Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Canım öncelikle allah yardımcın olsun o raporları evrakları bi araya getirmek gerçekten mucize :) bende dahiliye piskiyatri ve bi sürü şey istediler bunları bi araya getirmem 2 ayı buldu ben dahiliye işini çapada hallettim benden sadece bi sürü kan ve idrar tahlili istediler hatta kan tahlillerinde iki defa limite takıldım sonunda idrarı başka hastanede yaptırdım öyle hallettim ve piskiyatriyide başka hastanede yaptırdım agustos sonunda herşeyim tamamdı ilaç için raporu için ve eylülde adet olunca gel dediler bayram haftası oldugu için ekim ayının adetinde gel dediler şuan herşeyim hazır bekli seninde herşeyin hazır olursa ekimde başlarsın ikimizinkide aynı olur belkide haberleşelim canım :) :)

kizlar dua edin birazdan kan testi vermeye gidecem cok heyecan ve stresliyim Allahim ne olur hayirlisini nasip eyle
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin. yarında benim test günüm hatta dayanamadım bugün idrar tesrti yaptım negatif çıktı ama umrumda bile değil.bebeğim benimle inanıyorum buna yalnızca idrarda çıkmadı henüz o kadar:)

Ne güzel böyle bağlanmak ve inanmak :)

Kızlar taransferden sonra ne gibi sıkıntılar var belirtiler varmı mesela yeme içme konusunda neler yapıyorsunuz anlatırmısınız ilerleyen günlerde lazım olacakta :) :) :)Bu aralar dilimde bi şarkı bir nasihat gibi bu sancılı hasret miyadını doldurup biter birgün karanlık aydınlıga kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün diye kendi kendimi motive ediyorum hiç pes etmiyoruz büyük azmin ve çabanın sonunda istedigimize kavuşacagız elbett sadece sabırr

Son düzenleme:
Kızlar taransferden sonra ne gibi sıkıntılar var belirtiler varmı mesela yeme içme konusunda neler yapıyorsunuz anlatırmısınız ilerleyen günlerde lazım olacakta :) :) :)
Şekerim benim bu ikinci denemem tecrübeliyim diğerinde hep yattım tuttu ama değerlerim düşüktü ilerleyen haftalarda düştü. şimdi yarın test günüm. bu sefer transferdden sonra 2 gün yattım sonra gezdim yürüdüm misafirliğe gittim film izledim çok rahat davrandım yani,diğeri gibi sıkmadım kendimi. tüp bebeğin en büyük unsuru kabız olmamaktır onu hiç unutma bunun için bol bol incir ve kayısı yedim.sonra ananası herkes öneriyor tutunmada etkili diyorlar ne kadar doğru bilemem ama iki tüp bebek denememde de bolca yedim. sonra balık ağırlıklı meyve ağırlıklı beslendim ki kesinlikle transferden sonra beslenme önemli sen sağlıklı olursan bebeğin de sağlıklı tutunur. hergün kabak çekirdeği yedim, çay kahveden uzak durdum, onun yerine süt içtim. şimdide heyecanla test günü bekliyorum. ayrıca işten izin almadım zaten transferin 5 günü bayrama denk geldi. yani rutin hayatım devam etti onlara sürekli fetih süresini dinlettim bolca dua ettim inşallah RABBİM kabul eder ve o mübarek makama ANNELİK Makamına bizlerde erişiriz..

AMİNNNNN canımm ne güzel anlattın şiir gibi okudum resmen :) benim ilk tüp deneyim 3 yıl önce olmuştu evet dedigin dogru kabızlık sorunu olmuştu bendede bol bol kayısı yemiştim bu söylediklerini bende yapmaya çalışacagım elimden gelen ne varsa sonuna kadar mücadele edecegim hiç usanmadan bıkmadan kimininki kolayca olur hiç zorlanmaz bizim bebeklerimiz biraz inatcı ve nazlı galiba bizi şimdiden yoruyorlar ama olsun bunada deger yeterki bende anne olabileyim rabbim isteyen herkese versin

amin canım inşallah.. bu da bizim imtihanımız sabredecez artık, Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. amin

amin canım inşallah.. bu da bizim imtihanımız sabredecez artık, Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.. amin
Ben inanıyorum çıkarmayacak inşallah umudumuzu hiç kesmeyelim ki dayanacak gücümüz olsun :) peki sen evde test falan yaptınmı belirti falan bişey yokmu bide evde iş görmesininde agır iş olmamak kaydıyla sıkıntı olurmu acaba çünkü ooyalanacak bişeyde lazım insana sen şanslısın çalışıyorsun kafanı dagıtabilirsin ev hanımlarının işi daha zor galiba

O kdr umutlanmistimki esime drup durup gosteriordum bikti artik memislermi gormekten ama oda sasrdi sadce hamileyken bole olmstu memislerm tek belrti buydu ne kasiklarm agridi nede mide bulantsi bu memislerde ilaclarn oldguna gore aglamak istyrm
Tatlım ilaçtan da olabilir hamişlikten de. Hemen neden umudunu kaybediyorsun. Kızıcam valla ablan olarak :)

Canım lütfen sakin ol. Allah hakkımızda en doğru zamanı biliyor ve verecek inş bebişlerimizi. Sakin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…