Eşin mayıs doğumlu mu? Benim eşim de 23 mayıs doğumlu ikizler burcu. Bebişlerin doğum tarihi Allah nasip ederse 12 haziran ama ilk çocuğum sezeryan gününden 2 hafta önce alındı 38 haftalık. Bebişlerim de gününden önce alınır mayıs sonı olur galiba. Ben iyice havaya girdim hamiş modunda konuşuyorum hem de ikiz annesi :)Yengeç olur aşılama tutarsa diye hesapladı , tam aşılama yapılırken yanımda diyorki erken doğur ikizler olsun bak benimle aynı gün doğsun diyor :)
Evet canım bende korktum birazcık yiyip bıraktım bu arada yarın başlarım sanırım idrar testine sen ne durumdasın :))Bildiğim kadarıyla bebişe zarar vermez ama sen yine de çok abartılı yeme istersen gaz yapar :)
Kız delirdin mi sakin ol bakem :) amma test çılgını çıktık haaa ben de dahil :)Gecen pazartesi yerlestrdk yarn pazartesi seytan die gece agri numarasi yap kadin dogmcyya git alelacele zaten onlar bakar bethcgye
Yok tatlım ben de var. Normali kilo almak bense verdim :)Hahahah bende anormallik mi var :)
Ben de her gün yapıcam canım yarın 5. Günüm zaten yapmazsam çatlarım orta yerimden :)Evet canım bende korktum birazcık yiyip bıraktım bu arada yarın başlarım sanırım idrar testine sen ne durumdasın :))
Dogrudur canmBende bilmiyorum ama beni!le birlikte ayni dr un 5 hastadida transfer oldu . 2 kisi yan odafaydi ve ayni seyi soyedi hemsire onlara . Sanirim uygulama,farkı
Bence birbirimize bakıp gaza geliyoruz hepimizKız delirdin mi sakin ol bakem :) amma test çılgını çıktık haaa ben de dahil :)
Yok canm ya test gununu beklicem o stresi kaldiramicam varsada yoksada ogun belli olsun . burdaki dr lar zaten bi ego ya sahiplerIyi de sen ikigunde bi baksana artiormu die soncta bikere yaptrdn artk dayanablcekmsn
Eşim haziran doğumlu :) valla ben hamile kalayımda hangi ay doğarsa doğsun başım üstüne . Ben eşim gibi manyak değilim :)Eşin mayıs doğumlu mu? Benim eşim de 23 mayıs doğumlu ikizler burcu. Bebişlerin doğum tarihi Allah nasip ederse 12 haziran ama ilk çocuğum sezeryan gününden 2 hafta önce alındı 38 haftalık. Bebişlerim de gününden önce alınır mayıs sonı olur galiba. Ben iyice havaya girdim hamiş modunda konuşuyorum hem de ikiz annesi :)
Ben sürekli yemek yiyorum ağzım boş durmuyor :) kan testi günüm gelsede ak koyun kara koyun çıksa :)Yok tatlım ben de var. Normali kilo almak bense verdim :)
Allahım bebek dualarıma ekliyorum aklımıza mukayyet ol yarabbimmmBen de her gün yapıcam canım yarın 5. Günüm zaten yapmazsam çatlarım orta yerimden :)
Ostrojendenmidir nedir bende cok.yiyodum buldum belami bisey yiyemiyorum 2 gundur midem agriyoBen sürekli yemek yiyorum ağzım boş durmuyor :) kan testi günüm gelsede ak koyun kara koyun çıksa :)
Hayatım Zaman geçsin diye yiyorum benOstrojendenmidir nedir bende cok.yiyodum buldum belami bisey yiyemiyorum 2 gundur midem agriyo
Hafta başıyla birlikte start verilip idrar testi çalışmaları başlayacak hepimizde deseneKizlar kimse benim gibi olamaz istemeden de olsa 4. Gun test yaptirdimhayirlara vesile olsun ins. huriye048 canim.test gunumu beklicem kanda ama idrar yaparim heralde
Ins o da olucak canim hamis hamis gezicez :) ay bide dogunca nasil guzel.bi duygu anlatamam cennet kokuyolar hamile kaldiysak ramazandan once dogarlarmi acepHayatım Zaman geçsin diye yiyorum benhareketde etmiyorum malak mod yaşıyorum :) göbek ve yan etlerim çıktı salıdan bugüne kadar . Hamile kalsam en az 50 kg alırım ahhhhhhhhhh bir hamile kalsammmmmm
Tirlattik iyiceHafta başıyla birlikte start verilip idrar testi çalışmaları başlayacak hepimizde desene
Bana fark etmez Ramazandada beklerim ya ah bi hamile kalsam ne Zaman isterse doğsunlar . Bi hamile çıkayım insan içine başka bişey istemiyorum . Herkese bi kapak olsa ...Ins o da olucak canim hamis hamis gezicez :) ay bide dogunca nasil guzel.bi duygu anlatamam cennet kokuyolar hamile kaldiysak ramazandan once dogarlarmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?