Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Bu kadar istiyoruz kizlar Rabbim den saglikli sihhatli salih evlatlar dilemek lazim . hakkimiza hayirliysa olsun insallah degilsede Rabbimin bi bildigi vardir .biz ugrasiyoruz emek veriyoruz gerisi Allah a kalmis .

Kizlar simdi ben calisiyorum bugün için izin aldim ama ilerki günler için sikintili acaba dr. Heyet raporu yazar mi heyet raporu yazsa varya cok iyi olacak ama izin yazmazsa is yerinde cok sikinti yaşarım
Heyet raporu farklı da canım 5 günlük tek hekim raporu alsan hafta sonu da var 1 hafta dinlenirsin. Benim transfer arefe günü oldu bugün işbaşı yapacaktım 3 günlük rapor aldım şimdi. Prş günü başlıycam

Hepimiz aynı durumdayız maalesef bu gece tek adet belirtim olan gece ateşini yaşadım ne zaman olsa kesin adet görürüm sabah 5 te uyandım o kadar moralim bozuk ki kesin yine olmadı ama elimden hiç bişey gelmiyor
Kuzum adet belirtileri ile gebelik belirtileri benzer oluyor canım. Lütfen umutlu ol öyle düşünme. İnş bebiştendir

Canım benimde transfer çarşamba olacak kısmetse aradılar klinikten bende rapor alacağım raporda sebebini ne olarak belirtiyorlar illaki birşey yazıyolardır. Tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor ama basit bişeyde yazmasınlar istiyorum çünkü denetim var ben o günlerde işte olamıyacağım.

test günün ne zaman canım evde test yaptınmı belirti varmı ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :) :) :)

Bu kadar istiyoruz kizlar Rabbim den saglikli sihhatli salih evlatlar dilemek lazim . hakkimiza hayirliysa olsun insallah degilsede Rabbimin bi bildigi vardir .biz ugrasiyoruz emek veriyoruz gerisi Allah a kalmis .
Önceligimiz zaten hayırlısıyla istemek ama tebbiride elden bırarkmamak lazım sonuçta sen tebbirini al taktir allahtandır sonunda kadar mücadele devammmm :) :)

Bn de test yptm kocaman bi negatif erken gebelik testi almstm
Canım transfer sonrası kaçıncı günündü? Kaç günlük embriyoydu? Canım idrarda çıkmaması gebelik olmadığı anlamına gelmez. Hem daha test günün gelmedi hem de idrar testi kan testi kadar duyarlı değil canım. İnş sonu güzel olur

Canım benim de kızıma hamileyken (tabi ben daha hamile olduğumu bilmiyordum) adet günümden 3-4 gün öncesi aynı adet olacak gibi ağrılarım başlamıştı diğer aylardakinden hiçbir farkı yoktu adet olucam diye beklerken meleğime hamile olduğumu öğrenmiştim ve meleğim bugün 1. Sınıfa başladı. İnşallaaaahhhhh bu duyguları sizler de yaşarsınız :)

Süpersin canım. İnş hissetdiğin gibi çıkar yarın. Bugün kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo verilmişti?

Canım ben sağlıkçıyım hastanede çalışıyorum raporu çalıştığım yerden aldım mide ülseri diye 3 günlük. Bademcik iltihabı bel ağrısı ishal vs o tanılarla çok uzun olmayan 3-5 günlük 1 haftalık raporlar verilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…