- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Benimkinde de ayni dert canim . Yok doğum ne zaman olur yok izne gidemezsin yok ismini ne koyalım. Ama isi, garibi,kendimde baskı hissetmiyorum . Biraz hayalin zarari olmazJel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .
Burcu ikizler olsun erken doğur Dedi daha ötesi varmı ? Allah ım yüzümüze bak , bidaha hayal kırıklığı olmasın ...Benimkinde de ayni dert canim . Yok doğum ne zaman olur yok izne gidemezsin yok ismini ne koyalım. Ama isi, garibi,kendimde baskı hissetmiyorum . Biraz hayalin zarari olmaz
Yavrum ya dedigimi ben anlamiyorum ama sen maşallah harikasinBende eşime sarıyorum :) sinirliyim agresifim bulaşmasın kimse bana ...
BUndan otesini düşünemiyorum.Burcu ikizler olsun erken doğur Dedi daha ötesi varmı ? Allah ım yüzümüze bak , bidaha hayal kırıklığı olmasın ...
Iyice psikopata bağladık canım sorun yok bildigim kadariyla sadece gaz yaparYa arkadaşlar bişey sorcam biraz komik olacak kusura bakmayın ben nohut ıslatıp yemeyi çok severim baya yemeklik nohutu ıslatıp tuzlayıp yiyorum bunun bi zararı olmaz demi ayrıca bağırsaklara da iyi geliyo ama korktum bi an araştırdım bişey bulamadım da
Yengeç olur aşılama tutarsa diye hesapladı , tam aşılama yapılırken yanımda diyorki erken doğur ikizler olsun bak benimle aynı gün doğsun diyor :)BUndan otesini düşünemiyorum.
Iyice psikopata bağladık canım sorun yok bildigim kadariyla sadece gaz yapar
Anlıyorum tabi , telefon yazıyor Banada oluyor . Ben hiç takılmam öyle şeylere ...Yavrum ya dedigimi ben anlamiyorum ama sen maşallah harikasin
Bende bilmiyorum ama beni!le birlikte ayni dr un 5 hastadida transfer oldu . 2 kisi yan odafaydi ve ayni seyi soyedi hemsire onlara . Sanirim uygulama,farkıTransferden sonra niye.igne anlamdim
İstnblda canim ozel muaynanesi ne gittm drun ama bahceci fulyada yapiyo uygulamalarini orda oldm tedavimiCanım tedavini nerede oldun?
Iyi de sen ikigunde bi baksana artiormu die soncta bikere yaptrdn artk dayanablcekmsnSimdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardibisey yok.bunda diye kestirip atti . hayirlisi artik beklicez test gunude pazara geliyo off
Allah ım planlara bakGecen pazartesi yerlestrdk yarn pazartesi seytan die gece agri numarasi yap kadin dogmcyya git alelacele zaten onlar bakar bethcgye
Canım istersen yarın akşam 48 saatin dolunca bir daha baktırSimdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardibisey yok.bunda diye kestirip atti . hayirlisi artik beklicez test gunude pazara geliyo off
Canım ya keşke öyle olsa ama kafam çok karışık. Bilmiyorum ki. Kendimi de kaptırmaya korkuyorum açıkçası. Dua et lütfen banaOleydegildr canm ins ya olumlu dusunelim :) hadi bu hafta gecicekmi bi
Ben de transferden sonra 2 kilo verdim şaşkınım :)Tabi Canım olan bize oluyor katılıyorum . Yat yat kiloda aldım sürekli yemek yiyorum . Stres olunca çöl yerim .
İnş canım inşBurcu ikizler olsun erken doğur Dedi daha ötesi varmı ? Allah ım yüzümüze bak , bidaha hayal kırıklığı olmasın ...
Hahahah bende anormallik mi var :)Ben de transferden sonra 2 kilo verdim şaşkınım :)
Bildiğim kadarıyla bebişe zarar vermez ama sen yine de çok abartılı yeme istersen gaz yapar :)Ya arkadaşlar bişey sorcam biraz komik olacak kusura bakmayın ben nohut ıslatıp yemeyi çok severim baya yemeklik nohutu ıslatıp tuzlayıp yiyorum bunun bi zararı olmaz demi ayrıca bağırsaklara da iyi geliyo ama korktum bi an araştırdım bişey bulamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?