Yok kuzum ya bu sefer cidden yok silik milik hiç yok. Ama inş sonradan pozitifleşecek.Silik bile olsa var Demekki yarın daha iyisini bekliyorum senden :)
Silik degilmi canm.simdi gun boyu su ictin falan sabah ilk idrarla yap canm testleriYok kuzum ya bu sefer cidden yok silik milik hiç yok. Ama inş sonradan pozitifleşecek.
:'( allah sifa versin bende ailem icinde cok istyrm nasl istiyolar bi yegenlernin olmasni of yhaBenim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
Normal surecte stres cok.etkiliyo .ama tup bebek tedavisinde korkma stresin bi faktoru yok ama pozitif dusun canm hep.olucak insİnşAllah bir kez kucağına alsa . Acele ettikçe zora girdik eşimde stresin uzaklaştırıyor bebeği diyor .
Benim tüp bebek değil bu ay aşılama hayatım , bu olmazsa hemen tüp bebek en kısa sürede ...Normal surecte stres cok.etkiliyo .ama tup bebek tedavisinde korkma stresin bi faktoru yok ama pozitif dusun canm hep.olucak ins
Pardon canm sonradan hatrladim. Ins gerek kalmaz da bu ay gelir bebisin.Benim tüp bebek değil bu ay aşılama hayatım , bu olmazsa hemen tüp bebek en kısa sürede ...
Canim bu kan sulandirici tamtersi dolasimi rahatlatr babn da kullanmis ama yetrli gelmemis evet gerek var malesef ya hap yada igne olarak dr hangisini uygun gormusse kullanican canm mecburuz ben suan coraspin kullaniyorum belki bende ilerde igneye gecerim bebegin rahimde beslenmesini utunmasini arttrmak icin genelde drlar veriyo canmBu igneyi kullanmak sartmi ne zamana kadar kullanicaz acaba bide niye kullaniyoruzz . korkuyom.bu ignenin yan etkilerinden kan sulandiriyo ya . beyin kanamasi bile.olabiliyimus benim babam beyin kanamasindan öldü. Ilac alirdi kan sulandirici. Bu igneye ne gerek var bilen varmi
Ay ama bana hic igne filan vermedi drm :/Canim bu kan sulandirici tamtersi dolasimi rahatlatr babn da kullanmis ama yetrli gelmemis evet gerek var malesef ya hap yada igne olarak dr hangisini uygun gormusse kullanican canm mecburuz ben suan coraspin kullaniyorum belki bende ilerde igneye gecerim bebegin rahimde beslenmesini utunmasini arttrmak icin genelde drlar veriyo canm
Kullanıyorum ve bütün bu söylediklerin bende de var canım şuan hiç bir belirtiyi hamileliğe bağlamamamız lazım çünkü fazlaca hormon alıyoruz östrojen ve progesteron belirtiler çok normal yaniArkadaslar estrofem kullaniormusunuz? Benm goguslerim cok sisti damarlari belirginlesti umutlaniordm belki bebistendir die :/ sanrm o ilactan bole oldu hevesim gitti
Canım bende tedavi sırasında kullanmayı düşünmüyorum zaten tedavim kısmet olursa ekimdeki adette başlayacak bende o zamana kadar kullanayım diyorum inşallah yanlış yapmıyorumdurBi söyle istersen çok rahatsız ediyorsa
Tatlım tedavi sırasında bitkisel kür çay vb kullanmamanı öneririm yinede kullanırım dersen dr a bi sor bence zaten ibrahim saraçoğluda tedavi sırasında önermiyor bildiğim kadarıyla
ben 3 yıl önce ilk tüp denememde hergün vurdurmam için progestorandı galiba o iğneyi vermişlerdi her o iğne vuruldukcada bende hayallere kapılıyordum hergün testler eczacı sayemde zengin olmuştu o dönemJel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .
O kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormektenKullanıyorum ve bütün bu söylediklerin bende de var canım şuan hiç bir belirtiyi hamileliğe bağlamamamız lazım çünkü fazlaca hormon alıyoruz östrojen ve progesteron belirtiler çok normal yani
Canıımm hayır ben olumsuz düşün diye söylememiltim inşallah bebrktendir ama ilaçların etkisini de aklının bi kenarında tut ki sonuç üzücü olmasın inşallah bebektendirO kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormektenama oda sasrdi sadce hamileyken bole olmstu memislerm tek belrti buydu ne kasiklarm agridi nede mide bulantsi bu memislerde ilaclarn oldguna gore aglamak istyrm
gerekirse 12 gün duş almam yeterki bebegim olsun kokmayada razıyım ben3 gun sora yapablrsn dediler bana su an transfer gnunude sayarsak 7.gnm ikinci banyomu yaptm :) cok sicak olmadgi surece sorun yok bence
Yok ya senn solemenle alakasi yok :'( vucumda kasintilar var ilaclardan sora basladi heryerimi sardi bebegm olsnda bosver diyorm dra bile solemedm kasintilari yeterki o gelsn 18 yasinda evlendm hep ilac ilac artk kaldrmiyo vcdm yorldm sadce bi evlat istyrm saglkli sihhatli bitsin su hasret su salak ilaclarda son blsnCanıımm hayır ben olumsuz düşün diye söylememiltim inşallah bebrktendir ama ilaçların etkisini de aklının bi kenarında tut ki sonuç üzücü olmasın inşallah bebektendir
pozitif düşün rabbim görüyor çektigin sıkıntıyı stresi inşallah istedigine bi an önce kavuşursunO kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormektenama oda sasrdi sadce hamileyken bole olmstu memislerm tek belrti buydu ne kasiklarm agridi nede mide bulantsi bu memislerde ilaclarn oldguna gore aglamak istyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?