Hayırlısıyla al bebişini canım banada dua et bende yarın alıyım inşallah Allahım sen güldür yüzümüzü tutundur bebişlerimiziGünaydın kizlar benim bugün trasnfer günüm ve uyku uyuyamadim. Çok heyecanliyim. Yumoşum bugün annesiyle bulusacak
Hayrlisi olsun cnm.inşallah bz de sonlara yaklaşıyorz iyi haberler alirz hepimiz insallahGünaydın kizlar benim bugün trasnfer günüm ve uyku uyuyamadim. Çok heyecanliyim. Yumoşum bugün annesiyle bulusacak
Gunaydin canim transferi beklerken ve transfer aninda ya mubdi cek canim insallh bebeginn tutunmasina fayda saglicak.hayirlisi olsun simdidenGünaydın kizlar benim bugün trasnfer günüm ve uyku uyuyamadim. Çok heyecanliyim. Yumoşum bugün annesiyle bulusacak
Amin canim amin o kadar zahmetler cektik allah yüzümüze baksin hepimizin kucağına doldursunHayırlısıyla al bebişini canım banada dua et bende yarın alıyım inşallah Allahım sen güldür yüzümüzü tutundur bebişlerimizi
İnşallah Yumoşum tutunur. Teşekkür ederim canım çok sağolGunaydin canim transferi beklerken ve transfer aninda ya mubdi cek canim insallh bebeginn tutunmasina fayda saglicak.hayirlisi olsun simdiden
ayyyEğer sen istiyorsan doktora rica et azcık sıkıştır 2 tane veriversin :)
Hayırlı olsun taze anne :)Günaydın kizlar benim bugün trasnfer günüm ve uyku uyuyamadim. Çok heyecanliyim. Yumoşum bugün annesiyle bulusacak
Kizlar simdi ben calisiyorum bugün için izin aldim ama ilerki günler için sikintili acaba dr. Heyet raporu yazar mi heyet raporu yazsa varya cok iyi olacak ama izin yazmazsa is yerinde cok sikinti yaşarımHayırlı olsun taze anne :)
rabbim hayirlisini versin bebegini sana hayirli eylesin ins pozitifi goruceksin sende inaniyorum.kizlar dua edin birazdan kan testi vermeye gidecem cok heyecan ve stresliyim Allahim ne olur hayirlisini nasip eyle
insallh insallhrabbim hayirlisini versin bebegini sana hayirli eylesin ins pozitifi goruceksin sende inaniyorum.
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canmkizlar dua edin birazdan kan testi vermeye gidecem cok heyecan ve stresliyim Allahim ne olur hayirlisini nasip eyle
Hepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyorYok ya senn solemenle alakasi yok :'( vucumda kasintilar var ilaclardan sora basladi heryerimi sardi bebegm olsnda bosver diyorm dra bile solemedm kasintilari yeterki o gelsn 18 yasinda evlendm hep ilac ilac artk kaldrmiyo vcdm yorldm sadce bi evlat istyrm saglkli sihhatli bitsin su hasret su salak ilaclarda son blsn
Bn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstmHepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyor
Canım idrar testinde hadi normal çıkmaması ama ben ne zaman gece ateşlensem yüzde bir milyon adet görüyorum hatta düşük yaparkende yaşayıp gitmiştim kan testine bi baktık durmuş o kadar net bi belirti yani hiç yanıltmadı şimdiye kadarBn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstm
Kac gun var canm kan testine belki erkendir dahaBn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstm
Ya kizlar moralinizi bozmayin tedt gunune kadar benimde ates duser adet yaklasinca sivilce cikar.aresin yukselmesi hamilelik belirtisidir geneldeHepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyor
Üzülme arkadaşım bu sefer belki hamilesindirHepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyor
canım hayırdır neden gittin hastaneyeHepinize iyi geceler arkadaşlar sabah 6 da kalkıp hastaneye gitmem lazım o yüzden artık yatıyorum rüyamızda bebişlerimizi görelim inşallah
İnşAllah ilerdeki günlerde pozitife dönerBn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?