Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Jel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .
Benimkinde de ayni dert canim . Yok doğum ne zaman olur yok izne gidemezsin yok ismini ne koyalım. Ama isi, garibi,kendimde baskı hissetmiyorum . Biraz hayalin zarari olmaz

Benimkinde de ayni dert canim . Yok doğum ne zaman olur yok izne gidemezsin yok ismini ne koyalım. Ama isi, garibi,kendimde baskı hissetmiyorum . Biraz hayalin zarari olmaz
Burcu ikizler olsun erken doğur Dedi daha ötesi varmı ? Allah ım yüzümüze bak , bidaha hayal kırıklığı olmasın ...

Ya arkadaşlar bişey sorcam biraz komik olacak kusura bakmayın ben nohut ıslatıp yemeyi çok severim baya yemeklik nohutu ıslatıp tuzlayıp yiyorum bunun bi zararı olmaz demi ayrıca bağırsaklara da iyi geliyo ama korktum bi an araştırdım bişey bulamadım da

Iyice psikopata bağladık canım sorun yok bildigim kadariyla sadece gaz yapar

Simdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardi bisey yok.bunda diye kestirip atti . hayirlisi artik beklicez test gunude pazara geliyo off
Iyi de sen ikigunde bi baksana artiormu die soncta bikere yaptrdn artk dayanablcekmsn

Simdi soyle oldu canm gittigimde iyi bi genc dr vardi bence kana bakalim.dedi cikmayadabilir diye ekledi.sonra kan.sonucunda baska keltos.bi dr vardi bisey yok.bunda diye kestirip atti . hayirlisi artik beklicez test gunude pazara geliyo off
Canım istersen yarın akşam 48 saatin dolunca bir daha baktır

Bildiğim kadarıyla bebişe zarar vermez ama sen yine de çok abartılı yeme istersen gaz yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…