Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Benim babamda böbrek hastası , ben hamile kalmaya çalıştığım için böbreğimi almadı nakil için .Ben birazda babam görsün diye acele diyorum çocuk için .Allah yardımcımız olsun .
:'( allah sifa versin bende ailem icinde cok istyrm nasl istiyolar bi yegenlernin olmasni of yha

Normal surecte stres cok.etkiliyo .ama tup bebek tedavisinde korkma stresin bi faktoru yok ama pozitif dusun canm hep.olucak ins
Benim tüp bebek değil bu ay aşılama hayatım , bu olmazsa hemen tüp bebek en kısa sürede ...

Canim bu kan sulandirici tamtersi dolasimi rahatlatr babn da kullanmis ama yetrli gelmemis evet gerek var malesef ya hap yada igne olarak dr hangisini uygun gormusse kullanican canm mecburuz ben suan coraspin kullaniyorum belki bende ilerde igneye gecerim bebegin rahimde beslenmesini utunmasini arttrmak icin genelde drlar veriyo canm

Ay ama bana hic igne filan vermedi drm :/

Arkadaslar estrofem kullaniormusunuz? Benm goguslerim cok sisti damarlari belirginlesti umutlaniordm belki bebistendir die :/ sanrm o ilactan bole oldu hevesim gitti

Arkadaslar estrofem kullaniormusunuz? Benm goguslerim cok sisti damarlari belirginlesti umutlaniordm belki bebistendir die :/ sanrm o ilactan bole oldu hevesim gitti
Kullanıyorum ve bütün bu söylediklerin bende de var canım şuan hiç bir belirtiyi hamileliğe bağlamamamız lazım çünkü fazlaca hormon alıyoruz östrojen ve progesteron belirtiler çok normal yani

Canım bende tedavi sırasında kullanmayı düşünmüyorum zaten tedavim kısmet olursa ekimdeki adette başlayacak bende o zamana kadar kullanayım diyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur cevap için teşekkürler

Jel Bebek tutsun diye veriliyor bana geçen ay hap verildi . Jeli kendime sıkamıyorum hergün eşim yapıyor , yaptıkça hamileyim sanıp hayal kuruyor .
ben 3 yıl önce ilk tüp denememde hergün vurdurmam için progestorandı galiba o iğneyi vermişlerdi her o iğne vuruldukcada bende hayallere kapılıyordum hergün testler eczacı sayemde zengin olmuştu o dönem

Kullanıyorum ve bütün bu söylediklerin bende de var canım şuan hiç bir belirtiyi hamileliğe bağlamamamız lazım çünkü fazlaca hormon alıyoruz östrojen ve progesteron belirtiler çok normal yani
O kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormekten ama oda sasrdi sadce hamileyken bole olmstu memislerm tek belrti buydu ne kasiklarm agridi nede mide bulantsi bu memislerde ilaclarn oldguna gore aglamak istyrm

O kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormekten ama oda sasrdi sadce hamileyken bole olmstu memislerm tek belrti buydu ne kasiklarm agridi nede mide bulantsi bu memislerde ilaclarn oldguna gore aglamak istyrm
Canıımm hayır ben olumsuz düşün diye söylememiltim inşallah bebrktendir ama ilaçların etkisini de aklının bi kenarında tut ki sonuç üzücü olmasın inşallah bebektendir

Canıımm hayır ben olumsuz düşün diye söylememiltim inşallah bebrktendir ama ilaçların etkisini de aklının bi kenarında tut ki sonuç üzücü olmasın inşallah bebektendir
Yok ya senn solemenle alakasi yok :'( vucumda kasintilar var ilaclardan sora basladi heryerimi sardi bebegm olsnda bosver diyorm dra bile solemedm kasintilari yeterki o gelsn 18 yasinda evlendm hep ilac ilac artk kaldrmiyo vcdm yorldm sadce bi evlat istyrm saglkli sihhatli bitsin su hasret su salak ilaclarda son blsn

pozitif düşün rabbim görüyor çektigin sıkıntıyı stresi inşallah istedigine bi an önce kavuşursun transferin kaçıncı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…