Canım her kutuda 1 adet var. Yumurta çatlatma iğnesi vurulana kadar kullandırmıştı doktorumArkadaşlar size birşey sormak istiyorum cetrotide ilacın içinde tek doz mu var ve bu iğneyi 1 kere mi oluyoruz
Moral bozmak yok lutfen kan testini bekleyin.kizlar en dogru sonuc o. Unutma bugun olmazsa olucak ins bebegimiz sıkma kendiniCars cnm kan testi yok ya erkn değil olmadı büyük ihtimal
Naptın canım? Bebiş yada bebişlerini aldın mı?Günaydın kizlar benim bugün trasnfer günüm ve uyku uyuyamadim. Çok heyecanliyim. Yumoşum bugün annesiyle bulusacak
Heyet raporu farklı da canım 5 günlük tek hekim raporu alsan hafta sonu da var 1 hafta dinlenirsin. Benim transfer arefe günü oldu bugün işbaşı yapacaktım 3 günlük rapor aldım şimdi. Prş günü başlıycamKizlar simdi ben calisiyorum bugün için izin aldim ama ilerki günler için sikintili acaba dr. Heyet raporu yazar mi heyet raporu yazsa varya cok iyi olacak ama izin yazmazsa is yerinde cok sikinti yaşarım
İnş inş inş pozitif çıkar canım dualarımız seninle. Hayırlısı olsun hakkındakizlar dua edin birazdan kan testi vermeye gidecem cok heyecan ve stresliyim Allahim ne olur hayirlisini nasip eyle
Kuzum adet belirtileri ile gebelik belirtileri benzer oluyor canım. Lütfen umutlu ol öyle düşünme. İnş bebiştendirHepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyor
Canım benimde transfer çarşamba olacak kısmetse aradılar klinikten bende rapor alacağım raporda sebebini ne olarak belirtiyorlar illaki birşey yazıyolardır. Tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor ama basit bişeyde yazmasınlar istiyorum çünkü denetim var ben o günlerde işte olamıyacağım.Heyet raporu farklı da canım 5 günlük tek hekim raporu alsan hafta sonu da var 1 hafta dinlenirsin. Benim transfer arefe günü oldu bugün işbaşı yapacaktım 3 günlük rapor aldım şimdi. Prş günü başlıycam
test günün ne zaman canım evde test yaptınmı belirti varmı ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :) :) :)Heyet raporu farklı da canım 5 günlük tek hekim raporu alsan hafta sonu da var 1 hafta dinlenirsin. Benim transfer arefe günü oldu bugün işbaşı yapacaktım 3 günlük rapor aldım şimdi. Prş günü başlıycam
Ne biliym ev işi ypmiyodum kalktm yaptim markete gttm crs ama yarn sabahtan saglk ocgnda yptrcm kan testi crs cikiyo sonuç cnkuMoral bozmak yok lutfen kan testini bekleyin.kizlar en dogru sonuc o. Unutma bugun olmazsa olucak ins bebegimiz sıkma kendini
Önceligimiz zaten hayırlısıyla istemek ama tebbiride elden bırarkmamak lazım sonuçta sen tebbirini al taktir allahtandır sonunda kadar mücadele devammmm :) :)Bu kadar istiyoruz kizlar Rabbim den saglikli sihhatli salih evlatlar dilemek lazim . hakkimiza hayirliysa olsun insallah degilsede Rabbimin bi bildigi vardir .biz ugrasiyoruz emek veriyoruz gerisi Allah a kalmis .
Canım transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük embriyoydu? Canım idrarda çıkmaması gebelik olmadığı anlamına gelmez. Hem daha test günün gelmedi hem de idrar testi kan testi kadar duyarlı değil canım. İnş sonu güzel olurBn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstm
İnşallah canım inşallah bu defa rahatım diyordum nazar ettim kendime bugün çok kötüyümKuzum adet belirtileri ile gebelik belirtileri benzer oluyor canım. Lütfen umutlu ol öyle düşünme. İnş bebiştendir
Canım benim de kızıma hamileyken (tabi ben daha hamile olduğumu bilmiyordum) adet günümden 3-4 gün öncesi aynı adet olacak gibi ağrılarım başlamıştı diğer aylardakinden hiçbir farkı yoktu adet olucam diye beklerken meleğime hamile olduğumu öğrenmiştim ve meleğim bugün 1. Sınıfa başladı. İnşallaaaahhhhh bu duyguları sizler de yaşarsınız :)Canım idrar testinde hadi normal çıkmaması ama ben ne zaman gece ateşlensem yüzde bir milyon adet görüyorum hatta düşük yaparkende yaşayıp gitmiştim kan testine bi baktık durmuş o kadar net bi belirti yani hiç yanıltmadı şimdiye kadar
inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhCanım lütfen sakin ol. Allah hakkımızda en doğru zamanı biliyor ve verecek inş bebişlerimizi. Sakin lütfen
Süpersin canım. İnş hissetdiğin gibi çıkar yarın. Bugün kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti?İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin. yarında benim test günüm hatta dayanamadım bugün idrar tesrti yaptım negatif çıktı ama umrumda bile değil.bebeğim benimle inanıyorum buna yalnızca idrarda çıkmadı henüz o kadar:)
Canım ben sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum raporu çalıştığım yerden aldım mide ülseri diye 3 günlük. Bademcik iltihabı bel ağrısı ishal vs o tanılarla çok uzun olmayan 3-5 günlük 1 haftalık raporlar verilebilirCanım benimde transfer çarşamba olacak kısmetse aradılar klinikten bende rapor alacağım raporda sebebini ne olarak belirtiyorlar illaki birşey yazıyolardır. Tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor ama basit bişeyde yazmasınlar istiyorum çünkü denetim var ben o günlerde işte olamıyacağım.
İnş sonucun güzel çıkar canımNe biliym ev işi ypmiyodum kalktm yaptim markete gttm crs ama yarn sabahtan saglk ocgnda yptrcm kan testi crs cikiyo sonuç cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?