Bak cqnm bi de test yaptim cikmadi diyodun gozun aydinkizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
çok hakkısın ne diyebilirimki :) benim transfer ekimde olacak adet olunca gel dedi bana aslında eylülde olacaktı bende sizler gibi sonucu bekliyor olacaktım ama bayram arafesine takıldım hayırlısı keşke hiç gerek kalmasada tedaviden önce bebegim süpriz yapsaaa ahh ahhhh :) :)ne demek canım her zaman :) ya bu hepimizde oluyor allah korusun negatif sonuçta kendimizi çok hırpalıyıoruz vay şunu yaptım olmadı vay bunu yapmadım olmadı. halbuki hepsi boş ALLAH ol demedi olmadı olay bu kadar net de biz işte yine de yiyip duruyoruz kendimizi. inşallah nornal yada tedaviyle rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz. bu arada senin transfer oldumu ya da kaçıncı günün dü canım ?
kizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
ayy süperr bi haber bu bizlerinde ümitlenmesi için bebegin hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başınakizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Oyyy kuzum çoook iyi süper birşey. Hamişsin işte ötesi var mı. Hem de ikiz olabilir. Progestan kesinlikle hcg ile alakalı değil. Çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını da hiçççç sanmam çok geçti üzerinden. Testi fotosunu eklesene canım. Ne zaman yaptın testi? 1 kere mi yaptın? Ayyy çok sevindim darısı başımıza güzel annişYaptim canm ikinci cuzgi silik cikti freely miydi neydi test guvenilirmi bilmiyorum .bide fitil yapiyorum.ben progestan o etkilemis olabilirmi acaba hcg vucuttan.atilmadimi tereddutdeyim. Ama 5 sene sonra ilk defa belirgin sayilabilecek bi 2 cizgiyi gordum. Rabbim.sana bana hepimze hayirlisyla versin insallah
Prodiktor mu ne cnm erken gbelikA Askina eskiya canım senin testin ne markaydı tatlım?
Sen boyle diyince bende sevindim simdi Allah da seni sevindirsin.valla birbirimize.moral oluyoruz 12.30da yaptim ekliym dur .Oyyy kuzum çoook iyi süper birşey. Hamişsin işte ötesi var mı. Hem de ikiz olabilir. Progestan kesinlikle hcg ile alakalı değil. Çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını da hiçççç sanmam çok geçti üzerinden. Testi fotosunu eklesene canım. Ne zaman yaptın testi? 1 kere mi yaptın? Ayyy çok sevindim darısı başımıza güzel anniş
Sanki gölge gibi hafif çizgi var canım. O marka iyi gibi. Daha önce kullanmıştım. Sen çatlatma iğnesi vurulmamıştın dimi? İnş bebiştendir. Bu çizgi kaç dakikada oluştu canım? Sabah ilk idrarla mı yaptın?Benimde 1 saat önce böyle çıktı normal gebelik testi markasıda albi yazıyor içine düştüm çizgi varmı yokmu diye kafam çok karışık
Yaa cok guz4lllll telim evdeydi sirf haberi merk ettgm icin cktm bakmaya hayrli olsn ya cok sevndmmmm anlatamam nasll mtlu oldgmu insalah hayrlsyla eline alrsn bebsnikizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Canım hakkında hayırlısı olsunAmin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun bende bugün bütün evraklarımı tamamladım ama benim işim biraz arapsaçına döndü kanser markerlarım yüksek çıkmıştı bayramdan önce dr kasımda tekrar edelim dedi bizde tekrar tahlil yaptırdıktan sonra tüp bebeğe başlama kararı aldık bu arada tüp bebek drum amh tahlili istemişti hasekide onu yaptırdım eski sonucum 1.57 idi bugün aldığım sonuç 0.93 8 ayda bayağı düşmüş şimdi kafam karma karışık oldu
Tebrik ederim darısı bizim başımıza :)kizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Ayyy çok mutlu oldum gözlerim doldu inan. Ya inanmıyorum dün gebelik testi negatif demiştin ama bak testin yüksek çıktı çok sevindim bize umut oldun. Bugün kaçıncı günündü? Kaç günlük kaç embriyo vardı? Dün testini sabah ilk idrarla mı gün içinde mi yapmıştın? Ne markaydı testin? Hadi gözünaydın gülümkizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
İlk idrarla yaptım canım 10 dk da fln böyle oldu çatlatma iğnesi yapmıştım ama cuma akşam testte bişey çıkmamıştı bilmiyorum kafam çok karışık ama gerildiğimden oturup hüngür hüngür ağladımSanki gölge gibi hafif çizgi var canım. O marka iyi gibi. Daha önce kullanmıştım. Sen çatlatma iğnesi vurulmamıştın dimi? İnş bebiştendir. Bu çizgi kaç dakikada oluştu canım? Sabah ilk idrarla mı yaptın?
Süper canım yaa darısı başımıza :) bu testi bu sabah mı yaptın?Bu canm
O kadar sevindim ki canım Rabbim tamamına erdirsin darısıda bize olsun bizim içinde dua et olur mukizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
İnş onlar sevinç gözyaşların olacak canımİlk idrarla yaptım canım 10 dk da fln böyle oldu çatlatma iğnesi yapmıştım ama cuma akşam testte bişey çıkmamıştı bilmiyorum kafam çok karışık ama gerildiğimden oturup hüngür hüngür ağladım
Tebrikler canım Allahım tamamına erdirsin ne güzel herkes hamile darısıda bizlere inşallahBu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?