Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Öncelikle Allah rahmet eylesin . Umarım senin ihtiyacın olmaz bu tarz iğnelere .Allah yardımcımız olsun .

Canim ya Rabbim sifa versin hepimizdemi var onun icinmi verdiler acaba
Canım korkma tedbir amaçlı veriliyor benim pıhtılaşmam bilinmiyordu ilk transferde yine vermişlerdi rahime kan akışını hızlandırıp tutunmasına destek oluyormuş bebeğin hamilelik olunca 12.haftaya kadar kullandırıyorlar tabi benim gibiler doğuma kadar için rahat olsun canım

Zaman geçmiyor ya :) kan testi yapınca patlicam onu hissediyorum
Oyyy oyyyy ne dirençli vaka çıktın sen kızzz :) yeter umutsuzluğu negatif enerjiyi bırak bakiyim. Valla olacağı varsa da Allah vermez bak. Tevekkül biraz canım tevekkül.

Anladim canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ne kadar zor anne olmak

Kızlar biraz önce 5 saat idrarımı tutup tekrar test yaptım o çoook çooooook silik çizgi yok artık. Daha doğrusu hayalet gibi varla yok arası. Yok gibi bişey. Demekki iğnenin etkisi ben de ancak bitti. Şimdi sıra giderek koyulaşıp pozitifleşmesinde inş

Silik bile olsa var Demekki yarın daha iyisini bekliyorum senden :)

Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Allahim sifasini versin insallah tez zamanda canm .bebisinin buyudugunu de gorur ins uzulme sen

Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun canım.
sirine82 senin babanın da mekanı cennet olsun canım

Anladim canim Allah hepimizin yardimcisi olsun ne kadar zor anne olmak
Amin canım öyle gerçekten aslında kimisine de çok kolay ama bizim sınavımızda bu demekki Allah daha büyük acılar vermesin Rabbim babanın mekanını cennet eylesin bulup kaybetmeyelim herşeyin daha beteri var inan

Allah yardımcısı olsun geçmiş olsun canım.
sirine82 senin babanın da mekanı cennet olsun canım

Allah razi olsun.kizlar mekani cennet olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…