Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Yengeç olur aşılama tutarsa diye hesapladı , tam aşılama yapılırken yanımda diyorki erken doğur ikizler olsun bak benimle aynı gün doğsun diyor :)
Eşin mayıs doğumlu mu? Benim eşim de 23 mayıs doğumlu ikizler burcu. Bebişlerin doğum tarihi Allah nasip ederse 12 haziran ama ilk çocuğum sezeryan gününden 2 hafta önce alındı 38 haftalık. Bebişlerim de gününden önce alınır mayıs sonı olur galiba. Ben iyice havaya girdim hamiş modunda konuşuyorum hem de ikiz annesi :)

[QUinşallah heiye048, post: 42773035, member: 144302"]Rica ederim şekerim :) inş son denemen olur[/QUOTE]
Ay insallah hepimizde

Eşim haziran doğumlu :) valla ben hamile kalayımda hangi ay doğarsa doğsun başım üstüne . Ben eşim gibi manyak değilim :)

Kizlar kimse benim gibi olamaz istemeden de olsa 4. Gun test yaptirdim hayirlara vesile olsun ins. huriye048 canim.test gunumu beklicem kanda ama idrar yaparim heralde

Ostrojendenmidir nedir bende cok.yiyodum buldum belami bisey yiyemiyorum 2 gundur midem agriyo
Hayatım Zaman geçsin diye yiyorum ben hareketde etmiyorum malak mod yaşıyorum :) göbek ve yan etlerim çıktı salıdan bugüne kadar . Hamile kalsam en az 50 kg alırım ahhhhhhhhhh bir hamile kalsammmmmm

Kızlar bide bir sivilceler çıktı yüzümde ayyyyyy çenem falan rezalet dolu dolu sivilceler çıktı .

Hayatım Zaman geçsin diye yiyorum ben hareketde etmiyorum malak mod yaşıyorum :) göbek ve yan etlerim çıktı salıdan bugüne kadar . Hamile kalsam en az 50 kg alırım ahhhhhhhhhh bir hamile kalsammmmmm
Ins o da olucak canim hamis hamis gezicez :) ay bide dogunca nasil guzel.bi duygu anlatamam cennet kokuyolar hamile kaldiysak ramazandan once dogarlarmi acep

Ins o da olucak canim hamis hamis gezicez :) ay bide dogunca nasil guzel.bi duygu anlatamam cennet kokuyolar hamile kaldiysak ramazandan once dogarlarmi acep
Bana fark etmez Ramazandada beklerim ya ah bi hamile kalsam ne Zaman isterse doğsunlar . Bi hamile çıkayım insan içine başka bişey istemiyorum . Herkese bi kapak olsa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…