Valla tatlım benim de aklıma geldi. Cidden hamişsen tüp bebek sonrası en erken öğrenen hatun sen olacaksın tarihe geçeceksin valla :)Kizlar kimse benim gibi olamaz istemeden de olsa 4. Gun test yaptirdimhayirlara vesile olsun ins. huriye048 canim.test gunumu beklicem kanda ama idrar yaparim heralde
Stresten canım stresten. Rahat ol bakem azcık :)Kızlar bide bir sivilceler çıktı yüzümde ayyyyyy çenem falan rezalet dolu dolu sivilceler çıktı .
Evet stresim çok var sanki yarın test günüm :) daha 10 gün var ... Allah ım Zaman durdumuStresten canım stresten. Rahat ol bakem azcık :)
Yarin 5. Gun olacak sanirim bir tane transfer ederler çünkü daha once hiç gebelik yasamadim düşügum olmadi yasimda 27 o yuzden tek koyacaklarini düşünüyorumHer dr farklı bir tarih söylüyor ama genelde 12 gün sonrası. Kaç günlük kaç embriyo verilecek canım? İnş herşey yolunda gider ve güzel sona ulaşırsın
Aynen canımcımHafta başıyla birlikte start verilip idrar testi çalışmaları başlayacak hepimizde desene
Eğer sen istiyorsan doktora rica et azcık sıkıştır 2 tane veriversin :)Yarin 5. Gun olacak sanirim bir tane transfer ederler çünkü daha once hiç gebelik yasamadim düşügum olmadi yasimda 27 o yuzden tek koyacaklarini düşünüyorum
Ayy evet istiyorum tabi neden istemeyeyim. Ama benim istememle olur mu ki bilemedim ama dediğin gibi ben yarin bir sansimi deneyeyimEğer sen istiyorsan doktora rica et azcık sıkıştır 2 tane veriversin :)
Hahahahh tarihe geçeceksin :) bende tarihe geçeyim arkadaşım aşılaması tutan en manyak kadın olayım :) en çok kilo alan test gününe kadar ...Valla tatlım benim de aklıma geldi. Cidden hamişsen tüp bebek sonrası en erken öğrenen hatun sen olacaksın tarihe geçeceksin valla :)
Sabah ne diyordun bana stres yok daha mı iyi oluyor stres olunca Allah verecekse her türlü verir şimdi aynısını söylüyorum stres yok becerebilirsekEvet stresim çok var sanki yarın test günüm :) daha 10 gün var ... Allah ım Zaman durdumu
Zaman geçmiyor ya :) kan testi yapınca patlicam onu hissediyorumSabah ne diyordun bana stres yok daha mı iyi oluyor stres olunca Allah verecekse her türlü verir şimdi aynısını söylüyorum stres yok becerebilirsek
Zaten bu günler bile geçiyorda o 2 saatlik kan sonucu bi türlü çıkmıyor gibi oluyor şuan farklı şehirlerde aynı durumu yaşıyoruz ne garip :)Zaman geçmiyor ya :) kan testi yapınca patlicam onu hissediyorum
Ben kullanıyorum canım 1 ay önce başladım ve Rabbim nasip ederse doğuma kadar kullancam pıhtılaşma sorunumda varKizlar bu igneyi kullanan varmi
Canim ya Rabbim sifa versin hepimizdemi var onun icinmi verdiler acabaBen kullanıyorum canım 1 ay önce başladım ve Rabbim nasip ederse doğuma kadar kullancam pıhtılaşma sorunumda var
Konuş konuş canım hatta gerekirse birazcık ısrar et sıkıştır :)Ayy evet istiyorum tabi neden istemeyeyim. Ama benim istememle olur mu ki bilemedim ama dediğin gibi ben yarin bir sansimi deneyeyim
Hamiş olalım da sıfatlar önemli değil şekerim :)Hahahahh tarihe geçeceksin :) bende tarihe geçeyim arkadaşım aşılaması tutan en manyak kadın olayım :) en çok kilo alan test gününe kadar ...
Cnm bn de 27 yasnftn. ilk denemem istrsen 2 koyalum dedi dktr bn istemedm miyomum var riskli olur diye.sen söyle yine de.bursa acibadem bnmYarin 5. Gun olacak sanirim bir tane transfer ederler çünkü daha once hiç gebelik yasamadim düşügum olmadi yasimda 27 o yuzden tek koyacaklarini düşünüyorum
Tatlım tüp bebek tedavileri sırasında rahime giden damarlarda minik pıhtılar oluşabiliyor bunu engelleyerek bebeğin kanlanmasını sağlamak için.Bu igneyi kullanmak sartmi ne zamana kadar kullanicaz acaba bide niye kullaniyoruzz . korkuyom.bu ignenin yan etkilerinden kan sulandiriyo ya . beyin kanamasi bile.olabiliyimus benim babam beyin kanamasindan öldü. Ilac alirdi kan sulandirici. Bu igneye ne gerek var bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?