Ooo bi de gün içinde yani öyle mi. Sabah idrarı değil yani. Valla benim böyle çıksa 1 saat göbek atarım :) inş test günü de yüzün gülecek tatlım istersen 1-2 gün aralarla sabah ilk idrarla yapmaya devam et. İkinci çizgi daha da belirginleşirse tamamdır işte. Dualarını bekliyorum tatlımSen boyle diyince bende sevindim simdi Allah da seni sevindirsin.valla birbirimize.moral oluyoruz 12.30da yaptim ekliym dur .
Amin canım inşallah inşallah tutunmuşlardır sıkı sıkı hepimizin minikleriİnş onlar sevinç gözyaşların olacak canım
İdrar testleri negatif çıkarsa kesin yok demek değil. Ama pozitifse %95 var demek :)İdrar testine hiç güven olmuyor , kan nekadar yüksek çıkmış idrar testleri çok yanıltıcı kızlar .
inşallah canım geç olsunda güç olmasın benimde ağustosta başladı doktorum acilen yurt dışına çıkması gerekiyormuş eylüle sarktı. inşallah gün gelir bebeklerimizin doğacağı günü sayarız burda beraber..çok hakkısın ne diyebilirimki :) benim transfer ekimde olacak adet olunca gel dedi bana aslında eylülde olacaktı bende sizler gibi sonucu bekliyor olacaktım ama bayram arafesine takıldım hayırlısı keşke hiç gerek kalmasada tedaviden önce bebegim süpriz yapsaaa ahh ahhhh :) :)
Ooo bi de gün içinde yani öyle mi. Sabah idrarı değil yani. Valla benim böyle çıksa 1 saat göbek atarım :) inş test günü de yüzün gülecek tatlım istersen 1-2 gün aralarla sabah ilk idrarla yapmaya devam et. İkinci çizgi daha da belirginleşirse tamamdır işte. Dualarını bekliyorum tatlım
saolun kizlar ama kan testi ni gormeden cok kaptirmak istemiyorum.kendimi . Hepinize dua ediyorum ins hepimize nasip olsun saglikli sihhatliTebrikler canım Allahım tamamına erdirsin ne güzel herkes hamile darısıda bizlere inşallah
Canım bu sana dün yazdığım msj içime doğmuş heralde :) K kayisicicegiKuzum idrarda çıkmayıp kanda çıkan insan çok. Lütfen olumsuz düşünme bitanem. Ben bir sürü forum okuyorum örnek olsun diye. İnan idrarda çıkmayıp aynı gün kanda baktırıp değeri 100ün üzerinde olanlar bile var. İnş senin de öyle olur. Hakkında hayırlısı neyse o olsun gülüm. Testin ne marka canım?
Canm az once gordun test yapti yoktu ama kanda cikti hic belli.olmaz bu isler hem.daha cok erken ben beta hcgyede bagliyorum daha acikcasi .sabret seninkide pozitif cikicak.hislerim yaniltmazYa benim testimde niye silik milik hiç çizgi yok. Yaaa kıskandım işte hııımmmm :) şaka maka hayırlı olsun kızlar hep böyle müjdeli haberlerimiz olsun inş :)
Bide bana bi tahminde bulun canım önüme gelene soruyorum ne hissediyorsun diye küçücük umutlara muhtacız işteCanm az once gordun test yapti yoktu ama kanda cikti hic belli.olmaz bu isler hem.daha cok erken ben beta hcgyede bagliyorum daha acikcasi .sabret seninkide pozitif cikicak.hislerim yaniltmaz
bende cok sevindm ywa test yapmayi bile dusunmedim herkese rabbim bu guzel haberi almayi nasip etsin sevincten agladmOff güzelim yaaaaa. Yüreğim ağzıma geldi. Bak oldu işte. Banada bir sürü stres yaşattın :)
Şaka bi yana gözün aydın canım. İnşallah Allahım tamamına erdirsinnnnnnnnnnn
Tebrikler canim insallah guzelce dvm eder bi hamis daha eklendi listeyekizlarrrrrrrr yupppijjjjj degerin 148 ciktiiiiiii
Tatlim valla golge gibi bisey var fotoda net cikmiyo ama bisey gorunuyo. Insallaf pozitif . bi de yarin ilk.idrarla dene yada cuma gunu . daha net cikar belkiBide bana bi tahminde bulun canım önüme gelene soruyorum ne hissediyorsun diye küçücük umutlara muhtacız işte
Cuma kan testimin günü canım artık varsada yoksada çıkacak nasılsa hiç umudum yok ama kısmetTatlim valla golge gibi bisey var fotoda net cikmiyo ama bisey gorunuyo. Insallaf pozitif . bi de yarin ilk.idrarla dene yada cuma gunu . daha net cikar belki
Bana da silik var gbi geldi senin cnm.ama bnde hc bsy yoktuCuma kan testimin günü canım artık varsada yoksada çıkacak nasılsa hiç umudum yok ama kısmet
bende cok sevindm ywa test yapmayi bile dusunmedim herkese rabbim bu guzel haberi almayi nasip etsin sevincten agladm
Moralini bozma canım. Benim adet sancılarım gibi sancım başladı. Her ay gelen malum sancılar. Test günümüz aynı inşallah pozitif sonuç alırızCuma kan testimin günü canım artık varsada yoksada çıkacak nasılsa hiç umudum yok ama kısmet
Hayırlısı artık canım beynim yoruldu bıraktım ne olacaksa olsun aklımdan olacağım taka takaBana da silik var gbi geldi senin cnm.ama bnde hc bsy yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?