Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

Selam kızlar bugün 5. Günüm sabah test yaptım ikinci çizgi yok henüz. Henüz diyorum çünkü Allah büyük inş dualarımızı kabul edecek. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş. Yüce Allahın takdiri. İnş bebişlerimizi bize bağışlayacak :)

sirine82 sen idrar testi yaptın mı canım? Senin 9.5 değerlik bi ölçümün var ya acaba idrar testi gerçekten düşük değerlerde duyarlı mı görücez. Senin idrar testini merakla bekliyorum canım. Yapmadıysan da ne zaman yapıcaksın ? Fotosunu ekle lütfen görelim :)

Kızlar ben 3-4 aydır idrar testleri kullanıyorum birkaç marka kendim kullanıp deneyimledim birkaç markayla ilgili de internetten araştırma yapmıştım iyi mi kötü mü diye. Sizlerden ricam idrar testi yapıp sonucunu buraya yazan arkadaşlar lütfen MARKAsını ve erken / normal gebelik testi mi onu da belirtelim her mesajda. Olur mu kızlar????

Yaptim canm ikinci cuzgi silik cikti freely miydi neydi test guvenilirmi bilmiyorum .bide fitil yapiyorum.ben progestan o etkilemis olabilirmi acaba hcg vucuttan.atilmadimi tereddutdeyim. Ama 5 sene sonra ilk defa belirgin sayilabilecek bi 2 cizgiyi gordum. Rabbim.sana bana hepimze hayirlisyla versin insallah

Benimde 1 saat önce böyle çıktı normal gebelik testi markasıda albi yazıyor içine düştüm çizgi varmı yokmu diye kafam çok karışık

Eklentiler

• 20150928_120131-1.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 74
Canım evde hiç iş yapmadım aslında kıolayda olsa yapabilirdim ama baktım kocam üzerime titriyor fırsatı değerlendireyim dedim, yemek de yapmadım hatta canım tatlı istediğinde onuda kocama yaptırdım ama böyle evin içinde lay laylom dolaştım ilk 5 gün zaten ağrılarım vardı ateş basması falan uyudum daha çok ama gözüm açılır açılmaz yürüyüşe çıktım tabi çok kısa mesafe, alışveriş yaptım sonra. kendimi hiç kasmadım hala da öyle. hatta komşularım gördü halimi, malüm ilaçlardan dolayı biraz şişiyoruz onlara hamileyim dedim. onlara o kadar inanmışım ki değilim desem onları inkar etmiş olacaktım aama yapmadım onlara kıyamadım. dediğin gibi çalışıyor olmak artı çünkü evde olsam tutacakmı tutmayacakmı nasıl olacak kaygıları daha ağır basar ama işyerinde aklına bile gelmiyor canım.

Sanki canim golge gibi varmi sanki pembemi yoksa ama bisey var orda tek.embryomu canm benimde 6. Gunum
Evet kuzenimede yolladım görüyorum dedi ama bilmiyorum 3 tane 3.gün embriyosuydu canım ben bugün çıkmasına ihtimal vermiyordum zaten daha 6.gün ama umut korku herşeyi yaşıyorum şuan ve karın ağrımda arttı

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün bütün evraklarımı tamamladım ama benim işim biraz arapsaçına döndü kanser markerlarım yüksek çıkmıştı bayramdan önce dr kasımda tekrar edelim dedi bizde tekrar tahlil yaptırdıktan sonra tüp bebeğe başlama kararı aldık bu arada tüp bebek drum amh tahlili istemişti hasekide onu yaptırdım eski sonucum 1.57 idi bugün aldığım sonuç 0.93 8 ayda bayağı düşmüş şimdi kafam karma karışık oldu

Rahat ol canm erken canm bende katiliyorum cikmaydabilirdi belki hcgdendir benimkide bilmiyorumki cok.karisigim bende senin gibi

aynen dogru söylüyorsun iş görmemek daha iyi çünkü eger tutmazsa benim yüzümdenmi acaba iş gördüm ondanmı diye düşünmektense yapmamak daha iyi tabi dayanabilirsem aslında ben kaynanama söylesem hemen gelirde bana yardımcı olması için onuda ben istemiyorum daha çok stres oluyo bende söyledikleri yapacagım bende inşallah bebegin seninledir cevap için teşekkürler canım

ne demek canım her zaman :) ya bu hepimizde oluyor allah korusun negatif sonuçta kendimizi çok hırpalıyıoruz vay şunu yaptım olmadı vay bunu yapmadım olmadı. halbuki hepsi boş ALLAH ol demedi olmadı olay bu kadar net de biz işte yine de yiyip duruyoruz kendimizi. inşallah nornal yada tedaviyle rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz. bu arada senin transfer oldumu ya da kaçıncı günün dü canım ?

bak canım hiç strese girme tamam yumurtalık rezervin düşmüş ama tek kaliteli yumurta ilede allah izin verirse kalabilirsin böyle olanlar çok çünkü umudunu kaybetme benimde amh 3 yıl önce yaptırdıgımda 1.27 idi onuda çapada yaptırmıştım şimdi ne alemde bende bilmiyorum tekrar istemedilerde tahlil o zamanki doktorum yaşına göre düşük demişti hatta gecenlerde site içerisindeki doktora sordum (kadınlar kulubü ) sitesindeki oda yaşına göre düşük dedi çapadaki doktorumda normal dedi başka bi doktorda düzenli adet görüyorsun düşük olmamalı dedi çünkü 28 günde adet oluyorum ben ve yumurta kalitesi iyi olursa sorun degil dediler sonuç tüp bebek yaptırdım 2 aşılama hepsi negatif herkes birşey diyor ama en önemlisi allahın ne dedigi önemli hakkımızda hayırlı olanı nasip eder halimizi ve çektigimiz sıkıntıları görür ve merhamet eder inşallah allahtan umudunu hiç kesme rabbim seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…