Temmuz agustos eylul ekim ayinda tup bebek yaptiracaklar birbirimize destek olalim...

çok hakkısın ne diyebilirimki :) benim transfer ekimde olacak adet olunca gel dedi bana aslında eylülde olacaktı bende sizler gibi sonucu bekliyor olacaktım ama bayram arafesine takıldım hayırlısı keşke hiç gerek kalmasada tedaviden önce bebegim süpriz yapsaaa ahh ahhhh :) :)

Oyyy kuzum çoook iyi süper birşey. Hamişsin işte ötesi var mı. Hem de ikiz olabilir. Progestan kesinlikle hcg ile alakalı değil. Çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını da hiçççç sanmam çok geçti üzerinden. Testi fotosunu eklesene canım. Ne zaman yaptın testi? 1 kere mi yaptın? Ayyy çok sevindim darısı başımıza güzel anniş

Sen boyle diyince bende sevindim simdi Allah da seni sevindirsin.valla birbirimize.moral oluyoruz 12.30da yaptim ekliym dur .

Benimde 1 saat önce böyle çıktı normal gebelik testi markasıda albi yazıyor içine düştüm çizgi varmı yokmu diye kafam çok karışık
Sanki gölge gibi hafif çizgi var canım. O marka iyi gibi. Daha önce kullanmıştım. Sen çatlatma iğnesi vurulmamıştın dimi? İnş bebiştendir. Bu çizgi kaç dakikada oluştu canım? Sabah ilk idrarla mı yaptın?

Canım hakkında hayırlısı olsun

kizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Ayyy çok mutlu oldum gözlerim doldu inan. Ya inanmıyorum dün gebelik testi negatif demiştin ama bak testin yüksek çıktı çok sevindim bize umut oldun. Bugün kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo vardı? Dün testini sabah ilk idrarla mı gün içinde mi yapmıştın? Ne markaydı testin? Hadi gözünaydın gülüm kızlar süperiz liste silme hamiş haberiyle devam ediyor inş hep böyle devam eder :)

bebegim87 valla canım kafam o kadar karışık ki benim 1,57 sonucuma bile çapadaki dr çok düşük demişti ama ben daha önce 1 açık ameliyat oldum 2 yumurtalığımda da kist vardı onunda etkisi var tabii bu kadar erken düşmesinde 5,5 yıllık evliyim 3 kere ameliyat oldum çocuk için Allahtan hep hayırlısını diledim halada öyle dua ediyorum Allah bana hayırlısıysa yaşatsın bu duyguyu emeklerimizi boşa çıkartmasın hem maddi hem manevi çok yıprandık ama Allahtan gelecek herşeye razıyım o benim için en doğrusunu bilir.Bir yerde bir tüp bebek hikayesi okumuştum ve çok etkilenmiştim bizler gibi çocuk hasreti çeken biri tedaviye başlıyor dr menepozunun yakın olduğunu söylemiş opu günü sadece 2 yumurta toplanabiliyor ve bu 2 embrioda transfer ediliyor ve kadın hamile kalıyor ikiz bebekleri oluyor doğumdan sonra birdaha hiç adet olmamış bu kadın ve dr çok şanslı olduğunu toplanan o 2 yumurtanın son yumurtaları olduğunu söylemiş .Yani önemli olan aslında biz ne kadar istersek isteyelim Allahın bizim için en iyisini biliyor olması bence

İlk idrarla yaptım canım 10 dk da fln böyle oldu çatlatma iğnesi yapmıştım ama cuma akşam testte bişey çıkmamıştı bilmiyorum kafam çok karışık ama gerildiğimden oturup hüngür hüngür ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…