Öncelikle Allah rahmet eylesin . Umarım senin ihtiyacın olmaz bu tarz iğnelere .Allah yardımcımız olsun .Bu igneyi kullanmak sartmi ne zamana kadar kullanicaz acaba bide niye kullaniyoruzz . korkuyom.bu ignenin yan etkilerinden kan sulandiriyo ya . beyin kanamasi bile.olabiliyimus benim babam beyin kanamasindan öldü. Ilac alirdi kan sulandirici. Bu igneye ne gerek var bilen varmi
Canım korkma tedbir amaçlı veriliyor benim pıhtılaşmam bilinmiyordu ilk transferde yine vermişlerdi rahime kan akışını hızlandırıp tutunmasına destek oluyormuş bebeğin hamilelik olunca 12.haftaya kadar kullandırıyorlar tabi benim gibiler doğuma kadar için rahat olsun canımCanim ya Rabbim sifa versin hepimizdemi var onun icinmi verdiler acaba
Oyyy oyyyy ne dirençli vaka çıktın sen kızzz :) yeter umutsuzluğu negatif enerjiyi bırak bakiyim. Valla olacağı varsa da Allah vermez bak. Tevekkül biraz canım tevekkül.Zaman geçmiyor ya :) kan testi yapınca patlicam onu hissediyorum
Allah razi olsun canm Insallah... kullaniyorum şimdilikÖncelikle Allah rahmet eylesin . Umarım senin ihtiyacın olmaz bu tarz iğnelere .Allah yardımcımız olsun .
Evet pozitif olucam , polyanna olucamOyyy oyyyy ne dirençli vaka çıktın sen kızzz :) yeter umutsuzluğu negatif enerjiyi bırak bakiyim. Valla olacağı varsa da Allah vermez bak. Tevekkül biraz canım tevekkül.
Anladim canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ne kadar zor anne olmakCanım korkma tedbir amaçlı veriliyor benim pıhtılaşmam bilinmiyordu ilk transferde yine vermişlerdi rahime kan akışını hızlandırıp tutunmasına destek oluyormuş bebeğin hamilelik olunca 12.haftaya kadar kullandırıyorlar tabi benim gibiler doğuma kadar için rahat olsun canım
Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .Allah razi olsun canm Insallah... kullaniyorum şimdilik
Hmm anladim canm uzun kullanmayiz insallah.Tatlım tüp bebek tedavileri sırasında rahime giden damarlarda minik pıhtılar oluşabiliyor bunu engelleyerek bebeğin kanlanmasını sağlamak için.
Haaa şöyle kuzum ya. Olmayacak olmayacak deyip Allahı gücendirirsin söyleyim. Artık pozitif oluyoruz anlaştık mı??Evet pozitif olucam , polyanna olucam
Silik bile olsa var Demekki yarın daha iyisini bekliyorum senden :)Kızlar biraz önce 5 saat idrarımı tutup tekrar test yaptım o çoook çooooook silik çizgi yok artık. Daha doğrusu hayalet gibi varla yok arası. Yok gibi bişey. Demekki iğnenin etkisi ben de ancak bitti. Şimdi sıra giderek koyulaşıp pozitifleşmesinde inş
Evet mecbur oluyoruz hayatım :)Haaa şöyle kuzum ya. Olmayacak olmayacak deyip Allahı gücendirirsin söyleyim. Artık pozitif oluyoruz anlaştık mı??
Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun canım.Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Amin canım öyle gerçekten aslında kimisine de çok kolay ama bizim sınavımızda bu demekki Allah daha büyük acılar vermesin Rabbim babanın mekanını cennet eylesin bulup kaybetmeyelim herşeyin daha beteri var inanAnladim canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ne kadar zor anne olmak
İnşAllah bir kez kucağına alsa . Acele ettikçe zora girdik eşimde stresin uzaklaştırıyor bebeği diyor .Allahim sifasini versin insallah tez zamanda canm .bebisinin buyudugunu de gorur ins uzulme sen
Normalde ek bir sıkıntı yoksa 3 ay pıhtılaşma problemi varsa 9 ay diye biliyorum tatlımHmm anladim canm uzun kullanmayiz insallah.
Allah acil şifasını versin canımBenim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Allah razi olsun.kizlar mekani cennet olsun insAmin canım öyle gerçekten aslında kimisine de çok kolay ama bizim sınavımızda bu demekki Allah daha büyük acılar vermesin Rabbim babanın mekanını cennet eylesin bulup kaybetmeyelim herşeyin daha beteri var inan
Bende bursadaym canm sahin beymi doktorun ben soranus serbulent beyde yptrdmCnm bn de 27 yasnftn. ilk denemem istrsen 2 koyalum dedi dktr bn istemedm miyomum var riskli olur diye.sen söyle yine de.bursa acibadem bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?