Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Kizlar kimse benim gibi olamaz istemeden de olsa 4. Gun test yaptirdim hayirlara vesile olsun ins. huriye048 canim.test gunumu beklicem kanda ama idrar yaparim heralde
Valla tatlım benim de aklıma geldi. Cidden hamişsen tüp bebek sonrası en erken öğrenen hatun sen olacaksın tarihe geçeceksin valla :)

Her dr farklı bir tarih söylüyor ama genelde 12 gün sonrası. Kaç günlük kaç embriyo verilecek canım? İnş herşey yolunda gider ve güzel sona ulaşırsın
Yarin 5. Gun olacak sanirim bir tane transfer ederler çünkü daha once hiç gebelik yasamadim düşügum olmadi yasimda 27 o yuzden tek koyacaklarini düşünüyorum

Yarin 5. Gun olacak sanirim bir tane transfer ederler çünkü daha once hiç gebelik yasamadim düşügum olmadi yasimda 27 o yuzden tek koyacaklarini düşünüyorum
Eğer sen istiyorsan doktora rica et azcık sıkıştır 2 tane veriversin :)

Valla tatlım benim de aklıma geldi. Cidden hamişsen tüp bebek sonrası en erken öğrenen hatun sen olacaksın tarihe geçeceksin valla :)
Hahahahh tarihe geçeceksin :) bende tarihe geçeyim arkadaşım aşılaması tutan en manyak kadın olayım :) en çok kilo alan test gününe kadar ...

Sabah ne diyordun bana stres yok daha mı iyi oluyor stres olunca Allah verecekse her türlü verir şimdi aynısını söylüyorum stres yok becerebilirsek
Zaman geçmiyor ya :) kan testi yapınca patlicam onu hissediyorum

Kizlar bu igneyi kullanan varmi

Eklentiler

• 20150927_223509.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu igneyi kullanmak sartmi ne zamana kadar kullanicaz acaba bide niye kullaniyoruzz . korkuyom.bu ignenin yan etkilerinden kan sulandiriyo ya . beyin kanamasi bile.olabiliyimus benim babam beyin kanamasindan öldü. Ilac alirdi kan sulandirici. Bu igneye ne gerek var bilen varmi

Cnm bn de 27 yasnftn. ilk denemem istrsen 2 koyalum dedi dktr bn istemedm miyomum var riskli olur diye.sen söyle yine de.bursa acibadem bnm

Tatlım tüp bebek tedavileri sırasında rahime giden damarlarda minik pıhtılar oluşabiliyor bunu engelleyerek bebeğin kanlanmasını sağlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…