek ben yine başa dönecem korkusu var . Kocam hergün sen hamilesin diyor . Ortada ne idrar testi ne kan testi yok . Kendi kendimize gelin güvey olmak bu olsa gerek .Bi söyle istersen çok rahatsız ediyorsa
Tatlım tedavi sırasında bitkisel kür çay vb kullanmamanı öneririm yinede kullanırım dersen dr a bi sor bence zaten ibrahim saraçoğluda tedavi sırasında önermiyor bildiğim kadarıyla
Aaaa yapma böyle lütfen. Boşuna üzüyorsun kendini stres yapıyorsun canım. Allahın takdiri. Tutup tutmayacağını ondan başka kim bilebilir ki. Lütfen lütfen lütfen pozitif ol güzel düşün güzel olsun canım benimYa kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Ama lütfen kötü düşünme en olumsuz etkileyen o oluyor işte sen sabırla duayla yapmaya devam et Rabbim görüyor çektiklerimizi inşallah karşılığını verirJel rahatsız ediyor ayrıca kendi kendime yapamıyorum. Ama ilacıda baya kötü etkiledi geçen ay . Bide jeli bıraksam 15 tane jel boşa gidecek . Benim aslında bukadar şikayetçi olmam karamsarlığımdan . Sonu kötü bitecek ben yine başa dönecem korkusu var . Kocam hergün sen hamilesin diyor . Ortada ne idrar testi ne kan testi yok . Kendi kendimize gelin güvey olmak bu olsa gerek .
Valla şimdi ben de karar verdim yarın örgü ipi şiş falan bulursam başlıyım bebişler için bişeyler örmeye :)Örgü hiç beceremem ama ne güzel oyalar aslında .
Canım ben merional kullandım pek bi yan etki hissetmedim. Ama daha önce aşılamada puregon kullanmıştım onda bulantım oluyordu iğneyi yapınca yaklaşık 1 saat kadar. Sonra geçiyordu. Doktoruna durumu anlat canım. Sen ne kullanıyordun?Kizlar ben igneye baslayali mide bulantisi uyku hali oluyo normal mi daha 4 gun oldu
İnş canım herşey yolunda gider şimdiden hayırlı olsunCanim hayirli olsun insallah transferin benimde dondurulmuslarla sali yada carsamba yapilck haber vercekler cok heycanliyim insallah cozuluncede yasar bebislerim
Rica ederim şekerim :) inş son denemen olurbir tüp bebek denemem var onuda 3 yıl önce yaptırdıgım için unutmuşum teşekkür ederim :)
Arkadaşa katılıyorum doktoruna danışmadan kesinlikle kullanma benceBi söyle istersen çok rahatsız ediyorsa
Tatlım tedavi sırasında bitkisel kür çay vb kullanmamanı öneririm yinede kullanırım dersen dr a bi sor bence zaten ibrahim saraçoğluda tedavi sırasında önermiyor bildiğim kadarıyla
Ole dusunme umut gerekliliktir bu soz cok dogru cok kaptrma kendni ama olmicak dirde yipratma ilk denememden bliorm cok aglamstm olmadi die smdi ole yapmamaya calsiorm sende takma lutfen olan bize oluyorYa kızlar bana sanki aşılama tutmayacak hergün o jeli eşimle boşuna yapıyoruz gibi geliyor.
Canım tedavini nerede oldun?Evet canim uygulamalar cok farkli ben 2 tane ayni anda yapistiriyodum gobekten 48 saatte degistiriyodum dr kesti tahlilden sonra
Simdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardiSen mi doktora baksak dedin o mu serum öncesi bakalım dedi canım? Hem ne farkederki niye kızsın canım özel bir durumun oluştu sonuçta. İnş katlana katlana yükselir canım benim
Oleysirine82 tatlım sabah ilk idrarla yaptım ikinci çizgi çooook çoooook silik çıktı. Çok dikkatli bakınca belli oluyor. Dün gece iğne yapılalı 9 gün doldu hala onun etkisi midir acaba? Keşke başka bir nedenle olsaaaa :) kızlar yorum bekliyorum gerçi çok erken daha 4. Günüm transfer günü hariç. 4 günlük 2 embriyo verilmişti. Amannn aptal aptal umutlanıyorum galiba dimi kızlar?
Transferden sonra niye.igne anlamdimKızlar anladığım kadariyla benden başka transferden sonra catlatma ignesi vurulan olmamış.
Aminn hepimiz insallah ayni mutlu haberi veririzCbm 9.5 cok iyi bir sonuc benim arkadaşimin 10.civari cikmistı ve gityicr degere yukseldi insallah sende hamilesin cnm benim dr zaten o stresi anlamaz alistirmadan direk soyluyorlar insallah bize hamileleik haberini verirsin en kisa zamanda
Ay bitanemmm ya hepimizin test günü hayırlısı ile bi gelseydi . Bir yüzlerimiz gülseydi ...kocam nerde çocuk görse seviyor . Haberlerde çocuk izliyor yarın okullar açılacak diyor :) çift olarak çıkdırdıkAaaa yapma böyle lütfen. Boşuna üzüyorsun kendini stres yapıyorsun canım. Allahın takdiri. Tutup tutmayacağını ondan başka kim bilebilir ki. Lütfen lütfen lütfen pozitif ol güzel düşün güzel olsun canım benim
Tabi Canım olan bize oluyor katılıyorum . Yat yat kiloda aldım sürekli yemek yiyorum . Stres olunca çöl yerim .Ole dusunme umut gerekliliktir bu soz cok dogru cok kaptrma kendni ama olmicak dirde yipratma ilk denememden bliorm cok aglamstm olmadi die smdi ole yapmamaya calsiorm sende takma lutfen olan bize oluyor
Aynen sıkıntı gecmiyo zaman sizleri okuyorum arada bizi bizden baska.anlayan.yokKitap dergi hep yaptığım şeyler canım eşim puzzle almış bugün ona başlayacağım zaten şurda 4 gün kaldı hamd olsun teşekkür ederim önerilerin için
Yani haklısın. Bennde ainir vw ani cikislar oluyor . Esime 1 hafya bana da yan dedimBizi bu durumu ancak yaşayan anlar canım duygu değişikliği gülerken ağlamak bi anda öfkelenmek bana herşey normal geliyor şuan eşlerimizden bile daha iyi anlıyoruz birbirimizi Allah kimseye yaşatmasın
Bende eşime sarıyorum :) sinirliyim agresifim bulaşmasın kimse bana ...Yani haklısın. Bennde ainir vw ani cikislar oluyor . Esime 1 hafya bana da yan dedim
Benimkiler kalitelidir o zaman ben epwy kullandimkızlar ibrahim saraçoglundan dinlemiştim aslan pencesi otunu kullanırsanız yumurta kaliteli oluyormuş ben kullanıyorum ama bu konuda bilgisi olan varmı inşallah iyidir bu arada benim (amh) 1.27 doktor yaşına göre düşük demişti başka bi doktorda düzenli adet görüyorsun yumurta rezervin gayet iyi demişti kafam çok karışık ama rabbime sıgındım inandım halimizi görende bilende o allah hepimizin çektigi sıkıntıları eziyetleri karşılıksız bırakmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?