Kötü olmak yooookkkk kızlarrrrrİnşallah canım inşallah bu defa rahatım diyordum nazar ettim kendime bugün çok kötüyüm
Yaptim canm ikinci cuzgi silik cikti freely miydi neydi test guvenilirmi bilmiyorum .bide fitil yapiyorum.ben progestan o etkilemis olabilirmi acaba hcg vucuttan.atilmadimi tereddutdeyim. Ama 5 sene sonra ilk defa belirgin sayilabilecek bi 2 cizgiyi gordum. Rabbim.sana bana hepimze hayirlisyla versin insallahsirine82 sen idrar testi yaptın mı canım? Senin 9.5 değerlik bi ölçümün var ya acaba idrar testi gerçekten düşük değerlerde duyarlı mı görücez. Senin idrar testini merakla bekliyorum canım. Yapmadıysan da ne zaman yapıcaksın ? Fotosunu ekle lütfen görelim :)
Canım evde hiç iş yapmadım aslında kıolayda olsa yapabilirdim ama baktım kocam üzerime titriyor fırsatı değerlendireyim dedim, yemek de yapmadım hatta canım tatlı istediğinde onuda kocama yaptırdım ama böyle evin içinde lay laylom dolaştım ilk 5 gün zaten ağrılarım vardı ateş basması falan uyudum daha çok ama gözüm açılır açılmaz yürüyüşe çıktım tabi çok kısa mesafe, alışveriş yaptım sonra. kendimi hiç kasmadım hala da öyle. hatta komşularım gördü halimi, malüm ilaçlardan dolayı biraz şişiyoruz onlara hamileyim dedim. onlara o kadar inanmışım ki değilim desem onları inkar etmiş olacaktım aama yapmadım onlara kıyamadım. dediğin gibi çalışıyor olmak artı çünkü evde olsam tutacakmı tutmayacakmı nasıl olacak kaygıları daha ağır basar ama işyerinde aklına bile gelmiyor canım.Ben inanıyorum çıkarmayacak inşallah umudumuzu hiç kesmeyelim ki dayanacak gücümüz olsun :) peki sen evde test falan yaptınmı belirti falan bişey yokmu bide evde iş görmesininde agır iş olmamak kaydıyla sıkıntı olurmu acaba çünkü ooyalanacak bişeyde lazım insana sen şanslısın çalışıyorsun kafanı dagıtabilirsin ev hanımlarının işi daha zor galiba
Sanki canim golge gibi varmi sanki pembemi yoksa ama bisey var orda tek.embryomu canm benimde 6. GunumBenimde 1 saat önce böyle çıktı normal gebelik testi markasıda albi yazıyor içine düştüm çizgi varmı yokmu diye kafam çok karışık
Evet kuzenimede yolladım görüyorum dedi ama bilmiyorum 3 tane 3.gün embriyosuydu canım ben bugün çıkmasına ihtimal vermiyordum zaten daha 6.gün ama umut korku herşeyi yaşıyorum şuan ve karın ağrımda arttıSanki canim golge gibi varmi sanki pembemi yoksa ama bisey var orda tek.embryomu canm benimde 6. Gunum
Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün bütün evraklarımı tamamladım ama benim işim biraz arapsaçına döndü kanser markerlarım yüksek çıkmıştı bayramdan önce dr kasımda tekrar edelim dedi bizde tekrar tahlil yaptırdıktan sonra tüp bebeğe başlama kararı aldık bu arada tüp bebek drum amh tahlili istemişti hasekide onu yaptırdım eski sonucum 1.57 idi bugün aldığım sonuç 0.93 8 ayda bayağı düşmüş şimdi kafam karma karışık olduCanım öncelikle allah yardımcın olsun o raporları evrakları bi araya getirmek gerçekten mucize :) bende dahiliye piskiyatri ve bi sürü şey istediler bunları bi araya getirmem 2 ayı buldu ben dahiliye işini çapada hallettim benden sadece bi sürü kan ve idrar tahlili istediler hatta kan tahlillerinde iki defa limite takıldım sonunda idrarı başka hastanede yaptırdım öyle hallettim ve piskiyatriyide başka hastanede yaptırdım agustos sonunda herşeyim tamamdı ilaç için raporu için ve eylülde adet olunca gel dediler bayram haftası oldugu için ekim ayının adetinde gel dediler şuan herşeyim hazır bekli seninde herşeyin hazır olursa ekimde başlarsın ikimizinkide aynı olur belkide haberleşelim canım :) :)
