Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Cuma gecesi test yaptrmaya gdcem ya bebegmn haberni alcam dunyalar bzm olcak yada kocaman bi negatifle eve gelcem ve memlekte gitmek zorndayz ( kaynnm hacdan gelior die) insanlarn salakca sorulari aciyarak bakmalari. Allahm kaldiramicam artk yorldm ben :'( sorulardanda bktm. Nolr cok dua edin

pozitif düşün rabbim görüyor çektigin sıkıntıyı stresi inşallah istedigine bi an önce kavuşursun transferin kaçıncı günü
Gecen pazartesi oldu transfer smdiye kdr poztfti skldm su bekleme isi geriyorrrr keske yerlestrdkten sora her hafta cagrsalar bosa umutlanmsak

Gecen pazartesi oldu transfer smdiye kdr poztfti skldm su bekleme isi geriyorrrr keske yerlestrdkten sora her hafta cagrsalar bosa umutlanmsak
Bu işin en zoruda beklemek zaten ölümden zor çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak beklemekten başka çagremiz yok oyalanacak bişeyler bul kendine az kalmış zamanda allah kolaylık versin canım

o kadar çok iyi anlıyorum ki seni sacma sapan sorular pişkin pişkin çocugu olmayan gelin senmi demeleri falan filan herkse aynı şeyleri anlatmaktan ve o insanlara karşı sanki herşey güllük gülüstanmış gibi bu halimde gayet mutlu gibi dimdik durarak zayıf görünmemek için çektigim çapanın haddi hesabı yok kalbin aglasada inadına gülümse modundayı

Evet beni anlatiyisun su anda huzurm yerinde olsun biz alistik demeler sacma sapan haller :'( umudum var ilk denemede umtlu xeildm hic ama smdi ole deilm heveslym umutlym ama korkuyorm bu son olsun istyrm yasim 23 benden buyuklermde var kcuklermde belki burda dha gencsn olr diceksniz ama acim cok fazla kimse benden cok uzulemez dyrm 6 senelk evlym ama sanki 16 senelk evlym hergece dua ediyorm bi mucize olsn uyandgmda bebegm yanmda olsn ama yok uyandgm her sabahta gozyaslarmi icime atip uyaniyorm. Allah dusmanima bile bu imtihani vermssn

Seni ben anlarım benide sen anlarsın daha dogrusu bu evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkes birbirimizi çok iyi anlarız bende 11 senelik evliyim neler çektim neler gördüm neler duydum haddi hesabı yok tamam hergün agıt figan etmiyorum ama içimdeki o acınında tarifi yok sadece içime atıyorum o evlat sahibi olan insanları rabbim görüyorda bizimi görmeyecek herşeyin bi vakti var sabret buda bizim imtihanımız belki olacak daha çok sıkıntısı olacak hayırsız olacak bunu bilemiyıruz bize düşen allaha sıgınmak ve sabretmek bende 27 yaşındayım yaş geciyo ömür geciyo ama allahtan geldi yapacakta bişey yok hakkımızda hayırlısı herkes ne der diyede düşünme önemli olan eşin ve senin ne dedigi ve düşündügü gerisi boş rabbim yardımcın olsun ve merhamet etsin inşallah allaha sıgın ve sabret...

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum cetrotide ilacın içinde tek doz mu var ve bu iğneyi 1 kere mi oluyoruz

bebegim87 sen rapor ile mi yapıyorsun çapada tedavini canım
evet canım 2 aşılama bir tüp bebek denemesi hepsi negatif olunca çapa hemen tğp bebege karar verdi ve aylar süren evrak rapor macarasından sonra ekimde kısmet olursa başlayacagım ortalama 1.500 milyar da para çıkar dediler bana hayırlsı inşallah bu son olur

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum cetrotide ilacın içinde tek doz mu var ve bu iğneyi 1 kere mi oluyoruz
Canim Cetrodite tek doz var icinde ben 6 7 tane oldm opudan sonrada 6 7 tane oldum yani dr un soyler sana da 1 kere vurinmuyosun faha cok vuruluyo catlatma ignesi 1 yada 2 kere vuruluyo

bebegim87 bende rapor çıkartıyorum çapadan son dahiliye konsültasyon yazısı kaldı yarında onun için hasekiye gidicem bayramdan önce tahlil falan vermiştim yarın sonuçlarını alıp dr göstericem birde hasekideki dahiliye dr benden dopler ekg falan istedi o yazıyı vermek için sen nerdeden aldın dahiliye konsiltasyon yazısını

Canim Cetrodite tek doz var icinde ben 6 7 tane oldm opudan sonrada 6 7 tane oldum yani dr un soyler sana da 1 kere vurinmuyosun faha cok vuruluyo catlatma ignesi 1 yada 2 kere vuruluyo
Teşekkür ederim cevabın için canım ilaçların aşağı yukarı ne kadar tutacağını hesaplamaya çalışıyorumda kafama takıldılar gece gece

Teşekkür ederim cevabın için canım ilaçların aşağı yukarı ne kadar tutacağını hesaplamaya çalışıyorumda kafama takıldılar gece gece
Yani hesap yapma evdeki hesap carsiya uymuyoben guya pkoymusum dediki sana cok ilac yuklemicem 2600 tllik ilac kullandim acaba bu aziysa cogu nekadr tutucakti yani hesap yapma simdiden demm oki hesap ettgn gibi olmuyo 2 3 bin arasi en fazla 3 bin tutar heralde rapotub yoksa benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…