Rahat ol canm erken canm bende katiliyorum cikmaydabilirdi belki hcgdendir benimkide bilmiyorumki cok.karisigim bende senin gibiEvet kuzenimede yolladım görüyorum dedi ama bilmiyorum 3 tane 3.gün embriyosuydu canım ben bugün çıkmasına ihtimal vermiyordum zaten daha 6.gün ama umut korku herşeyi yaşıyorum şuan ve karın ağrımda arttı
aynen dogru söylüyorsun iş görmemek daha iyi çünkü eger tutmazsa benim yüzümdenmi acaba iş gördüm ondanmı diye düşünmektense yapmamak daha iyi tabi dayanabilirsemCanım evde hiç iş yapmadım aslında kıolayda olsa yapabilirdim ama baktım kocam üzerime titriyor fırsatı değerlendireyim dedim, yemek de yapmadım hatta canım tatlı istediğinde onuda kocama yaptırdım ama böyle evin içinde lay laylom dolaştım ilk 5 gün zaten ağrılarım vardı ateş basması falan uyudum daha çok ama gözüm açılır açılmaz yürüyüşe çıktım tabi çok kısa mesafe, alışveriş yaptım sonra. kendimi hiç kasmadım hala da öyle. hatta komşularım gördü halimi, malüm ilaçlardan dolayı biraz şişiyoruz onlara hamileyim dedim. onlara o kadar inanmışım ki değilim desem onları inkar etmiş olacaktım aama yapmadım onlara kıyamadım. dediğin gibi çalışıyor olmak artı çünkü evde olsam tutacakmı tutmayacakmı nasıl olacak kaygıları daha ağır basar ama işyerinde aklına bile gelmiyor canım.
Gözünaydın canım artarak devam etsin inşallahkizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
ne demek canım her zaman :) ya bu hepimizde oluyor allah korusun negatif sonuçta kendimizi çok hırpalıyıoruz vay şunu yaptım olmadı vay bunu yapmadım olmadı. halbuki hepsi boş ALLAH ol demedi olmadı olay bu kadar net de biz işte yine de yiyip duruyoruz kendimizi. inşallah nornal yada tedaviyle rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz. bu arada senin transfer oldumu ya da kaçıncı günün dü canım ?aynen dogru söylüyorsun iş görmemek daha iyi çünkü eger tutmazsa benim yüzümdenmi acaba iş gördüm ondanmı diye düşünmektense yapmamak daha iyi tabi dayanabilirsemaslında ben kaynanama söylesem hemen gelirde bana yardımcı olması için onuda ben istemiyorum daha çok stres oluyo bende söyledikleri yapacagım bende inşallah bebegin seninledir cevap için teşekkürler canım
Cok sevindim canm hayirli ugurlu olsun insallahhhkizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
hayırlı olsun canım ALLAH kucağına almayı nasip etsin..kizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
bak canım hiç strese girme tamam yumurtalık rezervin düşmüş ama tek kaliteli yumurta ilede allah izin verirse kalabilirsin böyle olanlar çok çünkü umudunu kaybetme benimde amh 3 yıl önce yaptırdıgımda 1.27 idi onuda çapada yaptırmıştım şimdi ne alemde bende bilmiyorum tekrar istemedilerde tahlil o zamanki doktorum yaşına göre düşük demişti hatta gecenlerde site içerisindeki doktora sordum (kadınlar kulubü ) sitesindeki oda yaşına göre düşük dedi çapadaki doktorumda normal dedi başka bi doktorda düzenli adet görüyorsun düşük olmamalı dedi çünkü 28 günde adet oluyorum ben ve yumurta kalitesi iyi olursa sorun degil dediler sonuç tüp bebek yaptırdım 2 aşılama hepsi negatif herkes birşey diyor ama en önemlisi allahın ne dedigi önemli hakkımızda hayırlı olanı nasip eder halimizi ve çektigimiz sıkıntıları görür ve merhamet eder inşallah allahtan umudunu hiç kesme rabbim seninle olsunAmin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün bütün evraklarımı tamamladım ama benim işim biraz arapsaçına döndü kanser markerlarım yüksek çıkmıştı bayramdan önce dr kasımda tekrar edelim dedi bizde tekrar tahlil yaptırdıktan sonra tüp bebeğe başlama kararı aldık bu arada tüp bebek drum amh tahlili istemişti hasekide onu yaptırdım eski sonucum 1.57 idi bugün aldığım sonuç 0.93 8 ayda bayağı düşmüş şimdi kafam karma karışık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?